Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

şu belirti işi başlı başına yalan sadece 1 damla kan gördüm oda tutunmadandır diyorlar diyenlerin cogu negatif gördü benim tecrubelerime göre tahlil gününe kadar hic belirti yok dersen ben sana kesin gebe gözüyle bakacam hergün yaz bakalım nolcak sen Allaha tevekkül et takdir ALLAHın sen bana güven

Canım benim ne kadarda mutlu ettin beni sagolasın evet artık herşey Allahın takdiri hayırlısı bakalım.

Merhaba arkadaslar, oncelikle herkesin bir an once bebeklerine kavusmalari dilegiyle.. Ben de ilk tup bebek denememi yapicam insallah, 7 aralikta regl oldum ve bugun itibariyle de 225 unite gonal f'ime basladim.bursa acibademde yapilck tedavim.konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar kisaca bundan sonraki surecten biraz bahsedebilirler mi? ilac disinda bu surecte neler yapiyorsunuz?

Merhaba arkadaslar, oncelikle herkesin bir an once bebeklerine kavusmalari dilegiyle.. Ben de ilk tup bebek denememi yapicam insallah, 7 aralikta regl oldum ve bugun itibariyle de 225 unite gonal f'ime basladim.bursa acibademde yapilck tedavim.konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar kisaca bundan sonraki surecten biraz bahsedebilirler mi? ilac disinda bu surecte neler yapiyorsunuz?
Merhaba canım bunsüreçte ilaçlar dışında doktora gidip geliyosun yumurtalarının olgunlaşmasını bekliceksin sonra toplama işlemi bir de en önemlisi döllenmesi

öncelikle inşallah herşey olumlu olur canım.gerçekten zor bi süreç.benim de yrn yumurtalarım toplancak.ben 12 gün kullandım iğneyi.300le başlayıp en son 75 yaptım.ilaç dışında herhangi farklı bişey yapmadım hiç.normal günlük hayatıma devam ettim.önemli olan transver sonrası günler.stres yapmamaya çalış yeter

Pazar günü yumurtalar toplandı çarşamba transfer ettiler sanırım 3. gün embriyosu

benımde persembe gunu toplandı yumurtalarım yarın transferım yapılcak. 5. gun embrıyosu oluyo. bugun aradılar hersey gayet normal gıdıyomuş bakalım nasıpse transfer sonrası 2 haftayı da atlatsak veeee guzel habeı alsak ınşallah....

benımde persembe gunu toplandı yumurtalarım yarın transferım yapılcak. 5. gun embrıyosu oluyo. bugun aradılar hersey gayet normal gıdıyomuş bakalım nasıpse transfer sonrası 2 haftayı da atlatsak veeee guzel habeı alsak ınşallah....

Evet canım transfer sonrası hiç geçmek bilmiyor sen nerde tedavi oluyorsun

Canım bana iki tane koydular biri 11 hücreli digeri 7 hücreli 7 olan pek iyi degildi

bende acıbademde oluyorum tedavımı yarın transferım olca 26 yaşındayım ılk denememız. doktorum 35 yaş altı ve ılk denemede tek embrıyo transfer edıyoruz 2 yıl once yasal zorunluluk getırıldı dedı bakalım rabbım nasıp ederse tutar ınş.

inşallah canım önemli olan son 2 hafta zaten:)

Back