Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

günaydın kızlarrr transfere gidiyorum bugun saat birde gerçekleşicek çok heyacanlıyım umarım mucizem gerçekleşir ve bana sımsıkı tutunur bebeğim dualarınızı bekliyorum

arkadaşım inşallah her şey güzel olacak, hep olumlu düşün bebişin seninleymiş gibi gülümse :) dualarım seninle, allah yardımcın olsun..

hANgi hastanede tedavi olucaksın sen ..hadi gel aramıza:))
memorıalde olacagım nasıpse fatos:)

hoşgeldin canımm..ben de ilk tedawime başlıcam..lekelenmem war 4 gündür kanama başlayamadı bi türlü stresten sanırım

hosbuldum gzde gelır gelır bende ıkı ay lucrın depot kullandım bugun normalde adetolmam gerekır bugunden sonrakı 5 gun ıcınde beklıyorum bakalım canım sen hangı merkezde tedavi oluyorsun?

Our Fight: March 2012

yukarıdaki blogtan cok duygulandım.. aglamaklı ruh hali olustu bende :S

Bugun transferin 4. günü, morula aşamasında olmalılar.. bugün yarın da kabuklarından çıkıp rahme tutunacaklar..

offf zaman gecmiyor...

Günaydın kizlar ya kabızlık problemi olan varmı bide şişkinlik allahım karnim patliycak gibi yumurta toplami işleminden sonr boyle oldu acil yardım kabızlık icin iyi gelen bişey varsa paylasin lutfen

canım ben kuru kaysı yedim ama doktoruma sordum yiyebilirmiyim diye o da problem olmaz dedi.. bence doktoruna bi danış

mrb güzel anne adayları..:) nasılnız, hangi aşamadasınız..? benim dün transferim oldu 2 tane emriyo transfer ettiler.. transfer çok basit bi işlemdi 5 dk sürmedi.. transferden 45 dk sonra kalktım, 1 saat sonrada klinikden ayrıldım.. kendimi hiç kasmıyorum , yanımdaki arkadaş sen çok ayağa kalktın biraz yat falan dedi, bende allah kısmet ettiyse her türlü olur dedim öyle çok yatmayı sevmiyorum 3 gün yatak istirahati dediler ama çok sıkılıyorum.. ayrıca ilk defa bu kadar rahatım önceden klomen kullanırken her şeye çok dikkat ediyordum kendimi çok kasıyordum ama çok gereksiz olduğunu anladım...

geldiiiiiiii:) ben ankara gaziye gidiorum..cuma gidicem inşallah..3. günü iğneye başlanıomuş sanırım hayırlısı bakalım biraz heyecanlıyımmm :)

hayırlısıyla tutunur inşallah canım bebişin.. çok da yorma kendini ama ben de çok kasma taraftarı değilim güzel haberlerini alırız inşallaah :)

Arkadaşlar dün 4yumurtam toplandı dıye uzulmuştum ya bugun aradılar 4tanesi de döllenmiş.3ü çok iyiymiş.1tanesini de takip edıyolarmış.demekki napıyomuşuz az yumurtam toplandı diye üzülmüyomuşuz

bugün dr konrolüm vardı yumrta gelişimi için sadece 4 tane yumurta oluşmuş, bu çok az değil mi?
ki benim herhangi bi sorunumu falan yoktu testlerde.
üffff yaa

şimdi iğnenin dozun yükseltiyoruz.

bi de şunu sormak istiyorum, yumurta toplama gününde mi erkekten sperm alınıyor?

ister istemez stres oluyor insan ,stresten ziyade bende heyecan var biraz.daha gonal f asamasindayim ben.bugun 3.gunum . 13 yumurtann dollenmesi superr, insallah iyi haberler aliriz.

dün bi arkadaşınki de 4 taneymiş we hepsi döllenmiş önemli olan sayısı değil kalitesi güzelim inş kaliteli olursa 4 bebişin olur :) spermler de toplama gününde alınıo bildiğim kadarıyla ben de yeni yaptırcm da duyduklarım bölee :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar, benim de bugun transferim gerceklesti, tek embriyo konuldu. 20 dakika kadar hast. dınlendim. Şimdide evde dinleniyorum. Doktor 4 gün dikkat etmemi, çok fazla hareketden kaçınmamı söyledi. 27.12.12 kan testım olacak. Sabırla o günü bekleyeceğiz inşallah :)

canım diğer arkadaşların da söylediği gibi kaliteli olsun az olsun ne fark eder.zaten 1 ya da 2 tanesi transfer edilecek.bu arada eşin spermleri yumurta toplandığı gün verecek.haa bi de ilacın dozunu arttırıcaz demişsin doz artınca yumurta sayın da artabilir.kaçıncı gündesin bilmiyorum ama inşallah her şey gönlünce olur...

çok güzel gelişme canım.onlarca yumurtası toplanıp da birinci kalite elde edemeyenler var.seninle aynı gün yumoşlarımız toplandı.umarım güzel haberleri peş peşe alırız.

canım benim transferde ya cuma ya da pazar olacak birlikte bekleriz artık bu süreci.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın kızlarrr transfere gidiyorum bugun saat birde gerçekleşicek çok heyacanlıyım umarım mucizem gerçekleşir ve bana sımsıkı tutunur bebeğim dualarınızı bekliyorum
inşallah canım sımsıkı tutunur annesine.duymuşsundur belki ama ananas bu konuda çok faydalıymış.ye istersen...

amiiiin inş. cnm :)
bu sabah gördüğüm rüya da hemşire 4 embriyoda tutunmuş ama 5 , 6, 7 hatta 8 bebeğiniz olabilir dedi
rüya da olsa kalpten gidiyordum

dr dört deyince moralim bozuldu işte.

ama haklısın biliyorum önemli olan kalitesi

sen hangi aşamadasın gözdecim

cnm ya haklısınızda insan ilaçların etkisinden midir nedir bozulacak yer arıyor ve buluyorda.

ilacımın 4. günü
dozu bu akşam arttırıyoruz inş. hayırlısı olur.
senin yumurtalar toplanmış sanırım hayırlı olsun cnm inş. sıkı sıkı tutunurlar sana

Geçmiş olsun canım hayırlı olsun inşallah tutunur..hangi hastanede tedavi gördün

benim de dün 4adet yumurtam toplanmıştı.morelim baya bozuktu.ama bugun aradılar.3tanesi çok iyiymiş 1tanesini de takip ediyoruz dediler.oyüzden hiç sıkma canını.10tane toplansa da kaliteli az çıkabilir.20tane toplansa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…