istanbulda değilim.tedavim beylikdüzü medicana da başladı.tekirdağdayım .yakın olsun istedik.
benim 4. denemem olacak artık son şanslarımı deniyorum yaşım 40 bu sefer ko kültür yapacaz herşey kısmet işi yaradan ol derse olur inşallah emek veren herkese ol der inşallah 36 yaşında iki kere peşpeşe yaptırmıştım en son eylülde negatif sonuc aldım şimdi ilk regl de tedaviye giriyoruz hepimize bol şans gülenlerden oluruz inşallah
acaba diyorum böyle olmak sadece hayalmi
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz) moral bozmak yokk hicbirsey hayal degil!!!'insallah bizlerde kavusacagiz yavrularimiza.evt ilk kimin baslior bakalim? Benim daha kirmizilar gelicek te ignelere baslicam.araligin ilk haftasi ignelere basliorum bende..umarim yeniyila iki canli gireriz hepimizzzzz ))))))beklemek coookkk zorrrr....!!!!
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz) moral bozmak yokk hicbirsey hayal degil!!!'insallah bizlerde kavusacagiz yavrularimiza.evt ilk kimin baslior bakalim? Benim daha kirmizilar gelicek te ignelere baslicam.araligin ilk haftasi ignelere basliorum bende..umarim yeniyila iki canli gireriz hepimizzzzz ))))))beklemek coookkk zorrrr....!!!!
kızlar bende kasım sonu aralık başı gibi 2 denememi yaptırıcam adetimi sabırsızlıkla bekliyorumm hayırlısı artık
Oh oh ne guzel. Aralikta hepimiz buradan bagiricagiz kizlsr hamileyim diye)))sonrada gelismelerini ,buyumelerini yazariz )))cok heyecanliyim bnde!!! Kizlar bos gobisin tadini cikartin hoplayin ,ziplayin,esinizle bu vakitleri cilginca gecirin )ben oyle yapiyorum ))transfer oncesi derinn temizlikte yapicam.bi daha rahat rahat yatariz )gezin dolasin valla sonra colukk cocuga karisinca zor ayolllllll )))
benim 4. denemem olacak artık son şanslarımı deniyorum yaşım 40 bu sefer ko kültür yapacaz herşey kısmet işi yaradan ol derse olur inşallah emek veren herkese ol der inşallah 36 yaşında iki kere peşpeşe yaptırmıştım en son eylülde negatif sonuc aldım şimdi ilk regl de tedaviye giriyoruz hepimize bol şans gülenlerden oluruz inşallah
acaba diyorum böyle olmak sadece hayalmi
benim ilk denemem olucak 4-5 aralık gibi regli günüm sonra ignelere başlanılıcak sanırım hadi hayırlısı inş
hayırlısı olsun arkadaşım dondurulmuşlamı yoksa tazeylemi deniceksin?
harikasın cnm hem zaman geçmiş olur bende aralık 3 de lucrine başlıcam uzun protokol benimkisi
canım inşallah sende 40 yaşının mucizelerini kucağına alırsın bereb diye arkadaş var ikizleri oldu üstelik 40 yaşında ilkkez hamile kalmıştı darısı sana ve hepimizin başına olsun.
asla hayalllllllllll deilllllllll 2013 de hepimizböle gezicez hıhhhhhhh...........
hakkında hayırlısı olsun cnm
benim ilk denemem olucak 4-5 aralık gibi regli günüm sonra ignelere başlanılıcak sanırım hadi hayırlısı inş
Selam kızlar,
Bende aranızdayım kısmet olursa adetime göre 7-8 aralık gibi yumurta toplama işlemim olacak sonra da transferim.Dün gittik bizde ilk muayenemize doktorumuzla görüştük çok tatlı iyi babacan bir insan.Kısa protokol uygulanacak bana Allah hepimize yardım etsin inşallah 2013'e bebeklerimizle girelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?