• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

benim reglimde 8-10 aralık arasında olacak
çok heyecanlıyım
doktor bana adetten 1 hafta önce kullanmam için Estrofem 2 mg verdi
östrojen içeren hormon hapıymış. sizlerede verdimi merak ettim.

bu aradan benim yumurta rezervim0,47 ve ilk denemem olacak

çok heyecanlıyım
doktor bana adetten 1 hafta önce kullanmam için Estrofem 2 mg verdi
östrojen içeren hormon hapıymış. sizlerede verdimi merak ettim.

bu aradan benim yumurta rezervim0,47 ve ilk denemem olacak

canım benimde 9-10 regl dönemim bende yumurta rezerv sorunum var fsh 16,5 cıktı..bana 2 ay biesteron die bi ilaç verdiler ..2 ay bu ilaçı kullandım adet olmayı bekliyorum..sonra start verilecek

canım benimde 9-10 regl dönemim bende yumurta rezerv sorunum var fsh 16,5 cıktı..bana 2 ay biesteron die bi ilaç verdiler ..2 ay bu ilaçı kullandım adet olmayı bekliyorum..sonra start verilecek

Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Herkesin başka bir sebepten dolayı bebeği olmuyor yada geç oluyor.

çok heyecanlıyım
doktor bana adetten 1 hafta önce kullanmam için estrofem 2 mg verdi
östrojen içeren hormon hapıymış. Sizlerede verdimi merak ettim.

Bu aradan benim yumurta rezervim0,47 ve ilk denemem olacak

ben merak ettım e bu rezervler nasıl bellı oluyor.benımkı hıc muayene etmedı ılac olarak sadece folık verdı regl olunca gel dedı o kadar..:47:

ben merak ettım e bu rezervler nasıl bellı oluyor.benımkı hıc muayene etmedı ılac olarak sadece folık verdı regl olunca gel dedı o kadar..:47:

Tüp bebek uzmanına ama Prof. Dr'a gittim ben.
ilk muayenede rahmin güzel kist falan yok çok temiz. ama yumurtalıklarını küçük görüyorum dedi.
test yapmamız lazım İnşallah yanılıyorumdur dedi.
1 hafta sonra test açıklandı 0,47 sonuç çıktı :(((

Tüp bebek uzmanına ama Prof. Dr'a gittim ben.
ilk muayenede rahmin güzel kist falan yok çok temiz. ama yumurtalıklarını küçük görüyorum dedi.
test yapmamız lazım İnşallah yanılıyorumdur dedi.
1 hafta sonra test açıklandı 0,47 sonuç çıktı :(((

canım illa tahlile gerek yok,yumurta rezerv durumunu ultrasyonda goruyor(tahlilde de fsh yüksek olması demek) ..ama adet olunca(ilk 2 gun) muaneye alıyorlar.testler falan bu gunlarde yapılıyor ilk başlangıç için(bana öyle yaptılar) folık sadece vitamin

canım illa tahlile gerek yok,yumurta rezerv durumunu ultrasyonda goruyor(tahlilde de fsh yüksek olması demek) ..ama adet olunca(ilk 2 gun) muaneye alıyorlar.testler falan bu gunlarde yapılıyor ilk başlangıç için(bana öyle yaptılar) folık sadece vitamin

Banada One A Day Multivitamin verdi
bir tane Melatonin Uyku Düzenleyici (üremede etkileyiciymiş)
ve Estrofem verdi.

Adetin 2. günü gidince tekrar test yapacakmı. direkt iğneleremi başlayacak bilmiyorum açıkçası
meraktan çatlıycam o duruma geldim. adetimede 10 gün var

Canim ben bugun 10. gun ignelerimi yaptim, benim de yarin kontrolum var.. Insallah yumoslarim buyumustur.. Doktorum eger hersey yolunda giderse hafta sonuna yumurta toplycagini soyledi.. Kolay degil, ama dedigin gibi allah bize bu zorluklarla basa cikma gucu veriyor.. Ben de ignelerimi hep kendim yapiyorum.. karnim delik desik ama olsun.. sabirli olcam, kolay degil ama olsun... Anlayacagin sen de herhalde daha bir hafta kadar igne olursun. Ilk deneyimim ama, bildigim kadariyla 12-13 gun suruyor.. Hepimizin gonlune gore versin insallah..:))

Bugün 6.iğne günüm cetrotide adlı başka bir iğneye daha başladım bende hergün öğlen onu olucam 5 tane var toplam birde Gonal F tabiki akşamları.Doktorum foliküllerimi gayet iyi gördü yeterli olur dedi sağ taraftakiler oluşmuş solda pek ilerleme yokmuş gelişmemişler 11 mm falan olmuşlar sanırım 6 adet oluşmuş cumartesi tekrar kontrol...

hımm ok test yapmıstım normal fsh sadece prolaktın yuksektı ona da hap verdı.bende senın gıbıyım o zaman.aralık ılk hafta da ınsallah gıdcegız regl olunca

acıkcası biz İstanbul Tüp Bebek Merkezi'ne de gittik, orası neredeyse hic ilgilenmedi. Tüm testleri kendi merkezinden tekrar istedi ve 10 dk zaman ayırıp yolladı. Ama Reyap inanılmaz ilgilendi, doktor hicbir ücret almadan iki bucuk saat her seyi en ince ayrıntısına kadar anlattı, muayene etti. Etrafımda reyap ta tüp bebek yaptıran sadece bir kişi var o da cok memnun ve sonucu pozitif. Ama küçük bir yer olduğu için kaygılarımız da yok değil. Bu konuda biraz kafamız karışık. Regl tarihime 13 gün var o zamana kadar karar veririz insallah :(

