ben de yarın gıdıyorum bıraz gergın ve korkulu gıbıyım(ilk transfer.. ıkı hafta yatacagım ne onerırsınız cok mu ?
canım dinlenmen iyi olur ağır işler yapma.
ama süreklide yatma kan akışın durmasın. bazı bayanlar tuvalete gitmenin dışından kesinlikle yerimden kalkmıyorum diyorlar bu kesinlikle yanlış. ben sadece işyerinden 3 gün izin aldım. doktorum transfer sonrası bugün bile işe gidebilirsin ben kesinlikle dinlenilmesi ve yatılması taraftarı değilim demişti bana.
2 hafta yatacağına kendini mutlu edecek şeyler yap, gez, sinemaya git arkadaşlarına git. ama kendini yormadan yap.
hadi hayırlısı allah yardımcın olsun...2 hafta rapor aldım ben 1 hafta tam yattım hareketlerim çok kısıtlıydı. sonraki hafta da biraz yürüdüm evin içinde ayaklarımı uzatıp yattım. 1 kere iğne için 1 kere de test için çıktım dışarı onun haricinde hep evdeydim. hiç korkma bol bol dua et...sonra gelsin bebiş haberi
canım cok sagol cok tesekkur ederım cok ıyısın,,ınsallah oyle olur..
Alah razı olsun..
ben de yarın gıdıyorum bıraz gergın ve korkulu gıbıyım(ilk transfer.. ıkı hafta yatacagım ne onerırsınız cok mu ?
canım hayırlı olsun inşallah tutarlar. banada 2 adet transfer yapılmıştı 1 tanesi tuttu şükürler olsun.
test gününe kadar ağır iş yapma yeterli. yemek yap basit şeyler yap
canim ben transferimin ilk gunu yemegi bile disarida yedim sonra yattim ama arkadaslarin dedigi gibi arada gezindim esimle disari ciktim sen rahat ol agir seyler kaldirma ve kendini yormaktan sakin sen stres olmazsan bebegin daha cabuk tutunur Rabbim hakkinda en hayirlisini versin insallah bebislerin sana simsiki tutunsun hatta yapissinlar rahmine simsiki
özledik seni nuran annecik,,, iyiyiz, ara ara girip yazıyoruz birşeyler,,,, ben de beklemedeydim, donmuş embriyolar transfer olacaktı hatırlarsan.. ilk transferim olacak bu arada.... az önce regl oldum ve ptesi transfer için düğmeye basıyoruz yani....
ayrıca pufy nin de yarın bir aksilik olmazsa inşallah transferi var... dualarımız yarın için puffy içinnnnnnnn
sen ve bebiş nasılsınız, kontroller nasıl gidiyor, hangi aşamadasın, neleri gördünüz, kalp atışı vs,,, sırada neler var,,, ben henüz buralara gelmediğim için bilemiyorum, bize anlatta tecrübe edinelimmmmmm
Kimse braya gelmiyor eskilerden ama olsun belki uğrayan olur diye yazıyorum Minislerim benimle dün transferim yapıldı şimdi bekliyoruz hayecanla test gunünü ALLAH yardımcım olsun....
Canım benim cok sevindim senin için inş hayırlısı ile sonuçlanır.inş pufy cigimde güzel haberler alır ve verir bizlere.....
bana gelicek olursak ogluşum olucak teyzeleri ben yiyip içip şişiyorumdarısı başınıza inş
bugün transferin oldu ve sanırım sen şimdi evde dinleniyorsundur inş güzel haberler alırız senden test günündede inş burda sevinç naraları atarsın bizde senle duygularımızı paylaşırız iyi bak kendine pufcimmmmmm
canım, allah yardımcın olsun, inşallah herşey olumlu gelişisin ve bebegiğni sağlıkla kucağıına alll canım.ben de yarın gıdıyorum bıraz gergın ve korkulu gıbıyım(ilk transfer.. ıkı hafta yatacagım ne onerırsınız cok mu ?
Canım benim cok sevindim senin için inş hayırlısı ile sonuçlanır.inş pufy cigimde güzel haberler alır ve verir bizlere.....
bana gelicek olursak ogluşum olucak teyzeleri ben yiyip içip şişiyorumdarısı başınıza inş
puffyciğimmmmmmmmmm
bebişlerin tutunması için anannas yemeliymişsin..... unuttum ben onu yazmayı,,, affedersinnnn...... öptüm üçünüzü....
"""" bu benim 2. Denemem biraz daha deneyimliydim bu sefer ,sana tavsiyem kesinlikle stres yapma cok pozitif ol ben transfer oncesi , transfer sırası ve sonrası sürekli güldüm şamata yaptım pozitif olmak cok önemli hatta transfer sonrası sürekli komik videolar izledim o kadar yani.
Transferden sonra 2 saat yat eğer tuvalete sıkışarsan söyle sürgü getirsinler vallahi ben öyle yaptım.
Transferden sonra iki gün yatmak yeterli diyorlar sonra ağır isler yapmadan günlük aktiviteleri sürdürün diyorlar ben öyle yapacagım.bu arada kabiz olmamak için bol sıvı al incir ceviz yersen iyi olur ve mümkün oldugunca sol yanına yat.
Şimdiden hayırlı olsun br an önce bebeğine kavuşmanı dilerim....
""" teşekkürler canım umarım hayırlısı olur ben transferden önce sürekli hazırlık yaptım tüm çamaşırlar yıkandı , ütulendi ve yerleşti buz dolabına 4 günlük yemek stoğu yapıldı, sanki savaş çıkacakmış gibi erzak stoğu yapıldı ve eve gelen yardımcı kadın bu hafta 2 gün gelip evi derleyip toplayacak yani sistematik planlı davrandım bu sefer :)))))
Sıra geldi minisime sürekli dua ediyorum bende kalsın diye ara ara elimi karnıma koyup konuşuyorum benle kal diye :))))
Kimse ugramiyor artik buralara ama ne olursa olsun burasi benim ilk goz agrim. Belki eskilerden ugrayan olursa diye durumumu ara ara yaziyorum.
Bu gun transferimin 5. Gunu her sey normal gidiyor sakin sakin bekliyorum bir belirti falanda aramiyorum artik hayirlisi neyse o olacak. Sadece 2 gun once doktora gittim virutuk bir ust solunum enfeksiyonla ugrasiyorum ilacta vermiyorlar balli limonlu suyla iglesmeye calisiyorum atesim cikmasin diye dua ediyorum.
Buraya ugrayan topigimizin hayirsizlari durumunuzu yazarsaniz sevinirim :)))))
Transferin hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak. Biz beklemedeyiz biliyorsun. Cay felan da içmiyorum bi karışım yemiyorum iyice boşladım. Bu aralar zaten çocuk yok.
Güzel haberletrini bekliyoruzzzzz...:):):)
Puffyciğim, iyi haberini verirsin inşallah canım. Nedense bir çok kişiden duydum tam bu aşamada soğuk algınlığı yaşadıklarını. Neden oluyor acaba? O kadar da hormon alınıyor aslında.
Bu arada ben yarın cyclo progynovanın sonuncusunu kullanacağım. Sonra da adet olunca tel açacağım. Kistim geçmiş olur inşallah, geçememişse içi boşaltılıp tedaviye başlanacak. Ama fsh ım son tahlilde kaçtı bilmiyorum da, öncekinde 14.93 idi. Hayıt tohumu içiyorum, bal tarçın çörekotu yiyorum, aslan pençesi ve civan perçem içiyorum. İlcımı da kullandım düzenli. Her gün folik asit içiyorum 3 tne. İnşallah düşmştür fsh ım. Beni o korkutuyor, ya yumurtam gelişmezse diye. Senin kaçtı canım Fsh?
Bu arada alisalis ne yapı? Ne zaman olacak transferi?
Kimse ugramiyor artik buralara ama ne olursa olsun burasi benim ilk goz agrim. Belki eskilerden ugrayan olursa diye durumumu ara ara yaziyorum.
Bu gun transferimin 5. Gunu her sey normal gidiyor sakin sakin bekliyorum bir belirti falanda aramiyorum artik hayirlisi neyse o olacak. Sadece 2 gun once doktora gittim virutuk bir ust solunum enfeksiyonla ugrasiyorum ilacta vermiyorlar balli limonlu suyla iglesmeye calisiyorum atesim cikmasin diye dua ediyorum.
Buraya ugrayan topigimizin hayirsizlari durumunuzu yazarsaniz sevinirim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?