Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

20 gun cok arkadasım nerde verıyorlarmış onu :44:
Ben rapor almadım ama bır hafta izin kullandım
Zaten yatmak daha tehlikeli bu süreçte
Rapor hakkını yakma hamile kalırsan ihtiyacın olabir

Evet canım, ben de rapor hakkım yanmasın, belki hamile kalırsam yada olmadı tekrarlayacak olursak tedaviyi, gerekli olur diye düşündüğüm için sordum soruyu. Bir arkadaş söylemişti transferden sonra 20 gün rapor veriyorlar Ege Ünv de diye, ama onunki belki kişiye özel midir, bilmiyorum. Çünkü o da kendisine değil, başka bir arkadaşına yapılan uyulamadan bahsederken söylemişti. Ama heyet raporuysa eğer, tercih ederim açıkçası. Yıllık rapor hakkımdan yememiş olurum hiç değilse. Çünkü mesajımda da söyledim ya, ben İzmir'de yaşamıyorum. Tedavi orada olacak ve bu yüzden sık sık rapor kullanacağım sanırım. Heyetler hariç 40 gün hakkımız varmış sanırım.

canım 5 gün alsan yeter ben aile hekimine rica ettim hiç duymadım 20 gün rapor veren ve alan çok uzun bi süre
zaten 20 güne gerek yok
hakkın saklı kalsın
tek hekim en fazla 10 güne kadar verebiliyor

Aile hekiminden 5 gün alayım diyorum ben de.

20 gün normal rapor olmaz heyet raporudur o . öyle değilse 2 hafta 5gün 5gün alırsın raporunu. ben öyle yapmıştım çünkü

Toplam 10 gün olursa içine Cumartesi Pazar da girer, 2 gün boşa gider, 5 gün 5 gün daha mantıklı sanki.

Tekrar çoook teşekkürler.

Ayy, hep hamişler yanıtlamış sorumu, inşallah biz de görürüz kızlar bu günleri. Kendinize ve bebişlere iyi bakın.

Bir de bu iğne süreci ne kadar sürüyor. 10 gün kadar mı?

ne zamana kadar okuyabiliriz ben okuyabilirim
tedavileriniz hayırlı olur inş. bebişler bu kez sağlıkla sıhhatle gelir inş.

canım 1 ay gibi süremiz var tedavi ve sonuç için bu arada okuyacağız

tamam canım ben 2 tane alayım o zaman.
tekrar hayırlı olsun kucağınız(mız) bebeklerle dolsun inş. amiiiiin :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben okudun diye yazıyorum listeme ALLAHIM HER DUAYI SAHİBİNE KATBE KAT GERİ NASİP ETSİNNN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben okudun diye yazıyorum listeme ALLAHIM HER DUAYI SAHİBİNE KATBE KAT GERİ NASİP ETSİNNN

aminn.
kızlar denemeleriniz nasıl gidiyor. yakın zamanda test yapacak olanlar varmı

kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir ben uzun zamandir topiginize giremedim kac tane hamisimiz oldu yada test gunu gelen kac kisi var????

Canım benim kistlerin gittgine cok sevindim caya devam bırakmak yok.çayın içine katma canım arı sütü poleni benim tavsiyem aldıgın bu karımın haricinde hakiki polen al bunu karışımınüstüne dök bir tatlı kaşıgı at agzına suyala yut.ikincisi bal çörek otu tarcın bunuda kesinlikle suyla yut cünki ben öle yapıyorum yoksam yenmiyor suyla yuvarla gitsin yani tatlı kaşıgına al karışımı suyla yut.bunları yapmayı bırakma yararını görüceksin birde ada cayııııııııııııııııııı hergünnnnnn canımcımmmmmmm :)))))))

bende rüyalar devam ediyor nurancım sen ne alemdesin :)))
ve feci iştahsızlık , mide bulantısıda cabası

canımmm ben halen rüyalar aleminde sabaha kadar dolanıp dururum yemek konusuna gelince bende gündüzleri aram yok geceleri ise 1 kilo ayrana salatalık banamısın demiyorum evde daninolardan başka aburcuburum yok sabaha kadar bıraksalar peynir yiycem etle hiçççççç aram yok.iştahsızlık için sana tavsiyem ben gibi yap bol bol ayran iç gece baş ucuna süt koy ceviz koy bebkler geceleri daga cok beslenirmiş anneden .mide bulantıların içinde tavsiyem kesinlikle incir ve leblebi kacıncı haftansın asiscimmmm

