Canim son durumun nedir ? Haber bekliyorum senden insallah guzel haberler vereceksin bize....
Dün gece 2 çanta ilaçla döndüm geriye.
Kistim geçmiş, kist falan kalmamış. Dr muayeneyi yaptı, sonra ilaçları yazmış, hemşire de anlattı kullanımlarını.
Dün hemen Arimidex diye bir hapa başladım. 20-21-22-23-24-25 günde 2 kere içeceğim ondan. 22 sinde akşam 16 da menogona başlayacağım. 3 toz 2 su akşam, 2 toz 2 su sabah. 25. inde sanırım çatlama önleyen bir iğne var o yapılacak, 26 sında saat 8.30 da hastanede olacağım. Bakalım artık ne olacak. Daha birde coraspin, antibiyotik, jel falan var.
Dru görmesem stresten ölecektim dün. Muayene için geldi, ne bu heyecan bu kadar, dedi görür görmez, dedim çok stres yaptım, gerek yok, rahat olun dedi. Bilmiyorum da onun o cool tavrı beni de tuhaf bir şekilde rahatlatıyor. Bir de kistimin geçtiğini öğrendim, iyice rahatladım. Ama sanırım uykusuzluktan, çok şiddetli baş ağrım vardı. Sabah bile devam etti bugün de şimdi hafifledi epey. İnadına 2-3 aydır sancısız oluyordum adet, dün görseydiniz, karnımın içinden bir şeyler söktüler sanki, o derece sancılıydı. O hallerde gezdim bir de İzmir'de, zorum nediyse artık. Ağrıyla sancıyla da olsa tadını çıkarmaya çalıştım en azından. Şimdilik bu kadar. Yalnız menagona 4. gün başlayacağım ya, geç değil mi, herkes 2. gün falan başlıyormuş benim 4. gün. Şu ilaçla ilgili bilgisi olan var mı, kullanan falan,Arimidex?