kızlar şimdi hastaneden geldim. 15 tane yumoşum varmış. doktor gelişmeleri iyi dedi. önümüzdeki hafta eşim tese olucak. kızlar dua edin sperm bulunsun bebişim olsun diye. bu arada benim tüp bebek tam olarak 10.000tl'ye maloldu bize. ilaç+ tahliller+ tese + tüp bebek
kızlar şimdi hastaneden geldim. 15 tane yumoşum varmış. doktor gelişmeleri iyi dedi. önümüzdeki hafta eşim tese olucak. kızlar dua edin sperm bulunsun bebişim olsun diye. bu arada benim tüp bebek tam olarak 10.000tl'ye maloldu bize. ilaç+ tahliller+ tese + tüp bebek
yumoşların hayırlı olsun. bu arada tese nedir?
canım eşimde azospermi var tese sperm bulunabilmesi için yapılan küçük bir ameliyat normal yollarla eşimden sperm bulunamıyor. 3-4 dikişlik en fazla 2 saat süren bir işlem bu işlemde sperm bulunamazsa tedavimiz yarım kalıcak bebek olamıycak. ama ben hiç olumsuz düşünmüyorum. inşalah bulunur.
kaç tane yumurta oluşmuş? bana orgalutran diye bi ilaç yazdı doktor ona da 6. gün başlıycam galiba. gerçekten yer kalmıycak gibi, daha benim vurunmam gereken 13 tane iğnem var
Of ben hic bir kur uygulamadim ya... Ve artik cok da gec, yarin toplaniyor yumoslarim hayirlisiyla... Insallah bir aksilik cikmaz..:)))
merhaba kızlar ben 30 yasındayım ilk tüp denemem olucak,inşlh gün gelir mutlu haberlerimizi paylaşırız burdan,perşembe gonal f e başladım lucrıne de devam yanlız gonal f i 225 kullanıyorum 3. gün bitti bana tek gonal f yazıldı henuz ,yarın da pazar elimde marttan kalma gonal f vardı kullansam bişi olrmu aranızda beklemiş gonalf kullanan varmı??kaç gonal f bititiriz sizce yumurta toplama işlemine kadarr acil yardımmmm??
tam bilemem ama ilacının tarihi önemli birde ilaclar sogutucuda olması gerekiyo genede dr sorsan en güvenilir yolu kişiye göre ilac kullanımı degişir ama tek gonal f yetmez bence diye düşünüyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun bizimde amin
kızlar bugün kontrolüm vardı herşey çok güzelmiş yumurtalarım oluşmuş endemetrum kalınlığım iyiymiş çok şükürler olsun salı günü kontrolüm var ikitane daha iğne ekledi doktorum toplam üç ayrı iğne yapıcaz göbekten hayırlısı artık önümüzdeki hafta yumurtalarım toplanır herahalde salı günü belli olur dedi doktorum çok şükür
cnm buzdolabinda sakladiysan ve tarihi gecmediyse neden kullanamayasin ki ben olsam kullanirim dunya para ilaclar parayi gectim yani nolcak guzel muhafaza edilmisse.merhaba kızlar ben 30 yasındayım ilk tüp denemem olucak,inşlh gün gelir mutlu haberlerimizi paylaşırız burdan,perşembe gonal f e başladım lucrıne de devam yanlız gonal f i 225 kullanıyorum 3. gün bitti bana tek gonal f yazıldı henuz ,yarın da pazar elimde marttan kalma gonal f vardı kullansam bişi olrmu aranızda beklemiş gonalf kullanan varmı??kaç gonal f bititiriz sizce yumurta toplama işlemine kadarr acil yardımmmm??
mrb bizzde aralıkda tüp bebek tedavisine başlıyıcaz ilk deneme olucak rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?