neolacakşimdi, verdiğin moral için teşekkürler. en azından hepimiz UMUT a sahibiz, ki bunun paha biçilemez. arkadaşına gerçekten üzüldüm, aslında onun durumu bizimkinden daha kötü galiba
Evet kızlar ilk transferimiz kiminki??? İlk annemiz kim olacak ???? :)
Merhaba arkadaslar ben de bu ay tup bebek yaptriyorum ilk denemem listeye beni de eklermsnz igneye bugun basliyorum hepimize iyi şanslar
bayanlar transferden sonra bol bol ananas ceviz yiyorsunuz bebişler tutunsun diye .......................
ben haftaya başlıyorum 16 sı gibi sanırım olur inş bakalım diger anne adaylarımız nezaman
hayırlısıyla başlar, hamile haberlerini yazarsın inşallah cnm :)
Bu arada beni de listeye ekler misin? 28- çikolata kisti/oat- 1.deneme-merkez henüz belli değil
canim beni biliosun ben de negatifi gordum sonra doktora gittim ne zaman yeniden baslayBilirim dedim en az 2ay sonra dedi neden ben seninki gibi hemen baslayamiyorummerhaba bende varım cumartesi 7.deneme sonucumu aldım negatif
bu gün kanamam başladı 21.gün tekrar lucrinle yeni tedaviye başlıyorum aralıkta olucak tedavim hakkımızda hayırlısı olsun...
ben de sizin gibiyim..1 senedir eşimde morfoloji bozukluğu sebebiyle ilaç falan kullanıodu bu arada benm herşeyim normaldi..geçen sene 5.75 olan fsh 2 hafta önce 16.70 olmuş..amh 0.3 bunu aşılama yaptırcaz die gittiğimde öğrendim..yıkıldım resmen..ama ben 3 sene önce bekarken çikolata kisti aldırdım sanırım ondan böle oldu ama bu değerin bi senede fırlamasını ben psikolojiye bağlıorum...hamilemiyim bu ay değil miyim tüüh wahh derken stres bu hale getirdi bence.. o yüzden hiç düşünmemek lazım..bazen bebeklilere böle çok imreniorum hatta kıskanıorum artık.. ama olsun diorum sora da.. rabbim bizi daha çok sewio ona hep dua edelim die werio bu sıkıntıyı sonra mükafatlandıracak biliorum..hep en güzel hikayeleri okuyalım mümkünse ben kötü hiçbi şey düşünmek istemiorum.. rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursunn inş.... AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :)
aminnnnnnnn
bütün hastalıkların sebebi stresmiş hemde hepsinin sebebi.
stres olmadan kafaya takmadan hamile kalıcaz inş.
arkadaşlar ortalama tüp bebek ücretleri ne kadardır
ve pgt li ne kadara mal oluyor
biliyorum her merkezinki farklı
ben bu topiktn değilim ama bu ay herşy yolunda giderse yeniden tüp bebek olayına girme ihtimalim olduğu için bir göz atma istedim, ilk tüp bebek denemem malesef negatifle sonuçlandı, dolyısı ile ilk tecrübem olmadığı için az çok fiyat bilgisi verebiliirm kendi gittiğim merkezle ilgili; ben umut tüp bebekt gördüm tedavimi merkez sgk anlaşmalı olduğundan rapor çıkartırsan ilaçlar hariç 2000 tl alıyor, raporsuz olduğunda ilaç dahil fiyatı 5850, ilaç hariç fiya 3200 tl, pgt için fiyat sorduğumda 2400 gibi bir rakam telafuz ettiler ama bu sanırım emriyo adedi değil tamamıdır.
ben bu topiktn değilim ama bu ay herşy yolunda giderse yeniden tüp bebek olayına girme ihtimalim olduğu için bir göz atma istedim, ilk tüp bebek denemem malesef negatifle sonuçlandı, dolyısı ile ilk tecrübem olmadığı için az çok fiyat bilgisi verebiliirm kendi gittiğim merkezle ilgili; ben umut tüp bebekt gördüm tedavimi merkez sgk anlaşmalı olduğundan rapor çıkartırsan ilaçlar hariç 2000 tl alıyor, raporsuz olduğunda ilaç dahil fiyatı 5850, ilaç hariç fiya 3200 tl, pgt için fiyat sorduğumda 2400 gibi bir rakam telafuz ettiler ama bu sanırım emriyo adedi değil tamamıdır.
bayanlar transferden sonra bol bol ananas ceviz yiyorsunuz bebişler tutunsun diye .......................
arkadaşlar ortalama tüp bebek ücretleri ne kadardır
ve pgt li ne kadara mal oluyor
biliyorum her merkezinki farklı
Oyle mi bunu bilmiyordum.. Hadi bakalim... Ikisini de cok severim zaten, bu iyi oldu..:)
Benim gittiğim yerde 3,900-TL + İlaç 1400-1500 arasıymış = 5300- TL YAPIYOR
PGT nedir bende onu bilmiyorum :)))
bende çok severim hamile kalmadan tombullaşmaya başlıycaz bu gidişle. kürler falan :))))))))
Of ben hic bir kur uygulamadim ya... Ve artik cok da gec, yarin toplaniyor yumoslarim hayirlisiyla... Insallah bir aksilik cikmaz..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?