Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

ben de yarın gıdıyorum bıraz gergın ve korkulu gıbıyım(ilk transfer.. ıkı hafta yatacagım ne onerırsınız cok mu ?

hadi hayırlısı allah yardımcın olsun...2 hafta rapor aldım ben 1 hafta tam yattım hareketlerim çok kısıtlıydı. sonraki hafta da biraz yürüdüm evin içinde ayaklarımı uzatıp yattım. 1 kere iğne için 1 kere de test için çıktım dışarı onun haricinde hep evdeydim. hiç korkma bol bol dua et...sonra gelsin bebiş haberi

ayyy cok sagolun cok ıyısınız mutlu ettınız benı valla,boyle guzel seyler okuyunca ınsan tek olmadıgını bır yerlerde bırılerının duasında oldugunu bılıyor..Allah razı olsun ,,sağolasın..

canım cok sagol cok tesekkur ederım cok ıyısın,,ınsallah oyle olur..
Alah razı olsun..

canım cok sagol cok tesekkur ederım cok ıyısın,,ınsallah oyle olur..
Alah razı olsun..

canim ben transferimin ilk gunu yemegi bile disarida yedim sonra yattim ama arkadaslarin dedigi gibi arada gezindim esimle disari ciktim sen rahat ol agir seyler kaldirma ve kendini yormaktan sakin sen stres olmazsan bebegin daha cabuk tutunur Rabbim hakkinda en hayirlisini versin insallah bebislerin sana simsiki tutunsun hatta yapissinlar rahmine simsiki

ben de yarın gıdıyorum bıraz gergın ve korkulu gıbıyım(ilk transfer.. ıkı hafta yatacagım ne onerırsınız cok mu ?

"""" bu benim 2. Denemem biraz daha deneyimliydim bu sefer ,sana tavsiyem kesinlikle stres yapma cok pozitif ol ben transfer oncesi , transfer sırası ve sonrası sürekli güldüm şamata yaptım pozitif olmak cok önemli hatta transfer sonrası sürekli komik videolar izledim o kadar yani.
Transferden sonra 2 saat yat eğer tuvalete sıkışarsan söyle sürgü getirsinler vallahi ben öyle yaptım.
Transferden sonra iki gün yatmak yeterli diyorlar sonra ağır isler yapmadan günlük aktiviteleri sürdürün diyorlar ben öyle yapacagım.bu arada kabiz olmamak için bol sıvı al incir ceviz yersen iyi olur ve mümkün oldugunca sol yanına yat.
Şimdiden hayırlı olsun br an önce bebeğine kavuşmanı dilerim....

canım hayırlı olsun inşallah tutarlar. banada 2 adet transfer yapılmıştı 1 tanesi tuttu şükürler olsun.
test gününe kadar ağır iş yapma yeterli. yemek yap basit şeyler yap

""" teşekkürler canım umarım hayırlısı olur ben transferden önce sürekli hazırlık yaptım tüm çamaşırlar yıkandı , ütulendi ve yerleşti buz dolabına 4 günlük yemek stoğu yapıldı, sanki savaş çıkacakmış gibi erzak stoğu yapıldı ve eve gelen yardımcı kadın bu hafta 2 gün gelip evi derleyip toplayacak yani sistematik planlı davrandım bu sefer :)))))
Sıra geldi minisime sürekli dua ediyorum bende kalsın diye ara ara elimi karnıma koyup konuşuyorum benle kal diye :))))

ınsallahhh,,esım dershanede ogretmen tam da yarıyıl tatılı bıttı evde tek sıkılmam ınsallah neyse buralara takılırım artık..
cook tesekkurler valla cok ıyı geldı maıllerınız..

Canım benim cok sevindim senin için inş hayırlısı ile sonuçlanır.inş pufy cigimde güzel haberler alır ve verir bizlere.....

bana gelicek olursak ogluşum olucak teyzeleri ben yiyip içip şişiyorum darısı başınıza inş

Kimse braya gelmiyor eskilerden ama olsun belki uğrayan olur diye yazıyorum Minislerim benimle dün transferim yapıldı şimdi bekliyoruz hayecanla test gunünü ALLAH yardımcım olsun....

bugün transferin oldu ve sanırım sen şimdi evde dinleniyorsundur inş güzel haberler alırız senden test günündede inş burda sevinç naraları atarsın bizde senle duygularımızı paylaşırız iyi bak kendine pufcimmmmmm

Nurancigim seninde bebegininde iyi olmasina cok sevindim hayirlisiyla kucagina al guzel oglusunu ALLAH sizi hic ayirmasin.
Tum dilek ve dualarin icin teekkurler insallah ALİS ve ben buralardan guzel haberler veririz ama senden kiyak istiyorum bizede tum dualarinda yer ayir hamilelerin duasi kqbul olurmus :)))
ALLAH yardimcimiz olsun.....

canım, allah yardımcın olsun, inşallah herşey olumlu gelişisin ve bebegiğni sağlıkla kucağıına alll canım.

nurancım, sevindim görüştüğümüze.... canım artık şu hamilelik takvimi yap da seninle beraber gün sayalım bizde... hem topiğe uğur gelsin şekerim... o renkli tabloya ve içindeki okumaya bayılıyorum.lllllllllüftennnnn yap artık takvimi......

puffyciğimmmmmmmmmm

bebişlerin tutunması için anannas yemeliymişsin..... unuttum ben onu yazmayı,,, affedersinnnn...... öptüm üçünüzü....

puffyciğimmmmmmmmmm

bebişlerin tutunması için anannas yemeliymişsin..... unuttum ben onu yazmayı,,, affedersinnnn...... öptüm üçünüzü....

