merhaba kkızlar bu akşam gece çatlatma iğnemi olucam bende pazartesi yumurtalar toplancak inşlh çok sayıda toplanır ve döllenen olur dua edin nolur.Allahım inşlh dualarımızı kabul eder ol der oluverir inşlhhh..
şu yaptığın kürlerin hepsini yeniden yaz nolur bu gece yaz yarın alıp başlim belki carem onlardır
çoook tebrik ederim nuran77 allah herkese senin yaşadığın mutluluğu yaşamayı nasip eder inşallah...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye[
Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, o kadar sevindim ki ilk hamileleik haberimizi almaya burda :) Hem de doğal yoldan. İnşallah daha çok mucizeler görücez.
Kürlerini bize de detaylı anlat, ha bi de dua et olur mu bize, hamişlerin duası kabul olur :)
Amin canım allah razı olsun bende cok şaşkınım rabbimiz hediyesi rabbim hepinizden hayırlı haberler almayı nasip etsin inş Kürlere gelince aslan pençesi çayını demleyip ılıyınca içiyorsunuz akşamları bir fiil bu hormonları düzenliyo arısütü bal polen+bal çörek otu tarçın ve ada çayı içiyorsunuz ayrıca eşinize yumurtlama günlerinizde şekersiz sütsüz kahve içiriyorsunuz beraber olmadan bir saat önce meryem suresini okyabildiginiz kadar okuyun sizin adınızada okusunlar rabbim yar ve yardımcımız olsun canım
Kızlar kafam çok karışık. Amh: 1.3, çikolata kisti var, tüpler pek iyi durumda değil, eşimin sperm sayısı 8 milyon. Doktorum yumurtalık rezervini (amh) görünce çikolata kistini temizleyeceği laparoskopiden vazgeçip direk tüp bebeğe başlamaya karar verdi. muhtemelen 2 ay (uzun protokol) uygulayacak. Tecrubelerinize dayanarak benim durumuma ne dersiniz? İlk denemem olacak ama bu kadar aksilikle ne umacağımı şaşırdım :S Benzer durumları yaşayan ya da bi fikri olan var mı? umuda ihtiyacım var. şansım düşük mü
gazi hastanesinden ahmet erdem hoca takip ediyor. Mükemmel bir kişi kesinlikle tavsiye ederim biraz yoğun yanlız.
selam kızlar ben geldiimmm
bende bu ay 2.tüp bebek denememize başlıycam,sizlerle tanışmak konuşmak dertleşmek istiyorum.
Slm canım bana doktorum tek kutu vermişti bende o şekilde yaptım ama hepimizin doktoru aynı yöntemi kullanmayabiliyor sen yine doktorun ne dediyse onu uygula veya aklına takılıyorsa arayıp net bilgi alabilirsin.arkadaşlar ben bugun çatlatma iğnesini yapıcam ovıtrelle.doktor bana 2 tane vermiş.bunları aynı anda yapıcam dimi bilgisi olan var mı
ben bi tane vurulmustum cnm ama seninki de cok buyuk ihtimalle ayni andadir istersen birde tup bebek gunlugumuz adli topikte zor orda daha net bilgi alirsinarkadaşlar ben bugun çatlatma iğnesini yapıcam ovıtrelle.doktor bana 2 tane vermiş.bunları aynı anda yapıcam dimi bilgisi olan var mı
arkadaşlar ben bugun çatlatma iğnesini yapıcam ovıtrelle.doktor bana 2 tane vermiş.bunları aynı anda yapıcam dimi bilgisi olan var mı
arkadaşlar ben bugun çatlatma iğnesini yapıcam ovıtrelle.doktor bana 2 tane vermiş.bunları aynı anda yapıcam dimi bilgisi olan var mı
Yarın 5.gün transferim olacak kızlar çok heyecanlıyım hepimizin birbirinin duasına ihtiyacı var unutmayalım...
slm kizlar biraz once doktordan geldim12 tane yumosum varmis.bu gece catlama ignemi olucam sali sabah yumurtalarim toplanacak.cook korkuyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun...
benimde ikitaneydi ben ikisinide aynı anda vurdum dr öyle demişti ama tabi sana doktorun ne dedi bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?