Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Tüp bebekte gebelik testi (hamilelik) testi ne zaman yapılır?
Klasik tüp bebek tedavisi (IVF) veya ICSI (mikroenjeksiyon) gibi hangi yöntemle yapılırsa yapılsın tüp bebek tedavisinde embriyonun rahim içerisine transfer edilmesinden 12 gün sonra gebelik testi yapılır. Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.

hayatım katlamış değerin ne güzel üzme canını ben geçenlerde yabancı kaynaklardan baktım enbriyonun tutunma şemalarını yapmışlar tutunma kanamalarınıda göstermişler ve genelde olurmuş tüp bebeği yapan doktorun demeden ilacını kesme o iğne damar açıcı kan sulandurucı deil bebeğin şuan kanınla besleniyor o iğneye ihtiyacı var aspirin kan sulandırıcı cnm ayrıca araştır kan sulandıran besinlerden uzak dur maydanoz kivi semizotu kabak çekirdeği gibi...[/QUOTE]

canım kullandığım iğnenin ismi claxane 0,4 ml,bu kan sulandırıcı değilmi?

çoooooooooooooooookkkk sevindim canım benim yaaa allah kucağınada almayı nasip eder inşallah:)))

canım kullandığım iğnenin ismi claxane 0,4 ml,bu kan sulandırıcı değilmi?[/QUOTE]

Valla o iğne bende de baya kanama yapti kesti dr.um hemen kesildi kanamamda.. Hatta yazmiştm buraya arkadaşim bnm 8.günümdü baya adet oldm sandm gttm merkeze betahcg 9.15 çikti ama test tarihim 10 ocak bekliyorum yinede bakalm herşeyn hayirlisi

Nasilsin.. Az kaldi test tarihimize.. İnş hepimizin yüzü güler.. Ben clexane i kesince kanamamda kesildi inş bebişim benmledr

Son düzenleme:
canım kullandığım iğnenin ismi claxane 0,4 ml,bu kan sulandırıcı değilmi?

Valla o iğne bende de baya kanama yapti kesti dr.um hemen kesildi kanamamda.. Hatta yazmiştm buraya arkadaşim bnm 8.günümdü baya adet oldm sandm gttm merkeze betahcg 9.15 çikti ama test tarihim 10 ocak bekliyorum yinede bakalm herşeyn hayirlisi[/QUOTE]

ee benim doktorum kestirmedi,hemşirede dedi o bebeği besler diye,kafam karıştı şimdi,benim doktorum niye bıraktırtmadı,ya yine kanamam olursa?

ee benim doktorum kestirmedi,hemşirede dedi o bebeği besler diye,kafam karıştı şimdi,benim doktorum niye bıraktırtmadı,ya yine kanamam olursa?[/QUOTE]

Valla cnm tabiki dr un daha iyi bilir ama bnm c.tesi 7. Günümdü hafifi lekem geldi olur yerleşme kanamasi dediler pazar 8. Günde bi artti kanamam tamam dedim gitti tutunmadi kan sonucunu boşa beklemeyelm dedm hatta eşime bu kadar kanamayla tutmaz bu bebek dedm ama sonç 9 çikti. Çok yüksek deil ama 8 gün için en azindan 0 çikmadi. Dr clexane ve ecopirinni kesti dün azaldi bugünde bitti kanamam

evet canım muhtemelen çıkıyor.ama kanda baktırmanı tavsiye ederim.idrarda çok da güvenli olmuyor çünkü

Cnm insallah guzel haberi alirsin. Ben 9, gunde kanda baktirdim cikmisti. İdrardada 2, cizgi cok silik cikmisti.

çok tşk ederim cvplarınız için. idrar testinede cok hevesim var ama onu öğrenince yapmayı düşünüyorum nasıl bişeymiş bakalım:)))
bugün kliniğin psikoloğu aradı nasılsın nasıl gidiyor diye? erken testten bahsettim. 2 günde cok sey değişiyor. dr un 12. gün dediyse bir bildiği vardır, düşük çıkarsa moralin bozulur bence bekle dedi. heralde bekleyeceğim...uff bilmiyorum kafam çok karısık. artık yatmıyorum ayaklandım bugün 5. gün bitti acayip bir bel ağrım var. gün boyu hiç geçmedi(

bana cevap yazmak isteyen yokmu sizinle tanışmak istiyorum

hosgeldin zelisciğim,

umarım aramızda mutlu olursun, sen neler yapıyorsun, mutlaka derdimiz ortaktır, yazarsın bizlerde sana cevaplar yazarız elimizden geldiğince. görüşmek üzere.......

arkadaşlar dün eve gittim akşam 7 gibi idrar tahlili yaptım bu arada dün 8.günüm 2.çizgi çıktı ama çok net değil...bugün sabah yaparsam net çıkar dedim ama gece çok tuvalate kalktım...sabah yaptım gene aynı çizgi çıktı..koyulaşmamıştı.acaba dedim 2 saat önce idarara kalkmıştım ondan dolayımı azıcık da su içmiştim...bilmiyorum çok korktum yaaaaaaaa....bir sıkıntı mı var diye...2 emriyo konuldu(5.gün emr.) 2 tane konuldu eğer ikiz olsa net çıkardı heralde değilmi kızlar bana bişeyler söyleyin...

canımm çok sevindim bebişlerin tutundu sana stres yapma bence en iyi sonuç kanda biliyosunben sanırım kan vermeye zorla gitcem çok korkuyorum

canımm çok sevindim bebişlerin tutundu sana stres yapma bence en iyi sonuç kanda biliyosunben sanırım kan vermeye zorla gitcem çok korkuyorum

canım ya sorma ne stresli iş bu ya..... sabah işe gelirken 3 tane daha aldım gebelik testi...biraz önce yaptım sabahkine göre daha net çıktı...içim rahatladı inş.düzenli artar sağlıklı bebeklerimiz olur...sen niye yapmıyon kız testi...ben dün bu forumun vrdiği gazla eve gider gitmez yaptım:)

yaşasıınn :)) canım benim çok sevindim.
ben de bu sabah yaptım dünkü gibi çıktı benimde. 2. çizgi çok net değil..
sanırım yarın netleşir çizgimiz 10. gün oluyor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…