Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

hoşgeldin burcu aramıza istanbul acıbadem maslak mı gidiyorsun bende haftaya sali carsamba ordayım inşallah

allahım salya sümük oldum ota mota herşeye gözüm doluyo aglıyorum höykür höykür varikoselde normla yolla gebe kalınıyormu bayanlar varmız bilen aranıza

allahım salya sümük oldum ota mota herşeye gözüm doluyo aglıyorum höykür höykür varikoselde normla yolla gebe kalınıyormu bayanlar varmız bilen aranıza

ewt benim eşim taaaa 3 yıllık evlıyken varokosel oldu hem sayı hem hareket arttı ve bizim gittigimiz butun dr lar sizin normalde bebeginiz olması lazım demişlerdi ama yok yok yıllar gecti

canım sağol, çok aydınlatıcı oldu. madem öyle ben de özelde yaptırayım, o kadar geç çıktığını bilmiyordum :S diğer testlerimi dengede yaptırdım, oraya gideyim en iyisi. canım, sadece koldan kan alacaklar dimi, yarın sabah gideyim diye düşündüm. Reglim henüz bitmedi ama sorun olmaz herhalde, rahim bölgesiyle işleri olmayacak çünkü ?? dimi?

canm inşş gerek kalmaz tedaviye belki mucuze kendiliğinden gelir..
bugüne kadar ben hiç amh yaptırmadım dr larda istemedi nedense bu gittiğimde bende bir sorayım belkide tedavide gerek görmediler yumurtalarım hep olumlu cvp veriyor tedaviye ilgisi varmı bilmem ama..

Kızlar adetim iki gün gecikti acaba hamile miyim

ayyyy cnm inşş hamilesindir yaaa sonucu yaz mutlaka

ewt benim eşim taaaa 3 yıllık evlıyken varokosel oldu hem sayı hem hareket arttı ve bizim gittigimiz butun dr lar sizin normalde bebeginiz olması lazım demişlerdi ama yok yok yıllar gecti

drlar ın o lafı yokmu yaa çıldırtıyorlar beni 6 senedir banada öle hep olur hep olur dediler sonuç ortada (

arkadaslarım...hepimiz ara ara umutsuzluga dusuoruz..aklımıza bintane kotu seneryo gelio..surekli vucudumuzu dinlioruz..ve nedense kotuyu dusunmek iyiyi dusunmekten cok daha kolay...anlaticagım olay dun oldu... hep acı hem ders verici hemde dusundugunde icinde umut ve mucize barındırıcı...
en iyi arkadaslarımdan biri 8 ay önce cok buyuk bir ameliyat gecirdi...hem rahmi hemde tupleri yapısıktı ...hem sol hem sag tarafında 7 ve 9cmlik kistleri vardı ve patlayıp acil ameliyat edildi...ozaman kadar korunmadıgı halde hic hamile kalmadı..doktoru ameliyattan sonra eger cocuk istemiyorsa dogum kontrol hapı kullanmasını tupleri ve rahmin yapısıklıgını giderdikleri icin hamile kalabilicegini ama cok dusuk bir sans oldugunu cunku cok tahribat oldugu icin %95 tup bebek yapması gerekicegini soyledi... ve arkadasım korunmayı tercih ettii....dun bir telefonla hepimiz sok olduk...6 gun geciktigini ve test yaptıgını ikinci cizginin cok net cıktıgını soyledii...korunmuyor muydun die sordum korunuodum zaten ben normal yolla hamile kalamam bu yanlıs olmalı dedi..ben hemen kan testi yaptır dedim... ve kan testinin sonucu 17000 civarlarında 6 haftalik hamile cıktı...doktora gittik bebisin kalp atısını duyduk..bianda cok gaıp oldum o anı yasamak icin herseyi verebilirdim..onun icin cok sevindim ama kendim icin cok uzuldum bunun icinde kendime cok kızdım nasıl bole hissedersin kıskanclık yaparsın die...sonra toparladım kendmi..doktorla konusurken biz doktorlar cok net konusuoruz hep yuzdeler verioruz ama Allah faktorunu hic hesaba katmıyoruz dedi... icimden guzel Allahım dedim hergun senin mucizelerini goruyorum ve nasıl umutsuzluga kapılıp gidebiliyorum bazen bilmiyorum dedim..sonra arkadasımla oturduk biyerde bana cok mutlu olmadıgını esininde cok guzel tepki vermedigini soyledi..nasıl dedim ya nasıl tepki vermis olabilirki...ona onun iyi bir anne olamıcagını zar zor kendine bakabildigini cocuga nasıl bakıcagını bunun gibi bir suru gurur kırıcı seyler ...inanamadım ...en mutlu gunu olması gerekirken bukdr mutsuzluktan aglayanı gormmemistim..bu tepki yuzunden cocugunu aldırmayı dusunuo ..ve ailesine bile bu havberi veremedi.. sonra kendi hayatıma baktım evet belki benim dogal yolla ole bimutluluk yasamam imkansız..ben calısıcam ugrasıcam sıkıntı cekıcem vucudum sekılden sekıle giricek ..ama hayatımda beni koruyan sahiplenen bir kocam..cocugum olmadıgı halde oyuncakcıklara her girdiklerinde beni arayıp bak bunlar sunlar var torunumuza alıcaz diyen biailem var... biliorumki buraya yazan herkesin arkasında ona destek cıkan o cizgiler testte ikilemedigi zaman onun sacına oksayan biri var... dunden beri cok umutluyum ve mutluyum..cunku yanlız degiliz..biz kocaman bir aileyiz... ve Allahın mucizeleri olucaz...hicbizaman umudunuzu kaybetmeyin ne olursa olsun...ve hic isyan etmeyin... ve inanarak dua edin..aklınızda ıcınızde hic suphe olmasın..biz secilmis kisileriz...onlar diil biz ozeliz...ve hep pozitif olun..cunku hepimiz meleklerimize kavusucaz...

