cnm bi dahaki adetinde oldumu hemen ben şimdi gördüm kırmızıları bide ne yapılıyo ilk gittiğinde geçen ay hep e2 bakıldı ya bide kaçıncı günü gitmem gerekiyor çok soru sordum ama ilk kez karşılaşıyorum benimle aynı şeyi yaşayan biriyle kusuruma bakma nolur
Inan opu ya gore cok rahat bi donem, bana estrofem ve coraspin verdiler transfer gunune kadar. Tabi bunlari e2 degerine gore verdiler. Sonra transfere 6gun kala progesteron bakildi kapsul baslandi. Transferde cok rahat ama en zoru beklek. Benim biraz kanamam var umarim Cumartesiye kadar hersey yolunda gider...
Dedigim gibi ben 2. Gunu e2 yaptirdim. Degeri bildirdim muayene bile olmadm ilk basta. Sen haberver yarin en gec 3. Gunee2 isterler.
Sana ve hepimize bol sans, insallah hepimiz dilegimize kavusuruz..
cnm transferden sonra kaçıncı günde yaptın genelde 10. gün bhcg salgılanmaya başlarmış
Test tarihin neydi bu kaçıncı gün sonucun?
cnm transferden sonra kaçıncı günde yaptın genelde 10. gün bhcg salgılanmaya başlarmış
31 aralık transfer oldum doktor 10 ocakta yaptır dedi ama ben dayanamadım bugün yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm...bilgili eğer dediğin gibiyse daha 10. gün olmadı..( ama çok üzüldüm...
anladım cnm bnde doktoruma ulaşamıyorum 8de belli olcak sadece koyu kahve akıntı geldi arkasıda yok yada anca gelicek
Benimde ayni gun transfer oldu ama 12sini bekle dediler..bence bekle de yine yap canim. Bu arada kac uzeri pozitif sayilir???
3. Gunde olsa test olur ama sen yarin yine ulasmaya calis.. bakalim devami gelicekmi
31 aralık transfer oldum doktor 10 ocakta yaptır dedi ama ben dayanamadım bugün yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm...bilgili eğer dediğin gibiyse daha 10. gün olmadı..( ama çok üzüldüm...
10 üzeri pozitif diye biliyorum ama tam emin değilim...inşallah erkendir çünkü tam göbeğimin ortasında birşey varmış gibi sızlıyor...
Bu transferden 10 gun sonra mi canim?? Benim 5. Gun embriyosuydu. Sonraki 5gunde cikmaz degil mi???
ben transferimin 5.günü resmen kabus yaşamıştım,sağ kasığımdan belime,kalçama vuran şiddetli ağrım oldu,acile kaldırıldım,2 serum yedim,gaz için ayrı iğne,ağrı için ayrı iğne vuruldum o gece.tam 2 gece sırt üstü yatamadım,oturduğum yerde uyudum,sanırım sende olanlar normal,doktorlar yumurtaların fazla uyarılmasından kaynaklanıyor demişti.Arkadaslar transferimin 7. Gunu bugun. Acaip kasik agrim var, iki gundur nefes alamiyom resmen. Gaz sancisi da cabasi.. İnsallah bebisler tutunmaya calisiyodur da bu agri ondandir. Normal mi bu agri?
cnm seni merak ettim nasıl oldun doktorunla görüştünmü?
duphaston kullandım 2 gün oluyo biteli devamı gelir heralde akıntıda olsa adet değil mi sonuçta cnm doktorum 8'de açıcakmış telefonu.
evet transferden 10 gün sonra transfer günü sayılmıyo biliyosun blast embriyoda 10. gün çıkar diyolar hakkınızda hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin
Gelir o zaman endiselenme rahat ol, transfere kadarki donem gercekten rahat..
cnm üzme kendini o kadar herşeyin hayırlısı olsun normalde hamile olmayan kadında bhcg 0.1 ile 0.5 arası olurmuş vücudunda inşallah pozitif sonucunu alırsın 10 ocakta allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Insallah canim.. yilin son gunu mucizelermizi aldik umarim guzel haberleri de alicaz. Uzme kendini bence erken yaptin 10unda tekrar yap.
elmascım bence çıkmamaıştır bugün daha 8. gün galiba bana dr öyle söylemişti ancak ikiz olanlarda erken çıkarmış 5. gün embriyosuysa 10. günde çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?