alfabeciğm, canım benim ben de seni merak eder dururum yani,,,, başka topicde görmüştüm, selam verdim ama, bilmem gördünmü,,, ben 19şubatta dr gidicem, 3-5 gün sonrasında da transferim olur,, 1 haftadır eşim çok ağır grip geçriyordu bana da bulaştı, hiç ilaçsız biraz sürünerek iyileştim Allahtan,,, çünkü önümüzdeki hafta aksi halde transfer olamazdım,, anlayacağın hem eşime hem kendime hemşirelik yaptımm,,, umarım sen iyisindir, ve herşey olumlu gelişiyordur.... hepimiz için yasin okuyorum ben de,, aslında pek bilmem bu işleri,,, derken bilirim de yıllardır pek ilgilenmedim açıkçası, fakat manevi yönden dolgunluk getiriyor hayatına,,, psikolijik destek oluyor tavsiye ederim,,, hepimiz bebek istiyoruz hayırlısıyla nasip et Allahım diye dua edeckmişiz,,, aklında bulunsun,, hepimize okuyorummmm,,, Allah kabul etsin inşallah,,,,,
mantıcım,,, hayırlısı olsun inşallah, bebişinle konuşmayı ihmal etme,, ben şimdiden başladım,, benimkiler dondurulmuşya yakında gelip sizi alacağım demeye başladım yani,,, az kaldı sana yetişip beraber günlerimizi sayarız artık....
nuranım,, anne nuranımmm, oğluş geliyor haa, oh oh ,, maşallah maşallahhh,, e bakalımm kızımız olursa ağırdan satarız kendimizi bilesin,,, hem izmirin kızları da pek güzel olur şekerimmmm,,, bilmem artıkk,, sen altınları hazırla , oğlan anası olacaksın mademmm, napalım biz de çeyizleri hazırlarızzzzz,,,
beni hafiften heyecan sardı, 19 şubat kontrol var yine, 3-5 gün sonra da herşey olumlu gelişirse transfer olacakkk, sen hamilesin ya çok çok çok dualar et de, dünürlüğe adım atalım şekerimmm,,,, ha bu arada bizden de oğlan gelirse arkadaş olurlar tatılmmm, yani her halükarda buradaki bebekler arkadaş akran olacaklar , ne güzellll ,,, içim ferahladı yazdıkça.....
hamilelik takvimine gelince, ben yaptım ama, sen bu işlerde daha beceriklisin, benimkisi biraz tesadüf oldu,,, profilden yapmıştım sanırım,, biraz ordan bak , olmazsa ben tekrar ugraşır hatırlar sana yazarım..... ben hala o senin yaptığın nazarlık, sarı sarı kafaları bulamıyorum mesela,,,, canikomm çok çok öperim ikinizi de....