Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

ayyy cnm ya cok sevindim ben bu topige cok girmiom arada bi bakiom tesaduf okudum yZini nasil mutlu oldum.basta kaslarimi catarak okudum gukumsemeyle bitirdim insallah sonu guzel olcak Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah bi de kafeye yurumussun o kadar heyecanini ve sevincini tahmin edebiliorum :))

mrb arkadaşlar nasılsınız? benim perşembe yumurtalarım toplandı ve yarın 5. gün emriyorsu olarak allah izin verirse trasfer edilecek. 20 aralık da test tarihim

mrb arkadaşlar nasılsınız? benim perşembe yumurtalarım toplandı ve yarın 5. gün emriyorsu olarak allah izin verirse trasfer edilecek. 20 aralık da test tarihim

oh maşallah ALLAHIN izni ile pozitif haberlerinide duyarız inşallah hayırlara vesile olsun inşallah

Merhaba benide şimdi hastaneden aradılar çarşamba transferim yapilicak 5gun transferim yapilicak umarim hayırlısi olur hepimiz icin

az önce kontrolden geldim goanlf 150 doz vurunuyorum.e2 değerim 405 miş pek anlamıorum ama iyi dedi kız.yarın cetroide başlıcakmışım.çarşamba yine kontolum var.yumoşlar 10-11 mm o şekilde saydılar 10un üzerinde yumoş varmış çok şükür.ama kızlar eşimin morfolojisi 1 miş.bu şansımızı düşürürmü acaba ?

Merhaba kızlar benimde transferim geçen çarşamba yapıldı 16 aralıkta sonuç belli olacak fakat bende hiçbir belirti yok bu ilk denememiz birde normalmi bu

Merhaba kızlar benimde transferim geçen çarşamba yapıldı 16 aralıkta sonuç belli olacak fakat bende hiçbir belirti yok bu ilk denememiz birde normalmi bu

Merhaba canım demek ilk sonucu sen alicaksin benim bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun inşallah belirti ile ilgili bir bilgim benimde yok çokda dinleme kendini sıkıntı yapma

valla bunların hepsi şans işi benim arkadaşımın da eşinde problem vardı.doktor hiç uğraşmayın direk evlatlık alın dedi.doktor söyledikten 1 ay sonra arkadaşım kendiliğinde hamile kaldı.düşük yaptı.ertesi ay tekrar hamile kaldı.şimdi dünyalar tatlısı bi kızı var:)

oh senin sonuclar cok güzel eminim eşindende bir problem olmadan bebişler döllenir inşallah

belirti arayıp da kendini strese sokma bence.sen kendini hamile düşün:)amerikada yapılan bi araştırmaya göre kendini hamile gibi düşünenlerin gebelik oranları daha yüksekmiş.boşver oluruna bırak herşeyi

canım benim ben 3 kere yaptırdım 3.üde hep adet sancısı cektim son günlerinde ve 3üde negatif cıktı inşallah hayırlısı ile sancısız agrısız pozıtıf görürsün bizleride sevindirirsin inşallah

Ya ben çok duydum belirtisi olanları evet hayırlısı olsun artık.

şu belirti işi başlı başına yalan sadece 1 damla kan gördüm oda tutunmadandır diyorlar diyenlerin cogu negatif gördü benim tecrubelerime göre tahlil gününe kadar hic belirti yok dersen ben sana kesin gebe gözüyle bakacam hergün yaz bakalım nolcak sen Allaha tevekkül et takdir ALLAHın sen bana güven

katılıyorum sana.zaten okadar hormon alıyoruz bu süreçte.vücudumuz alt üst oluyor.bhcg tavan yapıcak ki belirtiler ortaya çıksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…