7. haftadayım. cumartesi günü tam 8 haftalık olmuş olacak :)))

leblebiyi herkes söylüyor mide bulantısına iyi geliyormuş ama hala alamadım.

merhabalar kızlar...ben de sizdenim..uzun müddet dışarıdan sessizce takip ettim.. ben de 9 aralıkta adetimle başladım tedaviye tek yumurta tek embriyoyla şu an 7-4 günlük hamileyim...Rabbim hamile olanları sağlıkla bebeklerine kavuşturmayı nasip etsin..olumsuz sonucu alan arkadaşlar da sakın pes etmeyin..umutsuzluğa kapılmayın..çok zor bi süreç rabbim herkesin yardımcısı olsun..

tebrik ederim canim Rabbim kucagina da almayi nasip etsin insallah....

kaç yaşındaydınız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız
böyle örnekler bize umut oluyor :)

bende bugün 7+6 günlüğüm canım. hayırlı olsun bebişin. dediklerinede aminnnnnnnnnnn diyorum :)

kaç yaşındaydınız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız
böyle örnekler bize umut oluyor :)

35 yaşındayım 4 yıllık evliyiz ilk başlarda istemedik sonra istimiye başlayınca da olmadı..doktor falan derken eşimin ileri hareketliliğinin 0 olduğunu öğrendik..hemen tüp bebek dediler..başladık tedaviye ama bu sefer de benim yumurtalıklarım doktorun söylediğine göre çok dirençli çıktı 1 yumurta oluşunca ilk tedavi iptal oldu..hemen bi sonraki adetimle tekrar tedaviye başlandı bi sefer de 3 yumurtam oluştu 2 embriyo transfer edildi sonuç negatif oldu..biraz ara verdik 2 yıl kadar..bu sefer ben her şeyin sırasıyla yavaş yavaş yapılmasını istedim doktorum gerek görmediği halde ben istediğim için rahim filmi çekti..histeroskopi yaptı..çok şükür bişey çıkmayınca tedaviye başlandı 3 yumurta var ama 1 ini işleme alabiliyoruz dediler. 3. gün transferiydi transfer ederken 1 tane ama çok güzel bi embriyonuz var çok sağlıklı dediler..ve çok şükür o kadar uğraşıdan sonra rabbim yüzümüzü güldürdü..allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...

çok çok güzel bir öykü çünkü hamilelikle sonuçlanmış :)
rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
benimki de sanırım dirençli 7-8 folikül görünüyor sonra 3 tane toplanabiliyor iyi döllendiler güzel bölündüler embriyologumuz mükemmel durumdalar dedi transferde ama kısmet olmadı.Allah bizlere de hamile kalıp doğurmayı nasip etsin amiiiiin :)

Selam topigimizin guzel anneleri ve anne adayları , sizi cok özledim....
Uzak kaldim bu ara sizlerden beklemedeyken bir süreliğine memleketime kaçtım , sonra geldim anca evimi topladım.
Ve hızlı bir giriş yapıyorum tedaviyede başladım :)))))
Bu gün tedavimin 3. Gunü şimdilik her şey yolunda dualarınızı bekliyorum.
Bu arada son donemi takip edemedim beni görenler durumlarını yazarsa cok sevinirim
Haydi topigi yeniden hareketlendirelim...
BU BEBİS BU SEFER BU GOBUSE GELECEKKKKKKK:)))))))))))

Kizlar nasilsiniz , sizi bir özledim bir özledim....
Nurancigim bebis nasıl , sen nasılsın topige giremedim ama aklım hep sende bebiste , ALLAH nazarlardan saklasın öptüm sizi....
Aliscigim canım arkadasım ne kadar görüşsekte senide özledim , bugünkü ultrason sonrasi hersey yolunda bilgisini aldım , artik seni bekliyorum hadi elini çabuk tut :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…