Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

canım kader arkadaşım cook sevindim ama bir anormal durum olduguna inanıyorum birde şunu söylemekte fayda görüyorum yumurta toplanacagı gün eşlerden sperm istiyorlar ya eşlerin 7 gün boyunca hergün düzenli şekilde boşalması sperm kalitesini artırdıgını okudum bilgisi olan genede bizimle paylaşsın

kızlar merhaba, biz de tüp bebek düşünüyoruz. geçen ay bir merkeze gittik görüşmek için. 21 gün doğum kontrol hapı yani microgynon kullanmamı söylediler. kullandım pazar günü bitti bugün gel dediler. adet olmadan başloıcaz tedaviye dediler. gittim adet olmadım daha. rahim duvarım kalınmış. adet oluınca gel dediler rahim duvarımın kalın olması normal mi? lütfen yardım edin.

kızlar bugün 5. günüm 3. ilacımı vurcam akşam...günlük doz 375...salı kontrolüm var . ilacın yanında coenzim verdi doktor . aspirin ve vitamin de var...hayırlısı inşallah...sizlerde durum ne?

merhaba kızlar bu fsh hormonunun normal seviyesi nedir? benimki 5.78 çıkmıştı cevap verirseniz sevinirim....

ben de kullandım doğum kontrol hapı bitince bikaç gün içinde adet oldum 3. günü başladık tedaviye...yani bi sorun yoktur sanırım . adet olunca rahim duvarındaki fazlalıklar yani kalınlık dışarı atılacak..bence takma kafana...

kızlar bugün 5. günüm 3. ilacımı vurcam akşam...günlük doz 375...salı kontrolüm var . ilacın yanında coenzim verdi doktor . aspirin ve vitamin de var...hayırlısı inşallah...sizlerde durum ne?

Bende 3gun ignemi vurdum bugun cumartesi kontrolum var 225vurdum yarin 150vurucam seni ilk denemenmi ?

aslında kafamı takmama neden olan şey başka. 23. günümde kanda gebelik testi yaptım pozitif çıktı. sonraki gün başka bi hastanede yaptırdım negatif çıktı, bir diğer günde başka hastanede yaptırdım o da negatif çıktı. zaten microgynon kullandım ilk test nasıl pozitif çıktı ben anlamadım. 3 testten biri pozitif ikisi negatif gebe diilimdir inşallah...

Bende 3gun ignemi vurdum bugun cumartesi kontrolum var 225vurdum yarin 150vurucam seni ilk denemenmi ?
ilk denemem senin?
doğum kontrol hapı kullanırken pozitif çıkması saçma hatta adetin 23. günü kanda çıkma ihtimali çok az belki de imkansız...

canım ben kocaelı de asmde ebru ozturkde olacagım ılk deneme.sen?

benim de ebru hanım ve aydın arıcı. hatta bugün bana bu yazdıklarımı söyleyen de ebru hanım. sana da mı adet öncesi gel dedi? adet olmadan rahim yeni yumurtalara hazırlanmadan tüp bebeğe mi başlanırmış ya ne kadar saçma valla ben bile biliyorum :)

[QUOTE=sincap08

Benim 2 denemem ben istanbulda bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorum ordaki ilk denemem sen nerdesin?

keşke hepimizin ki kalın olsa ben kalınlaştırmak icin nar suyu icecem sen aramıza hoş geldin

kızlar 4. iğnemi yapmış bulunmaktayım :) kendime inanamıyorum kan verirken bile hemşireye çok korkarım ben iğneden diye yalvaran ben bebeğim olsun diye kendime iğne yapıyorum. allah hepimize bebeklerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsinnnnnn

kaç doz vuruyosun?

keşke hepimizin ki kalın olsa ben kalınlaştırmak icin nar suyu icecem sen aramıza hoş geldin

canım sendedemi kalınlaşma problemi var bendede var gibi hoşş şuanda ii diyor dr ama 8mm civarıydı 12. gün benim bakalm şimdi ne olacak..
benim tedavide adetin 21. günü başlıycakmış..17 aralıkta gel dedi rapor çıkarıyorum yarın yine hasteneye gidecem iğnelerimi yazacaklar..

Sevindim cnm, allah hepimize yardim etsin..:))

hımm ok test yapmıstım normal fsh sadece prolaktın yuksektı ona da hap verdı.bende senın gıbıyım o zaman.aralık ılk hafta da ınsallah gıdcegız regl olunca

Kizlar bildigim kadariyla AMH diye bir test var, o daha net ymurta rezervini gosteriyor.. Yani ultrasondan ve fshdan da net. Doktorum bunu istedi benden ilk once.. Bence bir danis doktoruna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…