Sevindim cnm, allah hepimize yardim etsin..:))
canım kader arkadaşım cook sevindim ama bir anormal durum olduguna inanıyorum birde şunu söylemekte fayda görüyorum yumurta toplanacagı gün eşlerden sperm istiyorlar ya eşlerin 7 gün boyunca hergün düzenli şekilde boşalması sperm kalitesini artırdıgını okudum bilgisi olan genede bizimle paylaşsın
bence süper gidiyorsun darası bizim başımıza 6 sağlıklı yumurta eşittir 6 sağlıklı bebek inşallah Rabbim tutunmasını sağlasın inşallah amiiinn
merhaba kızlar bu fsh hormonunun normal seviyesi nedir? benimki 5.78 çıkmıştı cevap verirseniz sevinirim....
nihayet sancı agrı kasılma derken kırmızılar göründü yarın doktora gidiyorum ilaclar alınır ilk dozlar başlar sanki ilk yaptırıyormuşum gibi heyecan başladı hayırlısı bakalım kızlar simdi bir topikte okudum kuru inciri tatlı yerine yedim faydasını gördüm diyor yarın bende alacam birde rahim duvarını kalınlaştırmak icin nar suyu na başlıcam kurban oldugum ALLAHIM utandırmasın herşeyin hayırlrsı olsun ammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Bildigim kadariyla tam tersi.. toplama yapilmadan once 4 gun falan bosalmamasi lazim.. Benim doktorum oyle dedi en azindan kizlar...
canım ben laparoskopi oldum 6cm çikolata kisti alındı ameliyat çok kolay 1 günde ayağa kalkıyosun benim çok şiddetli ağrılarım vardı. ameliyat oldum ağrılarım geçti şimdide eşimde azospermi olduğunu öğrendik tüp bebeğe başladık behçecide doktorum güvenç bey çok memnunum gonalf kullanıyorum 4.gün bugün inşallah iyi haberlerini alırım hiç korkma çok kolay laparoskopi allah hepimize sağlklı bebişler versinnnn
Bildigim kadariyla tam tersi.. toplama yapilmadan once 4 gun falan bosalmamasi lazim.. Benim doktorum oyle dedi en azindan kizlar...
canım sendedemi kalınlaşma problemi var bendede var gibi hoşş şuanda ii diyor dr ama 8mm civarıydı 12. gün benim bakalm şimdi ne olacak..
benim tedavide adetin 21. günü başlıycakmış..17 aralıkta gel dedi rapor çıkarıyorum yarın yine hasteneye gidecem iğnelerimi yazacaklar..
kızlarr yaa ben ilk kez tüp bebek yaptırcam...10 gün içinde hastalanırım sanırım..1. günü çağırdı doktor adetimin..ben maraştayım ankarada yaptırcam.. kaç gün sürer tahmini yumurta toplaması falan..merak içindeyimm rabbiim hepimizin gönlüne göre wersin inş.
tahmini süre 13 ila 15 gün arasında yumurta toplanır kişiye göre değişir bebeğin transferide 3 gün sonra yapılır
(blastata gidilirse 5 gün ki herkeste olmuyo) toplam 18 gün gibi ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir
annem ankarada gerçi sıkıntı olmaz ama eşim işinden dolayı gelip gidemicek o biraz sıkıntı yapıo 15 gün napcaz dio bişi daha sorcam yaa ben muayene olup geri dönebilir miyim yoksa bu tedavi sürecinde günlük doktora gidiliomu sen yaptırdın mı daha önce??
Kizlar bildigim kadariyla AMH diye bir test var, o daha net ymurta rezervini gosteriyor.. Yani ultrasondan ve fshdan da net. Doktorum bunu istedi benden ilk once.. Bence bir danis doktoruna..
kaç doz vuruyosun?
gonlal-f 450mg kullanıyorum günde 300mg kullanıyorum bir paket iki günde bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?