Canim son durumun nedir ? Haber bekliyorum senden insallah guzel haberler vereceksin bize....
Dün gece 2 çanta ilaçla döndüm geriye.
Kistim geçmiş, kist falan kalmamış. Dr muayeneyi yaptı, sonra ilaçları yazmış, hemşire de anlattı kullanımlarını.
Dün hemen Arimidex diye bir hapa başladım. 20-21-22-23-24-25 günde 2 kere içeceğim ondan. 22 sinde akşam 16 da menogona başlayacağım. 3 toz 2 su akşam, 2 toz 2 su sabah. 25. inde sanırım çatlama önleyen bir iğne var o yapılacak, 26 sında saat 8.30 da hastanede olacağım. Bakalım artık ne olacak. Daha birde coraspin, antibiyotik, jel falan var.
Dru görmesem stresten ölecektim dün. Muayene için geldi, ne bu heyecan bu kadar, dedi görür görmez, dedim çok stres yaptım, gerek yok, rahat olun dedi. Bilmiyorum da onun o cool tavrı beni de tuhaf bir şekilde rahatlatıyor. Bir de kistimin geçtiğini öğrendim, iyice rahatladım. Ama sanırım uykusuzluktan, çok şiddetli baş ağrım vardı. Sabah bile devam etti bugün de şimdi hafifledi epey. İnadına 2-3 aydır sancısız oluyordum adet, dün görseydiniz, karnımın içinden bir şeyler söktüler sanki, o derece sancılıydı. O hallerde gezdim bir de İzmir'de, zorum nediyse artık. Ağrıyla sancıyla da olsa tadını çıkarmaya çalıştım en azından. Şimdilik bu kadar. Yalnız menagona 4. gün başlayacağım ya, geç değil mi, herkes 2. gün falan başlıyormuş benim 4. gün. Şu ilaçla ilgili bilgisi olan var mı, kullanan falan,Arimidex?
Kizlar hamileyim , dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Siz ne kadar hayirsin oldanizda bak ben buralara gelip haber verdim
Darisi bekleyenlerin basina
Allah yar ve yardimcimiz olsun....
Hayırlı olsun canım seni takipteydim yazmasamda maşallah rabbim kucagımızada almayı nasip etsin inş
Ay çok sevindim Puffyciğim, harika bir haber. Tebrik ederim. Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına. Dua et bizim için canım benim, hamilelerin duası kabul olurmuş.
canım cok sevındım hayırlı olsun...benım test gunu pazar.ama dun kahverengı leke gelmıstı bır kere.acaba cumartesı test yapsam olur mu..darısı hepımıze..
Gözün aydın .. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma..
cok ama cokkkkk sevindim rabbim tamamına erdirmeyi nasip eder inş bu yolda saglıklı sıhattli birşekilde canım benim cok sevindim yahuuuuuuuuuuuuuu
Canim bu gunler ozelgunler bir daha asamiyacaksin birak tadini cikar , bir gunden bir sey fark etmez ama bekle tam degerin ciksin ben senden umutluyum zaten :))))
( bu arada bnimde lekelemmem 8. Gundu insallah seninkide tutunma kanamasidir )
puffy cim çok sevindim sağlıkla kucağına al inştakip ediyordum seni
bende aralıkta negatifi almıştım şimdi çok korkuyorum başlamaya
yaşım 26 bende pko eşimde sperm azlığı var
5.gün yumurtalarımın kalitesi düşüktü biraz blas olamadılar 2 yumurtam kalmıştı
şimdide çok korkuyorum ama 2.denememden önce genetik test yaptırıcam nisanda
inş bende mutlu sona ulaşırım
inş RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın
mantici inş sende pozitif sonucu alırsın canım
Canim bu gunler ozelgunler bir daha asamiyacaksin birak tadini cikar , bir gunden bir sey fark etmez ama bekle tam degerin ciksin ben senden umutluyum zaten :))))
( bu arada bnimde lekelemmem 8. Gundu insallah seninkide tutunma kanamasidir )
Olmadı( bugun test yaptım sonuc 3,07 degılım yanı ( Allah senın guzel gonlune gore versın canım ınsallah..ılk deneme husran...
Olmadı( bugun test yaptım sonuc 3,07 degılım yanı ( Allah senın guzel gonlune gore versın canım ınsallah..ılk deneme husran...
Canim ne desem sana simdi bos ,ben aralik ayinda daha yeni yasadim o hisleri , neden hala buraya yaziyorum arada zaten buradaydim aralikta negatifi aldim ilk gunler cok uzuldum ama ksa surede topladim kendimi , yeni plan yaptim arastirdim merkezimi degistirdim sadece 1 ay ara verdim tekrar denedim bak simdi hamileyim.
Keske ilkte olsa ama oyle olacak diye bir sey yok galiba heseyin bir zamani var,uzme kendini toplan biraz tekrar denersin.
Allah sana ve yuvana keder ugratmasin insallah...
Canim ne desem sana simdi bos ,ben aralik ayinda daha yeni yasadim o hisleri , neden hala buraya yaziyorum arada zaten buradaydim aralikta negatifi aldim ilk gunler cok uzuldum ama ksa surede topladim kendimi , yeni plan yaptim arastirdim merkezimi degistirdim sadece 1 ay ara verdim tekrar denedim bak simdi hamileyim.
Keske ilkte olsa ama oyle olacak diye bir sey yok galiba heseyin bir zamani var,uzme kendini toplan biraz tekrar denersin.
Allah sana ve yuvana keder ugratmasin insallah...
ahhh sağol guzel yureklı arkadasım...ben de aralıkta basladım ama kıst ıcın 2 ay ertelendı basaldık olmadı.bu sabah boslukta gıbı uyandım ne elım karnımda ne sesım.konusacak mınık bır kusum yokben de bır ay ara verıp oyle baslayacagım.ıkıncı kez transfer parası bıraz yıpratacak bızı.hayırlısı artık napalım..
ahhh sağol guzel yureklı arkadasım...ben de aralıkta basladım ama kıst ıcın 2 ay ertelendı basaldık olmadı.bu sabah boslukta gıbı uyandım ne elım karnımda ne sesım.konusacak mınık bır kusum yokben de bır ay ara verıp oyle baslayacagım.ıkıncı kez transfer parası bıraz yıpratacak bızı.hayırlısı artık napalım..
Seni cok iyi anliyorum , bu isin hem maddi hemde manevi boyutu cok yipratici ben biraz acele ettim cunku yasim problem her gecen ay aleyhime isliyor benim yasimda menapoza giren cok.
Sen iyice dinlen kendini hazir hissettinmi basla genelde 2. Denemeler daha basarili oluyor
Allah hakkimizda hayirlisini versin....
Seni cok iyi anliyorum , bu isin hem maddi hemde manevi boyutu cok yipratici ben biraz acele ettim cunku yasim problem her gecen ay aleyhime isliyor benim yasimda menapoza giren cok.
Sen iyice dinlen kendini hazir hissettinmi basla genelde 2. Denemeler daha basarili oluyor
Allah hakkimizda hayirlisini versin....
ınsallah problemsız guzel hayırlı bır yavrun olur,Allah'ım sana bagıslasın guzel kuzunu,senın gıbı guzel bır yuregı olsun,cok ıyısın ,ınan ıcıme oyle doguyor senın için..ınsallah cok ıyı gecer her hamılelık donemın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?