Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Aminn.. bu stresler, sikintilar hepsi gecer o zmn insallah.. Allah hepimizin yuzune baksin, bizi cok bekletmesin..:)

merhabalar,
Biz de eşimde sperm morfolojisi sorunu olduğu için tüp bebek deneyeceğiz. gecen sene bir kez aşılama denedik, maalesef negetifti. İstanbul Tüp Bebek Merkezi ve Çorlu Reyap Hastanesi arasında kararsızız. Şu an iki merkez de takip ediyor ama reyap hastanesi'ne daha olumlu yaklaşıyoruz.

Merhabalar.Maalesef bendede ayni Sorun var.yumurta reservim az.doktorum bana biyolojik yasim suanki yasimdan daha buyuk oldugunu soyledi.Tabii cok uzuldum. Allah yardimcimiz Olsun arkadaslar.Umarim tez zamanda bebislerimizi elimize aliriz.

ewet canım çok haklısın o zaman yokmu o zaman geçmek bilmez son dönem
bencede boş geçirme tatlım soğan kürünü bende çok yapmak istedim ama kısmet olmadı yetiştiremedim..birde çörekotu bal tarçın diyorlar onu yap istersen bende kullanacağım tedavi sırasında opu olana kadar..
emeklerimiz boşa çıkmaz inşşş

adet strese girdi gelmiyor aslında bugun tedaviye başlarım sanıyordum noluyo anlamadım üüüüffffffffffffffffffffffffffff
999999

bacmm benimde ilk tedavimde öle olmuştu yaa farlutal kullanmak zorunda kalmıştım hiç istememe rağmen malesefki stres çok çabuk etkiliyor ama nasıl girilmiycek o strese onuda bilmiyorum

işte ben 36 yaşında 2 kere peş peşe tüp bebek yaptırdım ikiside negatif olunca tövbe bir daha yaptırmam demiştim ama malesef zaman herşeye ilac şimdi tekrardan asıldım küreklere diyorum keşke o zaman peşini bırakmasaydım ama imkanlarda olanak verecek RABBİM benim gibi herkesin yüzüne güler inşallah

Merhabalar arkadaşlar, ben de Aralık ayı tüp bebek yaptırıyorum. Bugün regl oldum ve tedavıme başlıyorum. Umarım herkesin şansı açık olur :)

canım herşeyden önce tüp bebekte en önemli olan ve bebeklerimizin en iyi gelişimini saglayan labaratuar ortamıdır sececeğin merkezin labaratuarından emin ol derim

canım bende çorludamısın?açıkçası kötülemek istemem ama reyapta yaptırıp parana ve vaktine kıyma derim.ben reyapta aşılama oldum ve rahim filmi çekildim.aşılamadan hemen sonra doktorumu değiştirdim.oda 4 ay kadar tedavi etti ve sonunda tüpe yönlendirdi.beylikdüzü medicana selman beye gidiyorum.giderken tüm yapılan tahlillerimi götürdüm ve selman bey aşılama yapılırken yapılan sperm tahlilinde anormallik gördü.değerler birbiri ile tutarsız geldi dedi.burada yapalım dedi.ve tekrarlanan tahlilde eşimde sadece 10 adet sperm bulundu.tabi biz şok oldukhadi diyelim labaratuardan kaynaklanmıo tüm spermler bu süreçte öldü diyelim.selman bey rahim filmimi bakıcak bende reyaptan bana verilen cd yi verdim.içi boş çıktı.reaypa gittim ama yok kayıp.rahim filmimi tahminimce kayıt etmediler.ben isteyincede boş cdyi tutuşturdular elimizeaçıkçası ilk başta yol olmasın diye eşim reyaptamı yaptırsak demişti ben asla ve asla istemedim.şimdi teşekkür edıor bana eşim.daha önce araştırdım bende reyapta tüp bebek yaptırıp memnun olmayan çok kişi var.bilginiz olsun diye söylemek istedim.

benide listeye eklermisiniz

30 yaşındayım. 1 hafta önce yumurta rezervimin 0,47 olduğunu öğrendim
ilaçlarıma başladım.
medical park göztepe hastanesine gidiyorum. ilk denemem olacak

Arkadaşlar Gonal f kullanışımın 5.günü bugün yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda benimkiler inşallah çoğalmışlardır.İğneler ne zaman bitecek acaba ama artık iğnelerimide kendim yapmaya başladım Allahım çok büyük gerçekten yardım ediyor.Sizler ne durumdasınız?Kimler adet oldu iğnelere başladı?

kızlar beni de aranıza alın, içimdeki ses buraya yakın zamanda hamileyimm diye haykıracağımı söyledi, üşenmedim tüm yazılarınızı okudum. En yakın arkadaşlarımla bile paylaşılmıyor bu sıkıntılar, anlamıyorlar herşeyden önce. Sen de anlatmaya çekiniyorsun tabi.
Ben bu ay laparoskopi olacağım ve hemen ardında tüp bebek dedidoktor. Çikolata kistim var, tüpleri de zedelemiş kör olası. Eşimde de oligospermi. Ankaradayım. Doktorumla henüz merkezi konuşmadık.

Aranızda laparoskopi olan var mı? Bi de beni de listeye eklerseniz sevinirim... İnanıyorum burda çok hamişler olucak :))

Kizlar bursa acubademde basladim tedaviye. İlk ve ins son denememiz olur. Bugun 5, ignemi oldm. Cuma kontrolum var heyecanla beklioruz rabbim yanimizda olsun.....

canım hoş geldin moral getirdin ben haykırışını cok iyi duydum inşallah Rabbim de duyar amiiinnn

sen önden koşuyorsun bayrak sende ilk gebeyim cığlığı senden gelir inşallah ben kac gündür sancı cekiyorum kırmızıyı hala görmedim üüüfff üüüfff

Kizlar bursa acubademde basladim tedaviye. İlk ve ins son denememiz olur. Bugun 5, ignemi oldm. Cuma kontrolum var heyecanla beklioruz rabbim yanimizda olsun.....

amin sende hoş geldin topimize herkes gelişmeleri an ve an yazsın birbirimizi takip edelim kac yumoş kac mm kacıncı gün

canım hoş geldin moral getirdin ben haykırışını cok iyi duydum inşallah Rabbim de duyar amiiinnn

Canim ben bugun 10. gun ignelerimi yaptim, benim de yarin kontrolum var.. Insallah yumoslarim buyumustur.. Doktorum eger hersey yolunda giderse hafta sonuna yumurta toplycagini soyledi.. Kolay degil, ama dedigin gibi allah bize bu zorluklarla basa cikma gucu veriyor.. Ben de ignelerimi hep kendim yapiyorum.. karnim delik desik ama olsun.. sabirli olcam, kolay degil ama olsun... Anlayacagin sen de herhalde daha bir hafta kadar igne olursun. Ilk deneyimim ama, bildigim kadariyla 12-13 gun suruyor.. Hepimizin gonlune gore versin insallah..:))

arkadaslarr merhaba bende aralık ayı anne olma adayıyım))) benide listeyee eklermisinizzzz... bu benim ilk denemem 28 yasındayım bundan 6 ay once asılama oldu ama asırı kromozom bozuklugundan 3.haftada sonlandırmak zorunda kaldık...esimde varikosel vardı gecen sene ameliyat gecirdi sperm sayısında bir artıs oldu ama benim dogal yolla hamile kalmamı saglayamadii... insallah bu deneyimi hep beraberr birbirimizee destek geciririz ve hepimizz meleklerimizi kucaklarizzz... ben jinemed fulyada tedavi goruyorumm ...hepimizeee kolayy gelsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…