• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

bayanlar allah hepimize yardımcı olsun inş aralık sonunda hepimize allahım nasip eder beim ilk deneme olucak inş iş dolayısıyla afyondayım ist olucam tedavimi inş hayırlı sonuçlar alırız ben bitkisel kürlerle yinede bu ay belki hamile kalırım diye ümitlenmeden alamıyorum kendimi

ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeyelim inşallah sizlerin ilk ve son denemeleri olur bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..

hadi hayırlısı olsun hepimizeee:49::49::49:çok stressli bir süreç :18:bu yolda yürüyen herkeslere yardım etsin rabbim.şimdi benim kırmızılarda gecikir inadına :47::47:

hayatımda reglim gecikmedi aslında bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktım ama ne hikmettirki bu ay ilk defa 20 gün adetim gecikti her ay beklemezken gelmesin diye bu ay bekledim tık yok en sonunda söktürücle geldi ama vardır bir hayır diyorum herheş allahtan sabırrrrrrrrrrr

ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeyelim inşallah sizlerin ilk ve son denemeleri olur bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..

inş diyorum valla bir senedir hayatımda okadar olumsuzluk olduki bazen kendi kendime içimde nerenin acıdıgını soruyorum sanki heryerimden acılar fışkırıyor anneannemi kaybettim trafik kazası annemi kaybettim annem ölünce tek başıma evlendim kimsecikler yoktu üstüne birde bu nersinden tutunucam bilmiyorum aslınca güclüyüm ama bazen kayıplar güclü taraflarını öle törpülüyorki sadece o acıyı yaşamak kalıyor bazen insana ....................:43:

inş diyorum valla bir senedir hayatımda okadar olumsuzluk olduki bazen kendi kendime içimde nerenin acıdıgını soruyorum sanki heryerimden acılar fışkırıyor anneannemi kaybettim trafik kazası annemi kaybettim annem ölünce tek başıma evlendim kimsecikler yoktu üstüne birde bu nersinden tutunucam bilmiyorum aslınca güclüyüm ama bazen kayıplar güclü taraflarını öle törpülüyorki sadece o acıyı yaşamak kalıyor bazen insana ....................:43:

başın saolsun cnm :( zor günler geçirmişsin rabbim inşallah sana meleğini gönderirde tam olarak dinmesede acın biraz olsun hafifletir ve sana hayat sevinci getirir.

başın saolsun cnm :( zor günler geçirmişsin rabbim inşallah sana meleğini gönderirde tam olarak dinmesede acın biraz olsun hafifletir ve sana hayat sevinci getirir.

sagol canım inş mavielle rabbim hepimizin muradını nasip etsin ve yeni yıl bize umut olsun inşşşşş

Arkadaslarrr:((( pazartesi gunu merkezle gorusmustuk .hicbir sorun yok fakat esimin bugune kadar yapilan tahlillerinde sayisi normalken bugun ogrendim ki esimin 4-5 adet spermi varmis.cccoooooookkkk saskinim.nasil olurda 6 ay onceki asilamada 40 milyon olan sperm bugun 4-5 adet olur?????doktorum aradi be sperm havuzundan bahsetti. Esim 2 kez gidip sperm verp donduracaklsrmis.tup gunu cikmazsa diye;(inanamiyommm...bugune kadar yapilan testler yalanmiydi yanlismiydiiiii!!!!tam 2 bucuk sene ugraslarimmmm....

Arkadaslarrr:((( pazartesi gunu merkezle gorusmustuk .hicbir sorun yok fakat esimin bugune kadar yapilan tahlillerinde sayisi normalken bugun ogrendim ki esimin 4-5 adet spermi varmis.cccoooooookkkk saskinim.nasil olurda 6 ay onceki asilamada 40 milyon olan sperm bugun 4-5 adet olur?????doktorum aradi be sperm havuzundan bahsetti. Esim 2 kez gidip sperm verp donduracaklsrmis.tup gunu cikmazsa diye;(inanamiyommm...bugune kadar yapilan testler yalanmiydi yanlismiydiiiii!!!!tam 2 bucuk sene ugraslarimmmm....

nasıl oluyo bu yaaa canım bir yanlışlık olmasın hangi merkezde yaptıracaksınız..
6 ayda sperm sayısı değişmeyeceğine göre ya 6 ay öncekinde yada şimdiki tahlilde sıkıntı var..başka bir merkezde tahlili yeni yaptırın bence...

Evet canim 6-7 ay once asilama yaptirdik ve sperm sayisi mormaldi istelik yilama sonrasi vesonuc alamayinca bu ay tup bebek merkezine gittik.doktor tahlillerin tutarsiz oldugunu sperm sayisi ve harekei sperm arasinda tutarsizlik oldugunu tekrar tahlil istedigini soyledi. Ogun verdi esim ve bugun Mail atmislar sonucu. Sayi bolumunde deger yazmiyor diye aramis esim ve gercegi ogrendik.olmadigi icin yazmamislar;(((( zaten tup bebek yapilacakti ama teshiste siddetli oat yaziyor..bmiyorum hem sayi hem hareketli hem morfolojode sorun varmiss;((( acaba yup sansimizda azldimi;((((((

çok heyecan sitres sinir oof kafayı yicem bi aralık ayı gelseydi ve kafamdaki bir sürü soru işareti cevap bulsa bende 1 kez yaptırdım ama daha benim olamadan dölenemedi bile birinci seferde bile bende bukadar heyecan yoktu çok sakindim ama saniyorum hep olucak gözüyle baktığımız için çok zor zamanlar geçiriyorum şu anlar çok gerginim ve hep ağlamaklı allahım çok zor kimseye yaşatmasın çağresizlik bizde böyle sınanıyoruz alaah tarafından heralde ama inşşalah bu kez umutluyum demek istiyorum ama kendimi avutuyorum gibi geliyo oofff oofff

