Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Yaaa inanamiyorum sabah kananam hala var ve çoğlacak gibi hissettim dr. Gidelim dedm eşime.. Beta hcg 9.15 :)))) sevnçten uçtum o an.. Ama tabi kanamam da arttı.. Dr. Um kullandiğm iğne nin kan sulandirici olduğunu sölemiş onu ve ecoprini kestk..bakalim inş. Test gününe kadar artar değerim :))). Gereksiz mi seviniyorum bilmiyorum ama nolurrdua edin banaaa

cnm zaten 9.günden sonra kanda değer çıkmaya başlıyor sen dikkat et bol bol dinlen bebişin seninle cnm değerinde güzelce katlanıcak inşallahhhhh

Canım inşallah olur. Hadi bakalım. İçini ferah tut ve dinlen bence. Fazla hareket etme. Yani heralde öyle olması gerekir.

canım yaa kacıncı gün degeri 9.15 test günün ne zaman sevinsem mi diye düiünüyorum ama 0 cıkmamış 3 cıkmamış 5 cıkmamış taaa 9 15 inşallah hep beraber seviniriz sen dr dediklerini bir bir yap kendinede dikkat et inşallah bebişin sana tutunmuştur

rabbime binlerce şükürler olsun bugün kalp atışlaRINI GÖRDÜK ÇOK MUTLUYUM...............
ooohhh cok güzel ALLAHIN izni ile mis gibi kokusuyla kucana da alırsın inşallah

yooookkk sabırsızlık bizim bu işlerde yok gec olsun güc olmasın her işte bir hayır var diyeceksin rahat ol belki tedavinin ertelenmesin de senin icin bir hayır vardır belki bebişin zamanına vardır en başta dr güven duyman lazım aklına soru takılıyorsa araştır ben d.kontrol haplarını bilmem ama prespektüsten ilacın yan etkilerini bak birde netten araştır eger ilac kist yapıyorsa başka dr git ilacı dr kontrolunde bırak hic bir tedaviye güvenmedigin dr la yapma zaten yeterince maddi kayıp yaşıyoruz bari 1-2 fAzla olsun ama temiz olsun benim nacizane tavsiyem

evet canım tam bi inziva olmuş senınkı :))) işe baslaman daha güzel zamanın çabuk gecer.. inşaallah senınledır inşaallah canım..

evet görmek için beklıyoruz inşaallah allah herkesın yüzünü güldürsün...

çok tatlısın canım ya

hemen sorularına cevap veriyorum;
1)evet transfer öncesi embriyonun kaç hücreli olduğu belli oluyor,3.gün embriyosu genellikle 4-8 hücrelidir.5.gün embriyosuna blast denir yani tutunma oranı daha yüksek deniyor ama tabii herşeyden önce rabbim bilir,2.gün embriyosuyla hamile kalıp doğuran ama 5.gün embriyosyla hamile kalamayan çok insan var,dediğim gibi herşey nasip.

2)benim ne tarafıma koydular hiç bilmiyorum ama bende burada duydum sanırım sağa yada sol tarafa koyuyorlarmış.

3)ilaçları doktorlar veriyor evet,mesela bana sabah akşaç estrofem,günde 1 tane coraspirin,folbiol(folik asit)vajinal jel ve progesteron iğne verdi doktorum.
folbiolu yani foliksiti zaten hamileliği düşünmeye başlayınca 1-2 ay öncesinden başlaman gerekir normal hamilelik bile olsa veriyorlar yani.

öncelikle hayırlısı olsun canım,bugün kaçıncı günüydü,lütfen evde istirahat et,bende iğneye başladım ama bende korkuyorum,yarın doktorumu arayıp bu konu hakkında enine boyuna bilgi almak istiyorum.

............................................................................................................

Son düzenleme:
kızlar 12 gün sonra kan testi yaptırıcam bana dua edin artık beklicez

bu arada eşimin sperm sayısı da eskiye göre çoğalmış çok mutlu oldum

Kizlar hepiniz saolun 8. Gün değerim bu... Kanamamda baya var ama cleaxane bnm iğnem dr kan sulandirici o yapmiş olabilir demiş şimdi 4gün beklicem bakalim.. Rabbm herkese içindede bana nasip etsn inşşş

merhaba,
senin bhcg değerin kaç çıktı ve ne zaman doktora gideceksin.

ben dün doktorumu aradım 25 ocakta geleceksin ptesi tekrar test yaptır dediler
yarın yine test yaptırıcam ve 25 ocağa kadar bir aksilik olmazsa muayeneye gidicem

canım sana acil soru sormam gerekiyor,7 gebeliğinde sanırım yerleşme kanaması yaşamışsın,transferin kaçıncı günü yaşadın canım ve kıvamları derecesi nasıldı,benimde biraz önce kanamam geldi ve üstelik sabah değerim 57 çıkmıştı,moralim sıfır.

korkma cnm allahın izniyle bişi olmaz
benim 4 gebeliğim oldu hepsindede transferden sonra 8 ila 10. günler arasında çok hafif pembe lekem oldu sadece bir sefere mahsus

evet gebeliklerimde hep kanama sorunu yaşadım fakat bunlar 7. haftadan sonra başlamıştı kalp atışını duyduktan sonra oldular hep ve bazen su gibi sıvı kırmızı kan boşalırdı bazende nasıl anlatsam şimdi hah şeyrek elma şeklinde kan pıhtılarımında geldiği olmuşdu

doktorunu ara sana progestan iğne vericektir bol bol dinlen ve banyo yapmaktan kaçın kanaman bitene kadar ben 1 ay o kanamalar yüzünden yıkanmadığım olmuştu doktor yasaklamıştı üstelik yaz günü ve ben günde 2-3 kez yıkanırken yasaklanmıştı

senin kanaman nasıl eğer kırmızısıysa tehlikeli olabilir vişne rengindese eski kana diye hatırlıyorum seni yanıltmak istemem mutlaka doktoruna hemen ulaşşşş....

desene benim bebiş gidici

çünkü bugün transferimin 9.günü ve kanamam kahve ve kırmızı karışımı geldi ama yoğun değildi,peçeteye silince gördüm,sabaha adetim sökülecek gibi yani.akşam 0,4 ml lik kansulandırıcı iğne vurdurmuştum,ondan sonra oldu.tesadüfmü bilemiyorum,canım çok sıkıldı.tuvalete gitmeye korkuyorum ama belim fena ağrıyor,kesin regl olucam.

canımcım degerin güzel bak arkadaşında güzel bilgiler vermiş kendini üzüpte işleri cıkmaza sokma sabah dr sorarsın rahat ol inşallah bişey yok

tm kanamanın nedeni belli kan sulandırıcı igneden yarın sabah dr ara yada dr git bu gece stres yapma inşallah birşey yok yat dinlen uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…