Ucumuzden selamlar :)))
İyiki hatirlattin unuttum ben ananasi bu aksam aldirip yerim artik tesekkurler canim arkadasim...
Bu arada hastalik full devam birde kabizlik eklendi cok dikkat ediyorum ama yinede kabiz oldum , mecburen bu gun verilen suruba baslayacagim. Gorusmek uzere......

bende dikkat ettim. hatta transfer olmamış gibiydim. rahattım yani aklıma bile getirmedim.
özellikle geçen haftalar 2 hafta boyunca çok feci midem bulandı yemek yiyemedim. özellikle su midemi çok bulandırıyordu.
mide bulantımın olduğu haftalar bebek hiç aklıma gelmedi :)) çünkü kendi derdime düştüm. yemek yiyemediğim için sürekli gözlerim kaarıyordu. sürekli halsizdim.

Kimse ugramiyor artik buralara ama ne olursa olsun burasi benim ilk goz agrim. Belki eskilerden ugrayan olursa diye durumumu ara ara yaziyorum.
Bu gun transferimin 5. Gunu her sey normal gidiyor sakin sakin bekliyorum bir belirti falanda aramiyorum artik hayirlisi neyse o olacak. Sadece 2 gun once doktora gittim virutuk bir ust solunum enfeksiyonla ugrasiyorum ilacta vermiyorlar balli limonlu suyla iglesmeye calisiyorum atesim cikmasin diye dua ediyorum.
Buraya ugrayan topigimizin hayirsizlari durumunuzu yazarsaniz sevinirim :)))))

Transferin hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak. Biz beklemedeyiz biliyorsun. Cay felan da içmiyorum bi karışım yemiyorum iyice boşladım. Bu aralar zaten çocuk yok.

Güzel haberletrini bekliyoruzzzzz...:):):)

Puffyciğim, iyi haberini verirsin inşallah canım. Nedense bir çok kişiden duydum tam bu aşamada soğuk algınlığı yaşadıklarını. Neden oluyor acaba? O kadar da hormon alınıyor aslında.
Bu arada ben yarın cyclo progynovanın sonuncusunu kullanacağım. Sonra da adet olunca tel açacağım. Kistim geçmiş olur inşallah, geçememişse içi boşaltılıp tedaviye başlanacak. Ama fsh ım son tahlilde kaçtı bilmiyorum da, öncekinde 14.93 idi. Hayıt tohumu içiyorum, bal tarçın çörekotu yiyorum, aslan pençesi ve civan perçem içiyorum. İlcımı da kullandım düzenli. Her gün folik asit içiyorum 3 tne. İnşallah düşmştür fsh ım. Beni o korkutuyor, ya yumurtam gelişmezse diye. Senin kaçtı canım Fsh?

Transferin hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak. Biz beklemedeyiz biliyorsun. Cay felan da içmiyorum bi karışım yemiyorum iyice boşladım. Bu aralar zaten çocuk yok.

Güzel haberletrini bekliyoruzzzzz...:):):)

Ablan kurban olsun sana :))))))
İyi dileklerin icin tesekkurler , boyle siz beklemeyken uzuluyorum ama ne yapalim sabirsiz biriyim inat ettim hemen 2. Tedaviye girisildi. Siz daha gencsiniz uzulme sakin daha zamaniniz var zamani gelince olacak insallah. Doktorum dediki bu tup bebek tedavisinde inat edip dnemekten vazgecmeyen herkes sonunda bebek sahibi oluyor.
Canim kurler konusuna bende uzak duruyorum ama en azindan her gun acik havada yuruyus yap , deniz urunleri ye , kahveden , sigaradan uzak dur , saglikli beslen.
Kendine iyi bak arada yaz durumunu merakta birakma...

Canim transfer oncesi bagisiklik sistemini baskilayan bir ilac kullandim vucut embryo ile savasmasin tutmasi kolaylassin diye , sanirim bagisiklik sistemim baskilaninca kolay enfeksiyon kaptim.
İnsallah bir kistin yoktur br an once tedaviye baslarsin yanliz bir cok yerde bal tarcin corekotu karisiminin kist yaptigini okudum , sende bir sorun olmaz umarim.
Fshin dusmus olmasini dilerim cunku dusmeden tendaviye baslamiyorlar , benim tedavi baslangicinda yaptirdigim kan testi sonucu fsh 8.15
Tedavinin bir an once baslamasini dilerim haber ver bize mutlaka ...

Bu arada alisalis ne yapı? Ne zaman olacak transferi?

Alis yerine ben yazayim ksaca pazartesi muaynesi varmis her sey yolunda gozukuyormus , bazi ilaclar kullaniyor ayin 19da tekrar muaynesi var umarim transfer icin gunu belli olur.
Alis gelince buraya sana detay verir :)))))

kızlar transfer salı yapılmıstı gercekten zaman gecmıyo ve kafayı yıyecegım onunla konusmaktan.Pazartesı ıs bası yapacagım 40dak.servıs bakalım nasıl olacak.
hep kasık agrısı var henuz leke ya da kan gelmedı.kabızlık var ve duphalac vermıslerdı.arasıra yuruyus yapıyorum baska bırsey yok.belırtı falan oluyor mu bır de nefes almada zorluk oluyor genelde ben de normal mı?hıcbırsey hıssetmıyorum...

puffycimmmmmmm sanırım herkez bu ay fulllll bebişlere odaklanmış inş snde hayırlısı ile test gününde güzel haberler verirsin bana ve diger arkadaşlara gecmiş olsun rabbim korusun kollasın seni inş tez vakitte iyileşirsin ben güzel haberlerini bekliyorum hadi inşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…