çok heyecan sitres sinir oof kafayı yicem bi aralık ayı gelseydi ve kafamdaki bir sürü soru işareti cevap bulsa bende 1 kez yaptırdım ama daha benim olamadan dölenemedi bile birinci seferde bile bende bukadar heyecan yoktu çok sakindim ama saniyorum hep olucak gözüyle baktığımız için çok zor zamanlar geçiriyorum şu anlar çok gerginim ve hep ağlamaklı allahım çok zor kimseye yaşatmasın çağresizlik bizde böyle sınanıyoruz alaah tarafından heralde ama inşşalah bu kez umutluyum demek istiyorum ama kendimi avutuyorum gibi geliyo oofff oofff

beklemek insanı geriyo 15-20 günlük dile kolayda gelse sölemesi bizlere sanki aylar gibi geliyor sabirla bekliycez inş aralık sonu buraya hepimiz güzel şeyler yazarız canım

Evet canim 6-7 ay once asilama yaptirdik ve sperm sayisi mormaldi istelik yilama sonrasi vesonuc alamayinca bu ay tup bebek merkezine gittik.doktor tahlillerin tutarsiz oldugunu sperm sayisi ve harekei sperm arasinda tutarsizlik oldugunu tekrar tahlil istedigini soyledi. Ogun verdi esim ve bugun Mail atmislar sonucu. Sayi bolumunde deger yazmiyor diye aramis esim ve gercegi ogrendik.olmadigi icin yazmamislar;(((( zaten tup bebek yapilacakti ama teshiste siddetli oat yaziyor..bmiyorum hem sayi hem hareketli hem morfolojode sorun varmiss;((( acaba yup sansimizda azldimi;(((((([

sürekli gittigin bir merkezmi burası yoksa yeni başladıgın bir merkezmi malesef bazı merkezlerde yapılan testlerde yanlış sonuç verebiliyor tekrar devlet hastanesinde baktırın birde canım bazı tüp bebek merkezleri malesef labratuvarları cok yeterli olmuyo bazı durumlarda yanlışlık olabiliyo şöle söliyim farklı iki merkezde verilen kan tahlilimde biri 1,06 iken digeri 0,01 cıktı olucak allahın izniyle olucakkk

birde arkadaşım aynı gün test yapılmaz en az 3 gün periz yaptıktan sonra tekrar bakılır sperm sayısına ve haraketliligine

beklemek insanı geriyo 15-20 günlük dile kolayda gelse sölemesi bizlere sanki aylar gibi geliyor sabirla bekliycez inş aralık sonu buraya hepimiz güzel şeyler yazarız canım

biride yazınca nasıl destek oluyo insana inşallh ya kimseyi görmek dahi istemiyorum etrafımda eşime kızıyorum Araştır bak ama yinede olan en çok bizlere oluyo erkeklere ne var ya

evt yeni başladığım tüp bebek merkezinde çıktı bu sonuç.diğer yaptırdıklarım tekirdağın bi ilçesinde özel labratuar ve özel hastanede yapılmışlardı.devlet hastanesine eşimi ikna edemem hayatta gitmez:43:özel lablarda örnek verirken sıkılıor ki devlette tualettte yapamaz o işi...tüp bebek merkezide gelişmiştir sonuçta doğal olarak ona inanıor insan:37:neye inanıcağımı ne yapacağımı bilmıorum.farklı bi boyuta döndü işler.tanı olarak şiddetli oat yazıor:.hem morfoloji.hem sayı hem hareketlilik sorunu varmış.kızlar tüp bebek şansımdamı kalmıyacak:43::43::43::43::43::43::43::43:

biride yazınca nasıl destek oluyo insana inşallh ya kimseyi görmek dahi istemiyorum etrafımda eşime kızıyorum Araştır bak ama yinede olan en çok bizlere oluyo erkeklere ne var ya

evet bende öleyim bebek yokmu senden bebek bekliyoruz diyenlere artık sadece inş diyip gülümsüyorum sanki oluyodu biz keyfen erteliyoruz erkekler yüzyıllardır bilinen birşey beyinleri duygusallık yönünden malesef yüzdeleri aşagılarda onlar ufak bir şeyle bile kafalarındakini unutabiliyorlar bizler nerdeeeee fasülye deseler neden öle dedin diye oturup zırdıda zır aglıycak durumdayız hay allahım ya

evt yeni başladığım tüp bebek merkezinde çıktı bu sonuç.diğer yaptırdıklarım tekirdağın bi ilçesinde özel labratuar ve özel hastanede yapılmışlardı.devlet hastanesine eşimi ikna edemem hayatta gitmez:43:özel lablarda örnek verirken sıkılıor ki devlette tualettte yapamaz o işi...tüp bebek merkezide gelişmiştir sonuçta doğal olarak ona inanıor insan:37:neye inanıcağımı ne yapacağımı bilmıorum.farklı bi boyuta döndü işler.tanı olarak şiddetli oat yazıor:.hem morfoloji.hem sayı hem hareketlilik sorunu varmış.kızlar tüp bebek şansımdamı kalmıyacak:43::43::43::43::43::43::43::43:

hemen ümitsizlige düşmiyelim burda birbirimize destek olmak için varız diger forumlarda eşinde butür problem olan eşlerde genelde keçiboynuzu kürü uygulayıp sonuç alan var sen hangi tüp bebek merkezinde tedaviye başladın ist dasın

Back