Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Canim son durumun nedir ? Haber bekliyorum senden insallah guzel haberler vereceksin bize....

Dün gece 2 çanta ilaçla döndüm geriye.
Kistim geçmiş, kist falan kalmamış. Dr muayeneyi yaptı, sonra ilaçları yazmış, hemşire de anlattı kullanımlarını.

Dün hemen Arimidex diye bir hapa başladım. 20-21-22-23-24-25 günde 2 kere içeceğim ondan. 22 sinde akşam 16 da menogona başlayacağım. 3 toz 2 su akşam, 2 toz 2 su sabah. 25. inde sanırım çatlama önleyen bir iğne var o yapılacak, 26 sında saat 8.30 da hastanede olacağım. Bakalım artık ne olacak. Daha birde coraspin, antibiyotik, jel falan var.

Dru görmesem stresten ölecektim dün. Muayene için geldi, ne bu heyecan bu kadar, dedi görür görmez, dedim çok stres yaptım, gerek yok, rahat olun dedi. Bilmiyorum da onun o cool tavrı beni de tuhaf bir şekilde rahatlatıyor. Bir de kistimin geçtiğini öğrendim, iyice rahatladım. Ama sanırım uykusuzluktan, çok şiddetli baş ağrım vardı. Sabah bile devam etti bugün de şimdi hafifledi epey. İnadına 2-3 aydır sancısız oluyordum adet, dün görseydiniz, karnımın içinden bir şeyler söktüler sanki, o derece sancılıydı. O hallerde gezdim bir de İzmir'de, zorum nediyse artık. Ağrıyla sancıyla da olsa tadını çıkarmaya çalıştım en azından. Şimdilik bu kadar. Yalnız menagona 4. gün başlayacağım ya, geç değil mi, herkes 2. gün falan başlıyormuş benim 4. gün. Şu ilaçla ilgili bilgisi olan var mı, kullanan falan,Arimidex?

Kizlar hamileyim , dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Siz ne kadar hayirsin oldanizda bak ben buralara gelip haber verdim
Darisi bekleyenlerin basina
Allah yar ve yardimcimiz olsun....

Canim tedavin hayirli olsun insallah sana minis olarak doner bu ilaclar...
Yazdigin ilaclari ben hic kullanmadim ama subat topigine bir yaz bakalim orada kullanan vardir belki kalabalik orasi
Birde bana ozelden mail adresini verirsen sana tup bebek tedavisinde dikkat edilecekler konusunda bir yazi gonderecegim...

Hayırlı olsun canım seni takipteydim yazmasamda maşallah rabbim kucagımızada almayı nasip etsin inş

Ay çok sevindim Puffyciğim, harika bir haber. Tebrik ederim. Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına. Dua et bizim için canım benim, hamilelerin duası kabul olurmuş.

canım cok sevındım hayırlı olsun...benım test gunu pazar.ama dun kahverengı leke gelmıstı bır kere.acaba cumartesı test yapsam olur mu..darısı hepımıze..

Gözün aydın .. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma..

Hayırlı olsun canım seni takipteydim yazmasamda maşallah rabbim kucagımızada almayı nasip etsin inş

Canim tesekkurler Allah hepimizin bebeklerini bize bagislasin, insallah senin geldigin gunlere bende bebisimde geliriz :)))

Ay çok sevindim Puffyciğim, harika bir haber. Tebrik ederim. Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına. Dua et bizim için canım benim, hamilelerin duası kabul olurmuş.

Canim senin tedavinde hayirli olsun , dualarim hep sizinle inan ben kendim icin ne istiyorsam sizin icinde aynisini istiyorum...

canım cok sevındım hayırlı olsun...benım test gunu pazar.ama dun kahverengı leke gelmıstı bır kere.acaba cumartesı test yapsam olur mu..darısı hepımıze..

Canim seninkide hayirli olur insallah , kahverengi kacinci gununde geldi ? İnsallah guzel haber kahverengisidir , bendede gelmisti ama bazende yaniltici olabiliyor.
Bence pazari bekle tam gunu dolsunki net deger ciksin tabi bnim fikrim :)))

Gözün aydın .. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma..

Canim darisi tum bekleynlerin basina , insallah butun yasadiklarimıza deger , sag saglim bebeklerimizi kucaklarimizda goruruz...

[QUOTE=Puffy68;28986886

8.gunde geldı cannım,,bekle mı dıyorsın,,1gunde ne degısır kı dedım kendı kendıme:))

cok ama cokkkkk sevindim rabbim tamamına erdirmeyi nasip eder inş bu yolda saglıklı sıhattli birşekilde canım benim cok sevindim yahuuuuuuuuuuuuuu

cok ama cokkkkk sevindim rabbim tamamına erdirmeyi nasip eder inş bu yolda saglıklı sıhattli birşekilde canım benim cok sevindim yahuuuuuuuuuuuuuu

Nurancigim tum dualain cin tesekkuler , Allah hepimize versin insallahve hepimiz saglikli sihhatli buyutelim.
Hamile kaldik :))) ama bitmiyor bu gun 2. testi yaptiracagim degerim yukselmismi , yine heyecan , yine heyecan...
Mart 13 ultrasona girecegim kese icin yine heyecan...
Kasiklarimda agrilar var yine endise...
Yani bu isler cok zor Allah yardimcimiz olsun hepimiz su gunleri sag saglim atlatalim.
Kafamda binbir soru ( bu arada kendime yeni bir topik ariyorum benimle ayni donemde hamile kalan , gelisimlerini takip edecegim , kafamdaki sorulari cozecegim ne yapmami tavsiye edersin )
Hakkimizda hayirlisi....

puffy cim çok sevindim sağlıkla kucağına al inş takip ediyordum seni
bende aralıkta negatifi almıştım şimdi çok korkuyorum başlamaya

yaşım 26 bende pko eşimde sperm azlığı var
5.gün yumurtalarımın kalitesi düşüktü biraz blas olamadılar 2 yumurtam kalmıştı
şimdide çok korkuyorum ama 2.denememden önce genetik test yaptırıcam nisanda
inş bende mutlu sona ulaşırım

inş RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın

mantici inş sende pozitif sonucu alırsın canım

Son düzenleme:

Canim bende ilk negatifi aralikta aldim , ocakta dinlendim , subat basi yeni tedaviye basladim simdi hamileyim...
Kafani dinle kendini ne zaman iyi hissedersen basla , pozitif dusunceyle baslamak cok onemli .
Sakin korkma kendin hazir hissettiginde basla...

Kızlar düne kadar kasık ağrılarım vardı, gece yatarken epey çoktu, seviniyordum yumoşlar gelişiyor diye, bugün sabah kalktm ağrı falan yok. Dün çatlamamışlardır değil mi yumurtalarım? Tabi yumurta vardıysa. Bugün ilk çatlama engelleyici iğne yapıldı. 7. gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…