inşallah memnun kalırsın canım.ben sadce fikrimi söyledim.hayırlı olsun inşallh:16:

evt kızlar adet sancılarım başladı birkaç güne gelir kırmızılar.dün eşimle tekrar merkeze gittik 15 gün önce 10 adet olan spermler dün 6 milyon çıktı ve yüzde ellisi hareketliymiş:52::52::52::52::52:şokkk olduk yine.tabi yinede donudralım falan dediler ben pek istemedim ama tutarsız sonuçlar çıkıor diye şansa bırakmadık.anlamadığım 15 günde sperm yükselirmi :26::26::26::26:eşim bu sürede proxeed sabah akşam kullandı ve e vitamini kullandı.onlar mı fayda etti anlayamadık.doktorda şaşırdı.:37:inşallah opu günüde iyi çıkar değelerimiz dondurulmuşlara kalmayız.yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum.kesin olacak gözüyle bakıorum.rabbim sen yardım et.hepimiz kavuşalım yavrucuklarımıza:49::nazar::emir_bebek:

evt kızlar adet sancılarım başladı birkaç güne gelir kırmızılar.dün eşimle tekrar merkeze gittik 15 gün önce 10 adet olan spermler dün 6 milyon çıktı ve yüzde ellisi hareketliymiş:52::52::52::52::52:şokkk olduk yine.tabi yinede donudralım falan dediler ben pek istemedim ama tutarsız sonuçlar çıkıor diye şansa bırakmadık.anlamadığım 15 günde sperm yükselirmi :26::26::26::26:eşim bu sürede proxeed sabah akşam kullandı ve e vitamini kullandı.onlar mı fayda etti anlayamadık.doktorda şaşırdı.:37:inşallah opu günüde iyi çıkar değelerimiz dondurulmuşlara kalmayız.yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum.kesin olacak gözüyle bakıorum.rabbim sen yardım et.hepimiz kavuşalım yavrucuklarımıza:49::nazar::emir_bebek:

canım aklını karıştırmak istemem ama ... çok tutarsız bi durum bu ... hiç olurmu öyle bişi 15 günde değişirmi ...

canım aklını karıştırmak istemem ama ... çok tutarsız bi durum bu ... hiç olurmu öyle bişi 15 günde değişirmi ...

bzimde kafamız karıştı:37::37:
aman sonuç pozitif olsun yavrumuza kavuşalım da. aynı merkezde yaptırdık.oradakilerde şaşırdırdılar açıkçası.

bzimde kafamız karıştı:37::37:
aman sonuç pozitif olsun yavrumuza kavuşalım da. aynı merkezde yaptırdık.oradakilerde şaşırdırdılar açıkçası.

ben o kadar merkezlerden kazık yedimki ..belki benim hüsnükuruntum .. kıldan tüğden para almak için ne bulacaklarını şaşırıyorlar..

bizim 10 adet çıkınca sperm havuzu yapalım opu günü sperm çıkımazsa kullanırız dediler.2-3 kez gelip belli aralıkalrla sperm verin dediler.bizde vermek için gittik.sonuç şaşırttı.eşime dedim bu sayı yeterli dondurmayalım sonuçta 450 tl az para değil.ama eşim şansa bırakmak istemedi.bu yola girdik madem.içimizde neden yapmadık diye kalmasın dinleyelim doktoumuzu güvenmek zorundayız dedi.bende kabul ettim.evt bu süreçte aklına geliyor insanın.ama neyapalım.sonuçları güzel olur inşallh.

Bugün 6.iğne günüm cetrotide adlı başka bir iğneye daha başladım bende hergün öğlen onu olucam 5 tane var toplam birde Gonal F tabiki akşamları.Doktorum foliküllerimi gayet iyi gördü yeterli olur dedi sağ taraftakiler oluşmuş solda pek ilerleme yokmuş gelişmemişler 11 mm falan olmuşlar sanırım 6 adet oluşmuş cumartesi tekrar kontrol...

bence süper gidiyorsun darası bizim başımıza 6 sağlıklı yumurta eşittir 6 sağlıklı bebek inşallah Rabbim tutunmasını sağlasın inşallah amiiinn

selam kızlar. bende dün tedaviye başladım acıbadem hastanesinde. gonal f kullanıyorum şuan . istanbul dışından gidip geliyorum. bulunduğum şehirde de bir doktorum var birlikte takip edecekler beni.inşallah yeni yıla bebek haberiyle gireriz.

bizim 10 adet çıkınca sperm havuzu yapalım opu günü sperm çıkımazsa kullanırız dediler.2-3 kez gelip belli aralıkalrla sperm verin dediler.bizde vermek için gittik.sonuç şaşırttı.eşime dedim bu sayı yeterli dondurmayalım sonuçta 450 tl az para değil.ama eşim şansa bırakmak istemedi.bu yola girdik madem.içimizde neden yapmadık diye kalmasın dinleyelim doktoumuzu güvenmek zorundayız dedi.bende kabul ettim.evt bu süreçte aklına geliyor insanın.ama neyapalım.sonuçları güzel olur inşallh.

inşallah hayırlısı bebişlerimizi kucağımıza alıp bi ömür onlarla yaşamak nasip olur....aynı şeyi bizde eşimle düşünüyoruz "ah şunu keşke yapsaydık dememek" için...benim ilk gittiğim merkez çocuğun olmaz dedi (tabii hüsran falan )..sadece fsh değerim yüksek die..ama yinede yapalım dediler... bende azim yaptım diğer merkezlerden akııl aldım.. tabi işin gerçeği çok farklı ..eczaneler bile sömürge modundalar..herşeyi çok araştırmak gerek canım

Back