Yaaa inanamiyorum sabah kananam hala var ve çoğlacak gibi hissettim dr. Gidelim dedm eşime.. Beta hcg 9.15 :)))) sevnçten uçtum o an.. Ama tabi kanamam da arttı.. Dr. Um kullandiğm iğne nin kan sulandirici olduğunu sölemiş onu ve ecoprini kestk..bakalim inş. Test gününe kadar artar değerim :))). Gereksiz mi seviniyorum bilmiyorum ama nolurrdua edin banaaa
Yaaa inanamiyorum sabah kananam hala var ve çoğlacak gibi hissettim dr. Gidelim dedm eşime.. Beta hcg 9.15 :)))) sevnçten uçtum o an.. Ama tabi kanamam da arttı.. Dr. Um kullandiğm iğne nin kan sulandirici olduğunu sölemiş onu ve ecoprini kestk..bakalim inş. Test gününe kadar artar değerim :))). Gereksiz mi seviniyorum bilmiyorum ama nolurrdua edin banaaa
ooohhh cok güzel ALLAHIN izni ile mis gibi kokusuyla kucana da alırsın inşallahrabbime binlerce şükürler olsun bugün kalp atışlaRINI GÖRDÜK ÇOK MUTLUYUM...............
arkadaslar ben de sızden yardım beklıyorum.tedavım bu ayda ertelendı .3 aydır ertelenyor tedavım.ilk randevu aralıktaydı yumurtalıkların buyuk olmaz dedı dr.d.kontrol hapı verdı mıcrogynon dıye, onu saatı saatıne almadım ama son gun 1 tanesını unutana kadar aldım.gıttık 3ocakta bu seferde 45cm.ml işte oyle bır kıst var dedı .bu hap yapmıs olabılır dedı kı ımkansız dedı o da sasırdı.kayıtlarımızda yokmus sen ılk geldıgınde sonra olusmus olabılır dedı sımdı de 28ocak yanı subata ertelendı tedavı.yıne aynı d.kontrol hapını verdı.Var mı boyle bırseyle karsılasan.ben gebzede asm.ye gıdıyorum.dr.ebru hnm.kafam karıstı ne yapayım dr.mu degıstırsem sasırdım..
buarada folık asıtı de gun ıcınde herhangı bır saatte alıyorum,dogrusu bu mu?lutfen bırseyler yazın ne yapmalı..sabır tukenıyor gıbı bende
canım benim.. annemle babam geldi yanıma, tam bi inzivaya çekildim :) 1 hafta rapor aldım evdeydim. ama yarın işe başlıyorum.. inşallah bebişim de benimledir:) sen şimdi keseyi göreceksin dimi, rabbim yüzünü güldürsün..
ben diyarbakır dayım eşimin görev icabı ama ankara gatada yapıldı..Benim 1 tane aşılamadan kızım var ikinci bir bebek düşündük ama denemelerimiz
hep hüsranla oldu kızımdada çok zorlanmıştık ama çok şükür rabbim birtane nasip etti şimdi ikinci için uğraşıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin..[/
merhaba benim eşimde asker burdurdayız bizde bende malesef bende kimyasal düşük yaşadım 15 gün önce ıspartada yaptırmıştık bizde tüp bebeği eşim gatada istemişti ama ben istemedim yani daha doğrusu orası hakkında hiç bi bilgim yok siz memnun kaldınızmı acaba bu arada allah bağışlasın kızınızı
merhaba canım ben gatadan çok memnunum ilk kızımdada orda tedavi görmüştüm güzel sonuç aldım şimdi bundada orda tedavi gördüm inşallah buda tutar doktorlar hemşireler çok iyi tavsiye ederim yani temel hoca var çok iyi bir doktor ekip olarakta çok iyiler çok kişiler geliyor oraya başarı oranıda yüksek oranın gitmenizi tavsiye ederim..
rabbime binlerce şükürler olsun bugün kalp atışlaRINI GÖRDÜK ÇOK MUTLUYUM...............
KIzlar, canlar,
Mazur görün cehaletimi de sanırım transferden önce embriyo kalitesi belli oluyor. Kaç hücreli olduğu bile belli oluyor sanırım da bu 5. gün embriyosu dediğiniz nedir? Yani neyin 5. günü? Onu pek anlayamadım. Bir de rahmin sağına soluna koyuldu falan yazmışsınız? Bunu belli bir şeye göre mi karar veriyorlar?
