iğneler yok galiba bu ay :) şaka bi yana her şeye razı oluyo insan sağ salim bi koklayabilsek bizde
Evet canim, igne yok bu ay, ve bu transfere kadar cok rahat hissettiriyor
evet görüştüm canım,birşey demedi doktorum olabilir dedi geçti ama ben yinede kan sulandırıcdan şüpheleniyorum,vurulmaya devam dedi,kanamam şimdilik devam etmiyor ama kan sulandırıcımı korka korka vuruyorum,bugün değerim 129 çıktı ama hala sevinemiyorum,hergün gitti gidecek diye bekliyorum.birdaha kanamam gelirse iğneyi bırakıcam.
kızlar selamm. transferim 31 aralıkta olmuştu, yani bugün 8. günüm..
umutsuzca da olsa idrar testi yaptım çünkü belirti namına pek bir şey yaşamadım.
ama ne göreyim çift çizgi :)))) ikinci çizgi azıcık soluk ama belli yani.
yarın tekrar yapıyım diyorum :)
allahım hepimizi güldürsün inşallah. amin.
hayatım katlamış değerin ne güzel üzme canını ben geçenlerde yabancı kaynaklardan baktım enbriyonun tutunma şemalarını yapmışlar tutunma kanamalarınıda göstermişler ve genelde olurmuş tüp bebeği yapan doktorun demeden ilacını kesme o iğne damar açıcı kan sulandurucı deil bebeğin şuan kanınla besleniyor o iğneye ihtiyacı var aspirin kan sulandırıcı cnm ayrıca araştır kan sulandıran besinlerden uzak dur maydanoz kivi semizotu kabak çekirdeği gibi...
canım kullandığım iğnenin ismi claxane 0,4 ml,bu kan sulandırıcı değilmi?
Valla o iğne bende de baya kanama yapti kesti dr.um hemen kesildi kanamamda.. Hatta yazmiştm buraya arkadaşim bnm 8.günümdü baya adet oldm sandm gttm merkeze betahcg 9.15 çikti ama test tarihim 10 ocak bekliyorum yinede bakalm herşeyn hayirlisi
evet canım muhtemelen çıkıyor.ama kanda baktırmanı tavsiye ederim.idrarda çok da güvenli olmuyor çünkü
Cnm insallah guzel haberi alirsin. Ben 9, gunde kanda baktirdim cikmisti. İdrardada 2, cizgi cok silik cikmisti.
bana cevap yazmak isteyen yokmu sizinle tanışmak istiyorum
arkadaşlar dün eve gittim akşam 7 gibi idrar tahlili yaptım bu arada dün 8.günüm 2.çizgi çıktı ama çok net değil...bugün sabah yaparsam net çıkar dedim ama gece çok tuvalate kalktım...sabah yaptım gene aynı çizgi çıktı..koyulaşmamıştı.acaba dedim 2 saat önce idarara kalkmıştım ondan dolayımı azıcık da su içmiştim...bilmiyorum çok korktum yaaaaaaaa....bir sıkıntı mı var diye...2 emriyo konuldu(5.gün emr.) 2 tane konuldu eğer ikiz olsa net çıkardı heralde değilmi kızlar bana bişeyler söyleyin...
canımm çok sevindim bebişlerin tutundu sana stres yapma bence en iyi sonuç kanda biliyosunben sanırım kan vermeye zorla gitcem çok korkuyorum
çoooooooooooooooookkkk sevindim canım benim yaaa allah kucağınada almayı nasip eder inşallah:)))
arkadaşlar dün eve gittim akşam 7 gibi idrar tahlili yaptım bu arada dün 8.günüm 2.çizgi çıktı ama çok net değil...bugün sabah yaparsam net çıkar dedim ama gece çok tuvalate kalktım...sabah yaptım gene aynı çizgi çıktı..koyulaşmamıştı.acaba dedim 2 saat önce idarara kalkmıştım ondan dolayımı azıcık da su içmiştim...bilmiyorum çok korktum yaaaaaaaa....bir sıkıntı mı var diye...2 emriyo konuldu(5.gün emr.) 2 tane konuldu eğer ikiz olsa net çıkardı heralde değilmi kızlar bana bişeyler söyleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?