neolacakşimdi, verdiğin moral için teşekkürler. en azından hepimiz UMUT a sahibiz, ki bunun paha biçilemez. arkadaşına gerçekten üzüldüm, aslında onun durumu bizimkinden daha kötü galiba

Evet kızlar ilk transferimiz kiminki??? İlk annemiz kim olacak ???? :)

gercekten duygulandım ama o kadını kocasını parcalayabilirim ben öyle bir koca yüzünden rabbimin bana verdigi mucizeden asla vazgecmem ben gerekirse bebegimi tek büyütür herkese herşeye karşı korurum atmaca olup zarar verecek herseyi parcalar yok ederim yeterki olsun rabbim arkadaşına evladını kucana almayı nasip etsin amaaaa kıskanclık yok yok yok

Canim benim esim de 1 yil once ameliyat oldu.doktorlar bize de ameliyat sonrasi degerlerle hamile kalirsiniz dedi olmadi.asilama olduk cok umutluyduk o da olmadi.simdi de tupe basladik umarim bu sefer olur...bu arada ameliyat sonrasi hemen hamile kalan cook var.varikosel ameliyati sonrasi hamile kalanlar topigi var oraya bi ugra istersen.bu arada tup dusunuyorsaniz once ameliyati olun spermler duzelsin sonra tupe gecin...

Canim ben bugun ilk ignemi oldum merakla transfer gununu ve sonrasini bekliyorum...

Su an bende cok duygulandim.. ve evet gercekten de haklisin hem de cok.. Ben de bu tedaviye baslarken hep ayni seyi dusunerek basladim.. Esim bana hergun bebek onemli degil, ben bebek icin evlenmedim seninle.. Lutfen kendini dusun sen bana lazimsin diyor. Sanirim bu bile mutlu olmamiz icin bir sebep.. Arada bunlari unuturuyoruz... Acilarimiza hirslarimiza yenik dusuyoruz.. Bugun baska bir topikde bir arkadas, bu denemesinin kendinin son sansi oldugunu cunku eger bu sefer de olmazsa esinin sansini baskalariyla deneyecegini soyledigini yazmisti ve cok da umitsizdi.. Cok uzuldum gercekten.. Bir yandan da sansli oldugumu dusundum tabi...