Bir de jel kullanıyorum, ilaç falan kullanıyorum yazmışsınız, bunları dr veriyor sanırım değil mi?
Ha bir de şunu sorayım, tedaviye başlamadan önce vitamin destekleri aldınız mı? Dr bana hiç birşey ermedi. Folik asi falan içtiniz mi? Yada ne bileyim benzeri vitamin destekleri?
Ha bir de.....şaka şaka bu kadar.
canım yaa kacıncı gün degeri 9.15 test günün ne zaman sevinsem mi diye düiünüyorum ama 0 cıkmamış 3 cıkmamış 5 cıkmamış taaa 9 15 inşallah hep beraber seviniriz sen dr dediklerini bir bir yap kendinede dikkat et inşallah bebişin sana tutunmuştur
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu
evet canım tam bi inziva olmuş senınkı :))) işe baslaman daha güzel zamanın çabuk gecer.. inşaallah senınledır inşaallah canım..
evet görmek için beklıyoruz inşaallah allah herkesın yüzünü güldürsün...
merhaba canım ben gatadan çok memnunum ilk kızımdada orda tedavi görmüştüm güzel sonuç aldım şimdi bundada orda tedavi gördüm inşallah buda tutar doktorlar hemşireler çok iyi tavsiye ederim yani temel hoca var çok iyi bir doktor ekip olarakta çok iyiler çok kişiler geliyor oraya başarı oranıda yüksek oranın gitmenizi tavsiye ederim..
cevabın için tşekkür ederim canım bu arada tedavin hayırlı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ya açıkcası ben gata konusundada çok tedirginim 2. tüpü orada denemek istiyoruz bakalım hayırlısı kafamda bisürü soru işareti var raporu ordamı çıkarttın yoksa diyarbakırda mı? şimdi burdurdan gitceğimiz için ne tür belgeler istencek bizden hiç bilmiyorum dosyamı isterler muhtemelen onuda hastane vermiyo ne yapacağım bilemiyorum siz nasıl yaptınız biraz anlatırmısın
canım sana acil soru sormam gerekiyor,7 gebeliğinde sanırım yerleşme kanaması yaşamışsın,transferin kaçıncı günü yaşadın canım ve kıvamları derecesi nasıldı,benimde biraz önce kanamam geldi ve üstelik sabah değerim 57 çıkmıştı,moralim sıfır.
korkma cnm allahın izniyle bişi olmaz
benim 4 gebeliğim oldu hepsindede transferden sonra 8 ila 10. günler arasında çok hafif pembe lekem oldu sadece bir sefere mahsus
evet gebeliklerimde hep kanama sorunu yaşadım fakat bunlar 7. haftadan sonra başlamıştı kalp atışını duyduktan sonra oldular hep ve bazen su gibi sıvı kırmızı kan boşalırdı bazende nasıl anlatsam şimdi hah şeyrek elma şeklinde kan pıhtılarımında geldiği olmuşdu
doktorunu ara sana progestan iğne vericektir bol bol dinlen ve banyo yapmaktan kaçın kanaman bitene kadar ben 1 ay o kanamalar yüzünden yıkanmadığım olmuştu doktor yasaklamıştı üstelik yaz günü ve ben günde 2-3 kez yıkanırken yasaklanmıştı
senin kanaman nasıl eğer kırmızısıysa tehlikeli olabilir vişne rengindese eski kana diye hatırlıyorum seni yanıltmak istemem mutlaka doktoruna hemen ulaşşşş....
canım sana acil soru sormam gerekiyor,7 gebeliğinde sanırım yerleşme kanaması yaşamışsın,transferin kaçıncı günü yaşadın canım ve kıvamları derecesi nasıldı,benimde biraz önce kanamam geldi ve üstelik sabah değerim 57 çıkmıştı,moralim sıfır.
desene benim bebiş gidici
çünkü bugün transferimin 9.günü ve kanamam kahve ve kırmızı karışımı geldi ama yoğun değildi,peçeteye silince gördüm,sabaha adetim sökülecek gibi yani.akşam 0,4 ml lik kansulandırıcı iğne vurdurmuştum,ondan sonra oldu.tesadüfmü bilemiyorum,canım çok sıkıldı.tuvalete gitmeye korkuyorum ama belim fena ağrıyor,kesin regl olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?