arkadaşlar transferimin 7.günü hiç belirti yok ve idrar testi denedim negatif.acaba yine olmadımı diye düşünmeden edemiyorum.5.gün blast embiryosu 2 adet transfer edildi normal sağlıklı denildi üstelik genetik incelemede yaptırmıştık hiç belirti olmadan hamile olabilirmiyim sizce aranızda belirti yaşamadan hamile olan varmı testi erken mi yaptım bilmiyorum kafam karıştı moralim çok bozuldu üstelik bu benim 5.tüp bebek denemem oldu tutmasını çok istiyorum
canım ne zaman transfer edildiarkadaşlar aranızda yokmu belirti yaşamadan hamile kalan moralim çok bozuldu
canım ne zaman transfer edildi
31 aralık transfer tarihim.5.gün embiryosu 2 adet ya hiç belirtim yok idrar testi yaptım bugün negatif çıktı çok sıkıldım olmadı diye oturdum ağladım
bende sen gibiyim belirtiler yok gözyaşım gözümde geziyorum
bende sen gibiyim belirtiler yok gözyaşım gözümde geziyorum
merhabalar, bende de hiç bi belirti olmamıştı (ben kendimi hiç dinlemedim ama) böyle düşünerek belki sonuçunuzu etkiliyorsunuz..biz elimizden geleni yapalım takdir allahın...herşey olacağına varır.. beyin durmuyor,sizi çok iyi anlıyorum ama elinizden geldiğince kafanızı dağıtan bişeylerle ilgilenin ..güzel düşünelim güzel şeyler olsun
Canım mmm saol iyiyim kendime gelme sürecindeyim .. ilaçları kestim canım kullanmıyorum zaten test günümde afedersin lekelenmelerim başladı hala devam ediyor ..
Carsamba dr la gorusucem dondurulmuslar hakkında. . Kafam cok karışık canım başka merkezde denesemmi diye düşünüyorum.. medicalparkta var orasida gelmiyor degil aklıma. . Sen nasılsın canım altın yumis nasıl tedavin yolunda gidiyordur umarım. .
bende eurofertil altunizadede tedavi görüyorum benimde sol tüpüm kapalı yaşımsa 31.. 5 yllık evliyim 4 yıl boyunca hiç bebek istemedim hatta kabus gibi geliyodu bebek ama bir sabah uyandığımda annelik dürtüsüyle uyandım cenab-ı allah o duyguyu içine bir anda koyuyor sonra doktorlar testler ve sonunda tüp bebek tedavisinde bulduk kendimizi. doktorum kendiliğindende olabilir dedi ama ben beklemek istemiyorum sanırım:) allah isteyen herkese naip etsin allah eksikliğini yaşatmasın kimseye..bol bol meryem suresi oku bebişim olsu ben kendimi öyle rahatlatıyorum..yarın kontrolum var herşeyim yolundaysa çarşamba yumurtalar toplanacak..
slmlar arkadaslar.
transferimin 4. günündeyim. merkezden 12. gün kan testi yapılacak dediler. ben eşime süpriz yapmayı hep hayal etmişimdir. buradan hamile olanların test günlerine bakıyorum genelde 10. gün.
kesin cıkıyor sanırım değilmi?
evde teste pek güvenemem sanırım.
2 embryo koyuldu ikiz tuttuysa zaten cıkar diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
bana 2 embriyo 3. gün transfer ettiler. 8 hücreliymiş.
12. günde yaptığım test bhcg 151 çıktı
bu sabah 2. kez yaptırdım 323 çıktı 2 ye katlamış iyi dediler
arkadaşlar aranızda yokmu belirti yaşamadan hamile kalan moralim çok bozuldu
mesaj kutusunu boşalttım:)
tam 8 senedir bekliyorum olsun diye yapmadım denemedim kürler koca karı işleri kalmadı... 5 aşılama 5 tüp bebek denemesi yoruldum artık olsun istiyorum üstelik genetik incelemede yaptırdık bizim yumurtaların genleri bozuk olduğundan olmamış diğerleride.bende 7 döllenmiş yumurtanın sadece 2 si normal sağlıklı çıkmış bana transferde içiniz rahat olsun bunlar sağlıklı olur busefer kesin dediler ne düşünecemi bilmiyorum beynim durdu sanki
canımbenim altın yumiş catlasın diye bu akşam ovitrella yapılacak yarın gece ucuyorum ama hava şartlarına bakılırsa inşallah hayırlısı olur ben burdan eşim moskovadan ucuyo inşallah saatinde yetişiriz carşamba alınıp döllenecek c.tesi de transfer yaparlar herşeyin hayırlısı diyorum sana nacizane tavsiyem önce dondurulmuşlarınla şansını dene kac donmuş var inşallah donmişlarla olacak ve sen başka dr hastane araştırmak zorunda kalmayacan yarın akşam sahilde olursan gecerken sana el sallarım benim son şansım bana dua edin nolur hepinizi öpüyorum bugun akşama kadar döngel aradım yok sadece pazarcı bir kadın pekmezini satıyordu oda getirmemiş bulamadım yani
canımbenim altın yumiş catlasın diye bu akşam ovitrella yapılacak yarın gece ucuyorum ama hava şartlarına bakılırsa inşallah hayırlısı olur ben burdan eşim moskovadan ucuyo inşallah saatinde yetişiriz carşamba alınıp döllenecek c.tesi de transfer yaparlar herşeyin hayırlısı diyorum sana nacizane tavsiyem önce dondurulmuşlarınla şansını dene kac donmuş var inşallah donmişlarla olacak ve sen başka dr hastane araştırmak zorunda kalmayacan yarın akşam sahilde olursan gecerken sana el sallarım benim son şansım bana dua edin nolur hepinizi öpüyorum bugun akşama kadar döngel aradım yok sadece pazarcı bir kadın pekmezini satıyordu oda getirmemiş bulamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?