evt kızlar adet sancılarım başladı birkaç güne gelir kırmızılar.dün eşimle tekrar merkeze gittik 15 gün önce 10 adet olan spermler dün 6 milyon çıktı ve yüzde ellisi hareketliymişşokkk olduk yine.tabi yinede donudralım falan dediler ben pek istemedim ama tutarsız sonuçlar çıkıor diye şansa bırakmadık.anlamadığım 15 günde sperm yükselirmi :26::26::26::26:eşim bu sürede proxeed sabah akşam kullandı ve e vitamini kullandı.onlar mı fayda etti anlayamadık.doktorda şaşırdı. inşallah opu günüde iyi çıkar değelerimiz dondurulmuşlara kalmayız.yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum.kesin olacak gözüyle bakıorum.rabbim sen yardım et.hepimiz kavuşalım yavrucuklarımıza
kızlar merhaba, biz de tüp bebek düşünüyoruz. geçen ay bir merkeze gittik görüşmek için. 21 gün doğum kontrol hapı yani microgynon kullanmamı söylediler. kullandım pazar günü bitti bugün gel dediler. adet olmadan başloıcaz tedaviye dediler. gittim adet olmadım daha. rahim duvarım kalınmış. adet oluınca gel dediler rahim duvarımın kalın olması normal mi? lütfen yardım edin.
kızlar bugün 5. günüm 3. ilacımı vurcam akşam...günlük doz 375...salı kontrolüm var . ilacın yanında coenzim verdi doktor . aspirin ve vitamin de var...hayırlısı inşallah...sizlerde durum ne?
ben de kullandım doğum kontrol hapı bitince bikaç gün içinde adet oldum 3. günü başladık tedaviye...yani bi sorun yoktur sanırım . adet olunca rahim duvarındaki fazlalıklar yani kalınlık dışarı atılacak..bence takma kafana...
matıcı canım sen nerdesin,hangi merkezde tadavi oluyorsun..merkez çok önemli
ilk denemem senin?Bende 3gun ignemi vurdum bugun cumartesi kontrolum var 225vurdum yarin 150vurucam seni ilk denemenmi ?
doğum kontrol hapı kullanırken pozitif çıkması saçma hatta adetin 23. günü kanda çıkma ihtimali çok az belki de imkansız...aslında kafamı takmama neden olan şey başka. 23. günümde kanda gebelik testi yaptım pozitif çıktı. sonraki gün başka bi hastanede yaptırdım negatif çıktı, bir diğer günde başka hastanede yaptırdım o da negatif çıktı. zaten microgynon kullandım ilk test nasıl pozitif çıktı ben anlamadım. 3 testten biri pozitif ikisi negatif gebe diilimdir inşallah...
canım ben kocaelı de asmde ebru ozturkde olacagım ılk deneme.sen?
canım ben kocaelı de asmde ebru ozturkde olacagım ılk deneme.sen?
sincap08 Benim 2 denemem ben istanbulda bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorum ordaki ilk denemem sen nerdesin?[/QUOTE .!.:izmire gidiyorum ben irenbe tüp bebek merkezi...doktorum dışardan ama...
izmire gidiyorum ben irenbe tüp bebek merkezi...doktorum dışardan ama...
Inşallah sonunda hayirlisi olur hepimiz icin
kızlar merhaba, biz de tüp bebek düşünüyoruz. geçen ay bir merkeze gittik görüşmek için. 21 gün doğum kontrol hapı yani microgynon kullanmamı söylediler. kullandım pazar günü bitti bugün gel dediler. adet olmadan başloıcaz tedaviye dediler. gittim adet olmadım daha. rahim duvarım kalınmış. adet oluınca gel dediler rahim duvarımın kalın olması normal mi? lütfen yardım edin.
kızlar 4. iğnemi yapmış bulunmaktayım :) kendime inanamıyorum kan verirken bile hemşireye çok korkarım ben iğneden diye yalvaran ben bebeğim olsun diye kendime iğne yapıyorum. allah hepimize bebeklerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsinnnnnn
keşke hepimizin ki kalın olsa ben kalınlaştırmak icin nar suyu icecem sen aramıza hoş geldin
Bugün 6.iğne günüm cetrotide adlı başka bir iğneye daha başladım bende hergün öğlen onu olucam 5 tane var toplam birde Gonal F tabiki akşamları.Doktorum foliküllerimi gayet iyi gördü yeterli olur dedi sağ taraftakiler oluşmuş solda pek ilerleme yokmuş gelişmemişler 11 mm falan olmuşlar sanırım 6 adet oluşmuş cumartesi tekrar kontrol...
hımm ok test yapmıstım normal fsh sadece prolaktın yuksektı ona da hap verdı.bende senın gıbıyım o zaman.aralık ılk hafta da ınsallah gıdcegız regl olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?