evet ilk girrigin doktor sanırım durumu gecitirerek yanlış yapmış ben ilk doktora gittigmde bana direk tüp bebek dedi daha sonra tıp fakultesine gittim onlarda durumu geciktirmemi sölediler baştan uyardılar ve yol gösterdiler bazı doktorların hatası bu ümitleri kırmadan durumu anlatmalılar bugün aynaya baktıgımda saçlarımın nekadar beyazladıgını farkettim sanırım bu sürec zorlu bir sürec allahım hepimize kolaylık versin ve aralıkta burdan hepimiz birbirimizin sevinçlerini yaşayalım
Haklisin.. Ben de ilk duydugumda buyuk hayal kirikligina ugradim, ama sonra doktorumun tum hastalarini once bu aci gercekle yuzlestirip, aslinda bir nevi kotuye hazirladigni anladim.. Daha onceki doktorum her zaman, rahat olmamii, mutlaka bir gun anne olacagimi soyler dururdu, hep iyimser... Aslinda fshimin yuksekligini ilk o gordu ama sorun yok dedi bana.. hicbir tedavi onermedi.. sadece yumurta takibi.. Ama gordum ki iyimser olarak da olmuyormus.. Bu doktorum evet ilk gun cok ciddi bir sekilde uyardi beni ve zaman kaybetmemem gerektigini soyledi.. Ben asiri iyimserliktense bunu tercih ettim.. Simdi takiplerimde daha olumlu konusuyor zaten5 ama hep temkinli..:)) Ama ben de senin gibi umitliyim, olacak insallah..:))))
tüp bebeğe mi başlıyacaksın arkadaşım.Ben muhtemelen 22 aralıkda adet olurum pek sekmez benim ki.Ozaman başlıyacağım inşallah.Bu ay boş durmayam bari dedim bu sitede soğan kürü yapanları duydum onu deneyeceğim en azından uğraşırken vakit geçer.Seninde bilğin gibi bebek bekleyen bizim gibiler için geçmeyen zaman en büyük kabus son on gün merakdan uyuyamam helede adete 5 gün kala stres tavan yapar bende.negatifi görünce de ağlamasam bile bu son ay dı istemiyorum çocuk mocuk derim
999999adet strese girdi gelmiyor aslında bugun tedaviye başlarım sanıyordum noluyo anlamadım üüüüffffffffffffffffffffffffffff
tüp bebeğe mi başlıyacaksın arkadaşım.Ben muhtemelen 22 aralıkda adet olurum pek sekmez benim ki.Ozaman başlıyacağım inşallah.Bu ay boş durmayam bari dedim bu sitede soğan kürü yapanları duydum onu deneyeceğim en azından uğraşırken vakit geçer.Seninde bilğin gibi bebek bekleyen bizim gibiler için geçmeyen zaman en büyük kabus son on gün merakdan uyuyamam helede adete 5 gün kala stres tavan yapar bende.negatifi görünce de ağlamasam bile bu son ay dı istemiyorum çocuk mocuk derim
merhabalar,
Biz de eşimde sperm morfolojisi sorunu olduğu için tüp bebek deneyeceğiz. gecen sene bir kez aşılama denedik, maalesef negetifti. İstanbul Tüp Bebek Merkezi ve Çorlu Reyap Hastanesi arasında kararsızız. Şu an iki merkez de takip ediyor ama reyap hastanesi'ne daha olumlu yaklaşıyoruz.
Merhabalar arkadaşlar, ben de Aralık ayı tüp bebek yaptırıyorum. Bugün regl oldum ve tedavıme başlıyorum. Umarım herkesin şansı açık olur :)
merhabalar,
Biz de eşimde sperm morfolojisi sorunu olduğu için tüp bebek deneyeceğiz. gecen sene bir kez aşılama denedik, maalesef negetifti. İstanbul Tüp Bebek Merkezi ve Çorlu Reyap Hastanesi arasında kararsızız. Şu an iki merkez de takip ediyor ama reyap hastanesi'ne daha olumlu yaklaşıyoruz.
kızlar beni de aranıza alın, içimdeki ses buraya yakın zamanda hamileyimm diye haykıracağımı söyledi, üşenmedim tüm yazılarınızı okudum. En yakın arkadaşlarımla bile paylaşılmıyor bu sıkıntılar, anlamıyorlar herşeyden önce. Sen de anlatmaya çekiniyorsun tabi.
Ben bu ay laparoskopi olacağım ve hemen ardında tüp bebek dedidoktor. Çikolata kistim var, tüpleri de zedelemiş kör olası. Eşimde de oligospermi. Ankaradayım. Doktorumla henüz merkezi konuşmadık.
Aranızda laparoskopi olan var mı? Bi de beni de listeye eklerseniz sevinirim... İnanıyorum burda çok hamişler olucak :))
Arkadaşlar Gonal f kullanışımın 5.günü bugün yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda benimkiler inşallah çoğalmışlardır.İğneler ne zaman bitecek acaba ama artık iğnelerimide kendim yapmaya başladım Allahım çok büyük gerçekten yardım ediyor.Sizler ne durumdasınız?Kimler adet oldu iğnelere başladı?
canım hoş geldin moral getirdin ben haykırışını cok iyi duydum inşallah Rabbim de duyar amiiinnn
Kizlar bursa acubademde basladim tedaviye. İlk ve ins son denememiz olur. Bugun 5, ignemi oldm. Cuma kontrolum var heyecanla beklioruz rabbim yanimizda olsun.....
canım hoş geldin moral getirdin ben haykırışını cok iyi duydum inşallah Rabbim de duyar amiiinnn
Arkadaşlar Gonal f kullanışımın 5.günü bugün yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda benimkiler inşallah çoğalmışlardır.İğneler ne zaman bitecek acaba ama artık iğnelerimide kendim yapmaya başladım Allahım çok büyük gerçekten yardım ediyor.Sizler ne durumdasınız?Kimler adet oldu iğnelere başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?