Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

benim ilaçlar 850 tuttu ilaç deposundan aldığım halde merkez de 4500 e yapıyor.. allah herkese kolaylık versin

yumoşların hayırlı olsun. bu arada tese nedir?

Allah beraberinde olsun canim.. Pozitif dusun insallah hersey cok guzel olacak..:))

2 hafta önce muayene oldum 195-TL
AMH Testi 55-TL
RAHİM FİLMİ (Tüplere bakıldı) 250-TL

İlk ilaçlar 116-TL

TOPLAM 616-tl ve daha iğne ilaçlara tam başlamadım. başka testlerde ister muhakkak ((((

yumoşların hayırlı olsun. bu arada tese nedir?

canım eşimde azospermi var tese sperm bulunabilmesi için yapılan küçük bir ameliyat normal yollarla eşimden sperm bulunamıyor. 3-4 dikişlik en fazla 2 saat süren bir işlem bu işlemde sperm bulunamazsa tedavimiz yarım kalıcak bebek olamıycak. ama ben hiç olumsuz düşünmüyorum. inşalah bulunur.

nurancım benı de ekler misin
kasımcıydım aslında aralığa kaydım

yas 26, 2 senelik evliyim, eşimde morf sorunu var ben de de çikolata kisit
bır spontan fakat gelişmeyen bebek kaybım var.

ankara genartta yaptırıyorum
doktorum murat sönmezer

bulunur Allah'ın izniyle. üzülme cnm

Kızlar bugün tekrar kontrolüm vardı doktorum çok iyi gördü herşey yolunda dedi 6 adet folikül varmış hepsi gayet kaliteli gözüküyormuş iğnelere devam sanırım pazarteside çatlatma iğnem yapılacak ve çarşamba yumurtalarım toplanacak pazartesi tekrar kontrole gidicem o gün kesinleşecek Allah hepimize yardım etsin...

kaç tane yumurta oluşmuş? bana orgalutran diye bi ilaç yazdı doktor ona da 6. gün başlıycam galiba. gerçekten yer kalmıycak gibi, daha benim vurunmam gereken 13 tane iğnem var

6 tane yumurta oluşmuş canım benim bugün iğnelere başladığımın 8. günü 3 gündürde günde 3 iğne yapıyorum kısmetse pazartesi son iğnelerimi olucam sonra yumurta catlatma olup çarşamba toplanacaklar :) çoğu gitti azı kaldı inşallah pozitifi görürüz hepimiz

Of ben hic bir kur uygulamadim ya... Ve artik cok da gec, yarin toplaniyor yumoslarim hayirlisiyla... Insallah bir aksilik cikmaz..:)))

oh oh cok sevindim sorunsuz buraya kadar geldinya cok şükür şimdi hayırlısıyla yumoşlar toplansın ve biran önce döllenip annesine transfer edilsin hergün yaz bize önce embriyoların durumu sonra 12 gün ne gibi belirtiler var birde unutmayalım idrar testi icin test cubukları darası başımıza bende bugun ilk menegonları vurundum

maşallah inşallah 15 i de döl tutar 12 si dondurulur oy oy ben bu akşam cok sevindim kızlat inşallah hamiş sayısı cogaldıkca da seviniriz hep beraber rabbim güldür bizi nolur herbirimize hayırlı saglıklı ewlatlar nasip et amiiinnnn

Canim butun dualarimiz seninle icini ferah tut sperm bulucaklar merak etme..su ilk sayfadaki listeye bir update yapabilirmiyiz kimler geldi nerde napiolar die acabaa:)))

merhaba kızlar ben 30 yasındayım ilk tüp denemem olucak,inşlh gün gelir mutlu haberlerimizi paylaşırız burdan,perşembe gonal f e başladım lucrıne de devam yanlız gonal f i 225 kullanıyorum 3. gün bitti bana tek gonal f yazıldı henuz ,yarın da pazar elimde marttan kalma gonal f vardı kullansam bişi olrmu aranızda beklemiş gonalf kullanan varmı??kaç gonal f bititiriz sizce yumurta toplama işlemine kadarr acil yardımmmm??

tam bilemem ama ilacının tarihi önemli birde ilaclar sogutucuda olması gerekiyo genede dr sorsan en güvenilir yolu kişiye göre ilac kullanımı degişir ama tek gonal f yetmez bence diye düşünüyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun bizimde amin

kızlar bugün kontrolüm vardı herşey çok güzelmiş yumurtalarım oluşmuş endemetrum kalınlığım iyiymiş çok şükürler olsun salı günü kontrolüm var ikitane daha iğne ekledi doktorum toplam üç ayrı iğne yapıcaz göbekten hayırlısı artık önümüzdeki hafta yumurtalarım toplanır herahalde salı günü belli olur dedi doktorum çok şükür

valla bende yanlış yönlendirmek istemem ama ilk denememde bende kuzenimin tedavisinden açılmamış gonalf vardı onu kullandım dolapta saklamıştım hiç açılmamıştı tarihide geçmemişti bana kullanabilirsin demişlerdi bende kullandım ama sen yinede bir uzmana danış bence biliyorsun bu önemli ve hassas bir konu

oh oh bu akşam hep güzel haberler duyuyoruz herşeyin güzel olması keyifleri yerine getiriyor mutluluk veriyor darası hepimize bende bugun ılk ignemi yaptık bakalım yazın arkadaşlar her gelişmeyi yazın bilgilerimiz artsın

mrb bizzde aralıkda tüp bebek tedavisine başlıyıcaz ilk deneme olucak rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

cnm buzdolabinda sakladiysan ve tarihi gecmediyse neden kullanamayasin ki ben olsam kullanirim dunya para ilaclar parayi gectim yani nolcak guzel muhafaza edilmisse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…