hoşgeldin aramıza canım ilk önce fsh unut amh unut bendede aynı sorun var ve benim fsh en son 36 idi önemli olan tüp bebekte kaliteli bir yumurtanın olması tüp bebege başlamadan önce zaten doktor sana ilk önce dhea vericektir büyük ihtimalle sana tavsiyem bir fiil hergün bal çörek otu tarçın arı sütü bal polen adaçayı aslan pençesi cayı bunları her gün kullan cok faydasını görüceksin inşşşşş
inş. öle olur..walla doktor senin yumurtalıkların 40 yaşındaki bir kadının yumurtalığı deyince nolduğumu bilemedim.. hayırlı olur inş. hakkımızda..rabbim bizi çok sewio bence bölee çetin imtihan oluoruz..sewdiği kulunu zorlarmış rabbim ben de böle telkin ediorum kendimi...neyse doktora gider gitmez yazıcam burdan..bizi bizden başka anlayan yok gibi gelio çünkü... :) bu arada o saydıklarının hepsini birden mi karıştırıp çayını yapcam ayrı ayrı mı tam anlamadım..bi de hayıt otunu çok duydum ama emin olamadım doktora sorcam bi..ilaçla falan kullanılabilinior mu acaba ? sen duydun mu bu otu ya da kullandın mı ?
Son düzenleme: