ben de maraştan geldim yarın gidicem bakalım hayırlısı olur inş.tanimiyorum canım ben şehir dışından geliyorum
ayyy cnm ya cok sevindim ben bu topige cok girmiom arada bi bakiom tesaduf okudum yZini nasil mutlu oldum.basta kaslarimi catarak okudum gukumsemeyle bitirdim insallah sonu guzel olcak Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah bi de kafeye yurumussun o kadar heyecanini ve sevincini tahmin edebiliorum :))kızlar neler oldu inanamazsınız. dün eşim tese oldu doktor semih bey yaptı. yanıma geldi tese bitince durumun kötü olduğunu eşimde hiç sperm bulunmadığını evlat edinebileceğimizi söyledi. çok ağladım. eşime ben söyledim. dünyanın bütün çocukları bizim dedim. sonra güvenç bey geldi yanıma bu ne hal herşey bitmiş değil dedi. hiçbirşey anlamadım. birisi kahve ikram etti içtim. 10dk sonra güvenç bey biopside çok az ve harektsiz sperm bulduğunu ve yumurta toplanacağını söyledi. ama kahve içtim dedim. anestezi olmadan yapıcaz dedi. umrumda değildi zaten. sevinçten nasıl gittim anlamadım. çokta acılı bi işle değilmiş hemen bitti evimize geldik. evlat edinmeyi araştırmaya başladık. umudumuz hiç yoktu. 1 saat öncesine kadar. evet kızlarrrr 15 sperm bulunmuş. 13 tanesi döllenmiş ve şimdi 10 tane bebişim varrrrr. arayan uzman bunun mucize olduğunu söyledi. inanıyorum mucizem dokuz ay sonra kucağımda olucak. bana hep destek olan ve umudunu hiç kaybetmeyen doktorum güvenç beyin hakkını ödeyemem. kızlar hep dua edin ve inanın rabbim mucizesini hepinize göstersin. size bu haberi verebilmek için yarım saat yürüyüp internet kafe buldum. en kısa zamanda bebiş haberi veririm inşallah. hepinizden güzel haberler bekliyorum. telefonum yüzünden size yazamıyorum ama takipteyim.
gazi hastanesinden ahmet erdem hoca takip ediyor. Mükemmel bir kişi kesinlikle tavsiye ederim biraz yoğun yanlız.
mrb arkadaşlar nasılsınız? benim perşembe yumurtalarım toplandı ve yarın 5. gün emriyorsu olarak allah izin verirse trasfer edilecek. 20 aralık da test tarihim
mrb arkadaşlar nasılsınız? benim perşembe yumurtalarım toplandı ve yarın 5. gün emriyorsu olarak allah izin verirse trasfer edilecek. 20 aralık da test tarihim
Merhaba benide şimdi hastaneden aradılar çarşamba transferim yapilicak 5gun transferim yapilicak umarim hayırlısi olur hepimiz icin
Merhaba kızlar benimde transferim geçen çarşamba yapıldı 16 aralıkta sonuç belli olacak fakat bende hiçbir belirti yok bu ilk denememiz birde normalmi bu
az önce kontrolden geldim goanlf 150 doz vurunuyorum.e2 değerim 405 miş pek anlamıorum ama iyi dedi kız.yarın cetroide başlıcakmışım.çarşamba yine kontolum var.yumoşlar 10-11 mm o şekilde saydılar 10un üzerinde yumoş varmış çok şükür.ama kızlar eşimin morfolojisi 1 miş.bu şansımızı düşürürmü acaba ?
Ya ben çok duydum belirtisi olanları evet hayırlısı olsun artık.Merhaba canım demek ilk sonucu sen alicaksin benim bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun inşallah belirti ile ilgili bir bilgim benimde yok çokda dinleme kendini sıkıntı yapma
az önce kontrolden geldim goanlf 150 doz vurunuyorum.e2 değerim 405 miş pek anlamıorum ama iyi dedi kız.yarın cetroide başlıcakmışım.çarşamba yine kontolum var.yumoşlar 10-11 mm o şekilde saydılar 10un üzerinde yumoş varmış çok şükür.ama kızlar eşimin morfolojisi 1 miş.bu şansımızı düşürürmü acaba ?
Merhaba kızlar benimde transferim geçen çarşamba yapıldı 16 aralıkta sonuç belli olacak fakat bende hiçbir belirti yok bu ilk denememiz birde normalmi bu
belirti arayıp da kendini strese sokma bence.sen kendini hamile düşün:)amerikada yapılan bi araştırmaya göre kendini hamile gibi düşünenlerin gebelik oranları daha yüksekmiş.boşver oluruna bırak herşeyi
Ya ben çok duydum belirtisi olanları evet hayırlısı olsun artık.
Çok teşekkür ederim canım ilk deneyim oldugu için yabancıyım bu konulara
şu belirti işi başlı başına yalan sadece 1 damla kan gördüm oda tutunmadandır diyorlar diyenlerin cogu negatif gördü benim tecrubelerime göre tahlil gününe kadar hic belirti yok dersen ben sana kesin gebe gözüyle bakacam hergün yaz bakalım nolcak sen Allaha tevekkül et takdir ALLAHın sen bana güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?