Doktorum gecen gun bu isin bir yerden sonra kendilerini asan bir sey oldugunu hatirlatti bana. Sonucta yeni bir canli gelecek dunyaya, bunu biz laboratuarlarda yapamayiz sadece.. Mutlaka tanrisal bir gucun de etkisi var dedi.. Cok dogru.. Tup bebek vs.. Tanri isterse olacak istemezse zamani geldiginde olacak veya olmayacak.. Ama bazi seyler gercekten biz insanlarin elinde degil...

Bu mesajin bana cok iyi geldi... Pazar gunu yumurtalarim toplanacak.. Bundan once bana gercekleri hatirlattigin icin sana cok cok tesekkur ederim...

çook teşekkürr ederimm rabbim hepimizin gönlüne göre werir inş.

yaa aslında sewinsem mi üzülsem mi bilmiorum..bugün atandığımı öğrendim..ben bi 15 gün sora açıklanır o ara gider işimi hallederim diodum..bugün açıklandı 2 yıldır beklediğim işe kawuşacağm ama ewrak ws. belki maraşta kalmam gerekebilir. o yüzden sıkıntı yapıorum şimdi..ama 2 3 güne bi oluosa gelir giderim artık yolculuk falan sarsmaz dimii :) yaaa sizi okudukça kendimi çok toy hissediorum :) yaptırana kadar daha çok başınızı ağrıtcam sanırım :) kaç iğne wurulcak ben mi yapıcam başkası mı falan falannnnn :)

ben de sizin gibiyim..1 senedir eşimde morfoloji bozukluğu sebebiyle ilaç falan kullanıodu bu arada benm herşeyim normaldi..geçen sene 5.75 olan fsh 2 hafta önce 16.70 olmuş..amh 0.3 bunu aşılama yaptırcaz die gittiğimde öğrendim..yıkıldım resmen..ama ben 3 sene önce bekarken çikolata kisti aldırdım sanırım ondan böle oldu ama bu değerin bi senede fırlamasını ben psikolojiye bağlıorum...hamilemiyim bu ay değil miyim tüüh wahh derken stres bu hale getirdi bence.. o yüzden hiç düşünmemek lazım..bazen bebeklilere böle çok imreniorum hatta kıskanıorum artık.. ama olsun diorum sora da.. rabbim bizi daha çok sewio ona hep dua edelim die werio bu sıkıntıyı sonra mükafatlandıracak biliorum..hep en güzel hikayeleri okuyalım mümkünse ben kötü hiçbi şey düşünmek istemiorum.. rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursunn inş.... AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :)

yaaa kızlar benm kasıklarım ağrımaya başladı akıntım da koyulaşıo ama hafta sonu oldu artık..günümden erken oldu..beni adetim hep düzensiz oluo zaten böle 3 4 gün akıntı gelio daha sonra kanama başlıo ankarada doktor adetin ilk günü gel dedi ama bu akıntının ilk günü mü kanamanın ilk günü mü olur acaba?? bilgisi olan warsa aydınlatsın lütfennn

Merhaba arkadaslar ben de bu ay tup bebek yaptriyorum ilk denemem listeye beni de eklermsnz igneye bugun basliyorum hepimize iyi şanslar

desene sen 3 yıllık evliyken böle yazmışsın ben kendimi 6 aydır boşu boşuna harap ediyorum neyse inş bu ay rabbim yüzümüzü güldürür ne yapalım

Vlla cok dogru demişsin bazen bende kendi kendimi sorgulamıyor degilim kızıyorum içimden ama herşey rabbimden ablalarımın hepsinin 4 er 5ertane var rahmetli anneme üzülmekten kendimi harap ettim 1 senedir 6 ay oldu vefat edeli acılar zamanla azalır derler ya benim hergün iiçimdeki acı dahada yangın yeri sonra diyorumki annem bana dua ederdi allah sanada birkız versin oda sana baksın diye o söz bana umut olup tutunuyorum yaşama kıskanıyorum etrafımdaki gebeleri anneleri olsada olmasada bir umut bir sürü bebek eşyası alıyorum belki aldıgıma sevinicem belkide bakıp bakıp aglıycam herşey rabbimin elinde ama nefis işte yeniliyo buda bizim sınavımız inş bu sınavdan yüzümüz güler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…