sağol canım allah razı olsun topiğim yok özelden yazabilirsen sevinirim
20 gun cok arkadasım nerde verıyorlarmış onu :44:
Ben rapor almadım ama bır hafta izin kullandım
Zaten yatmak daha tehlikeli bu süreçte
Rapor hakkını yakma hamile kalırsan ihtiyacın olabir
canım 5 gün alsan yeter ben aile hekimine rica ettim hiç duymadım 20 gün rapor veren ve alan çok uzun bi süre
zaten 20 güne gerek yok
hakkın saklı kalsın
tek hekim en fazla 10 güne kadar verebiliyor
20 gün normal rapor olmaz heyet raporudur o . öyle değilse 2 hafta 5gün 5gün alırsın raporunu. ben öyle yapmıştım çünkü
ne zamana kadar okuyabiliriz ben okuyabilirim
tedavileriniz hayırlı olur inş. bebişler bu kez sağlıkla sıhhatle gelir inş.
canım 1 ay gibi süremiz var tedavi ve sonuç için bu arada okuyacağız
tamam canım ben 2 tane alayım o zaman.
tekrar hayırlı olsun kucağınız(mız) bebeklerle dolsun inş. amiiiiin :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben okudun diye yazıyorum listeme ALLAHIM HER DUAYI SAHİBİNE KATBE KAT GERİ NASİP ETSİNNN
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben okudun diye yazıyorum listeme ALLAHIM HER DUAYI SAHİBİNE KATBE KAT GERİ NASİP ETSİNNN
Nasılsınız nasıl gidiyor hayat? Var mı yeni hamiş haberleri?
Umarım hepimiz hamile kalırız yaza kadar.
Ben ara vereceğim malum dış gebelikten dolayı...
Nurancım her gün aslan pençesi içiyorum. Doktorum ultrasonda solda bulunan kistlerin gittiğini söyledi.
Bu aslan pençesi kistleri yok etmekte bire bir. İbrahim Saraçoğlu da öneriyor kist atmak temizlenmek için.
Ben yalnız bu aslan pençesi çayının içine bir kaşık arısütü polen de atıyorum. Nasıl sakıncası olur mu Nurancım?
Çörekotu tarçın bal karışımı ise çok mide bulandırıcı geliyor özellikle sonuna doğru. Ben sıcak suyun içine karıştırıyorum içiyorum bu karışımı doğru mu yapıyorum?
Bal tarçın çörek otunu kuru yemek zorunda mıyız?
Neyse çok soru sordum
Herkese sevgiler...
bende rüyalar devam ediyor nurancım sen ne alemdesin :)))
ve feci iştahsızlık , mide bulantısıda cabası
canımmm ben halen rüyalar aleminde sabaha kadar dolanıp dururum yemek konusuna gelince bende gündüzleri aram yok geceleri ise 1 kilo ayrana salatalık banamısın demiyorum evde daninolardan başka aburcuburum yok sabaha kadar bıraksalar peynir yiycem etle hiçççççç aram yok.iştahsızlık için sana tavsiyem ben gibi yap bol bol ayran iç gece baş ucuna süt koy ceviz koy bebkler geceleri daga cok beslenirmiş anneden .mide bulantıların içinde tavsiyem kesinlikle incir ve leblebi kacıncı haftansın asiscimmmm
merhabalar kızlar...ben de sizdenim..uzun müddet dışarıdan sessizce takip ettim.. ben de 9 aralıkta adetimle başladım tedaviye tek yumurta tek embriyoyla şu an 7-4 günlük hamileyim...Rabbim hamile olanları sağlıkla bebeklerine kavuşturmayı nasip etsin..olumsuz sonucu alan arkadaşlar da sakın pes etmeyin..umutsuzluğa kapılmayın..çok zor bi süreç rabbim herkesin yardımcısı olsun..
merhabalar kızlar...ben de sizdenim..uzun müddet dışarıdan sessizce takip ettim.. ben de 9 aralıkta adetimle başladım tedaviye tek yumurta tek embriyoyla şu an 7-4 günlük hamileyim...Rabbim hamile olanları sağlıkla bebeklerine kavuşturmayı nasip etsin..olumsuz sonucu alan arkadaşlar da sakın pes etmeyin..umutsuzluğa kapılmayın..çok zor bi süreç rabbim herkesin yardımcısı olsun..
kaç yaşındaydınız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız
böyle örnekler bize umut oluyor :)
35 yaşındayım 4 yıllık evliyiz ilk başlarda istemedik sonra istimiye başlayınca da olmadı..doktor falan derken eşimin ileri hareketliliğinin 0 olduğunu öğrendik..hemen tüp bebek dediler..başladık tedaviye ama bu sefer de benim yumurtalıklarım doktorun söylediğine göre çok dirençli çıktı 1 yumurta oluşunca ilk tedavi iptal oldu..hemen bi sonraki adetimle tekrar tedaviye başlandı bi sefer de 3 yumurtam oluştu 2 embriyo transfer edildi sonuç negatif oldu..biraz ara verdik 2 yıl kadar..bu sefer ben her şeyin sırasıyla yavaş yavaş yapılmasını istedim doktorum gerek görmediği halde ben istediğim için rahim filmi çekti..histeroskopi yaptı..çok şükür bişey çıkmayınca tedaviye başlandı 3 yumurta var ama 1 ini işleme alabiliyoruz dediler. 3. gün transferiydi transfer ederken 1 tane ama çok güzel bi embriyonuz var çok sağlıklı dediler..ve çok şükür o kadar uğraşıdan sonra rabbim yüzümüzü güldürdü..allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?