Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Inan opu ya gore cok rahat bi donem, bana estrofem ve coraspin verdiler transfer gunune kadar. Tabi bunlari e2 degerine gore verdiler. Sonra transfere 6gun kala progesteron bakildi kapsul baslandi. Transferde cok rahat ama en zoru beklek. Benim biraz kanamam var umarim Cumartesiye kadar hersey yolunda gider...
Dedigim gibi ben 2. Gunu e2 yaptirdim. Degeri bildirdim muayene bile olmadm ilk basta. Sen haberver yarin en gec 3. Gunee2 isterler.

Sana ve hepimize bol sans, insallah hepimiz dilegimize kavusuruz..

anladım cnm bnde doktoruma ulaşamıyorum 8de belli olcak sadece koyu kahve akıntı geldi arkasıda yok yada anca gelicek

cnm transferden sonra kaçıncı günde yaptın genelde 10. gün bhcg salgılanmaya başlarmış

Test tarihin neydi bu kaçıncı gün sonucun?

31 aralık transfer oldum doktor 10 ocakta yaptır dedi ama ben dayanamadım bugün yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm...bilgili eğer dediğin gibiyse daha 10. gün olmadı..( ama çok üzüldüm...

kızlar aranızda tüp bebek tedavisinde hamile kalanlar embrio transferinden test gününe kadar hiç bir belirti yaşamayıp hamile olan varmı aranızda şişkinlik yada başdönmesi yaşamadan...:44::44:

Benimde ayni gun transfer oldu ama 12sini bekle dediler..bence bekle de yine yap canim. Bu arada kac uzeri pozitif sayilir???

elmascım bence çıkmamaıştır bugün daha 8. gün galiba bana dr öyle söylemişti ancak ikiz olanlarda erken çıkarmış 5. gün embriyosuysa 10. günde çıkar

Bu transferden 10 gun sonra mi canim?? Benim 5. Gun embriyosuydu. Sonraki 5gunde cikmaz degil mi???

evet transferden 10 gün sonra transfer günü sayılmıyo biliyosun blast embriyoda 10. gün çıkar diyolar hakkınızda hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin

Arkadaslar transferimin 7. Gunu bugun. Acaip kasik agrim var, iki gundur nefes alamiyom resmen. Gaz sancisi da cabasi.. İnsallah bebisler tutunmaya calisiyodur da bu agri ondandir. Normal mi bu agri?
ben transferimin 5.günü resmen kabus yaşamıştım,sağ kasığımdan belime,kalçama vuran şiddetli ağrım oldu,acile kaldırıldım,2 serum yedim,gaz için ayrı iğne,ağrı için ayrı iğne vuruldum o gece.tam 2 gece sırt üstü yatamadım,oturduğum yerde uyudum,sanırım sende olanlar normal,doktorlar yumurtaların fazla uyarılmasından kaynaklanıyor demişti.

cnm seni merak ettim nasıl oldun doktorunla görüştünmü?

evet görüştüm canım,birşey demedi doktorum olabilir dedi geçti ama ben yinede kan sulandırıcdan şüpheleniyorum,vurulmaya devam dedi,kanamam şimdilik devam etmiyor ama kan sulandırıcımı korka korka vuruyorum,bugün değerim 129 çıktı ama hala sevinemiyorum,hergün gitti gidecek diye bekliyorum.birdaha kanamam gelirse iğneyi bırakıcam.

cnm üzme kendini o kadar herşeyin hayırlısı olsun normalde hamile olmayan kadında bhcg 0.1 ile 0.5 arası olurmuş vücudunda inşallah pozitif sonucunu alırsın 10 ocakta allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

evet transferden 10 gün sonra transfer günü sayılmıyo biliyosun blast embriyoda 10. gün çıkar diyolar hakkınızda hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin

ben 9.günü yaptırmıştım testi,benimkide blasttı ama 5.gün ben fenalaşınca acildeki doktor bilmeden bhcg,hemogram ne varsa istemiş,5.günde bile değerim 13 çıkmış,bunu dün öğrendim.neyse uzattım blastta sanırım 9.günde rahat rahat belli olur.

arkadaşlar çarşamba günü transferimin 12. günü beta hcg 91 çıktı hamile olduğumu öğrendim çok sevindim . sonra beta hcg 2 günde bir baktırmamı söyledi doktor ve 91-153-214 çıktı . doktorum artış yeterli değil dedi. fakat sonradan toparlayabilir dedi. böyle bir durum yaşayan varmı. yarın tekrar baktırcam çok korkuyorum

Insallah canim.. yilin son gunu mucizelermizi aldik umarim guzel haberleri de alicaz. Uzme kendini bence erken yaptin 10unda tekrar yap.

elmascım bence çıkmamaıştır bugün daha 8. gün galiba bana dr öyle söylemişti ancak ikiz olanlarda erken çıkarmış 5. gün embriyosuysa 10. günde çıkar

çok teşekkür ederim hanımlar birazda olsa içim rahatladı... benimki 5.gün embriyosu ama orta kalitede bir embriyo.... allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

evet görüştüm canım,birşey demedi doktorum olabilir dedi geçti ama ben yinede kan sulandırıcdan şüpheleniyorum,vurulmaya devam dedi,kanamam şimdilik devam etmiyor ama kan sulandırıcımı korka korka vuruyorum,bugün değerim 129 çıktı ama hala sevinemiyorum,hergün gitti gidecek diye bekliyorum.birdaha kanamam gelirse iğneyi bırakıcam.[/QUOTE]

hayatım katlamış değerin ne güzel üzme canını ben geçenlerde yabancı kaynaklardan baktım enbriyonun tutunma şemalarını yapmışlar tutunma kanamalarınıda göstermişler ve genelde olurmuş tüp bebeği yapan doktorun demeden ilacını kesme o iğne damar açıcı kan sulandurucı deil bebeğin şuan kanınla besleniyor o iğneye ihtiyacı var aspirin kan sulandırıcı cnm ayrıca araştır kan sulandıran besinlerden uzak dur maydanoz kivi semizotu kabak çekirdeği gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…