Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

kızlar yarın test günümüz ben çok heyecanlanmaya başladım
dünden beri adet belirtileride var. inşallah olmayız.

hamile kalan bayanlar sizlerdede adet belirtisi olmuşmuydu

Canım belirtileri bosver hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz...

canlar iki liste yapıcam hamileler ve tedaviye devam edenler diye herkez son durumlarını yazarsa bismillah diyerek paylaşımlarımıza devam edelim bekliyorummmmm

nuran hanım ben iğnelerimin 7. günümdeyim. yarın yumurta kontrolüm var hastanede eurofertilde alev hanımda görüyorum tedavimi..

adacım.. canım ağrı sızı hepsi mevcut ama bunların nedeni iğnelerim çok şükür bugün son gün.. bizim adet hesabıda hikaye çıktı :)) yarını beklıyorum hem merak hem korku :)) hayırlı sonuçlar alırız canım inş. o bel ağrıları yatmaktan oluyor.

Canım igne olayına bende seviniyorum bu kan sulandirici igne nedendir bilmem cok canımı acıtıyor diger gobekten yaptığım igneler pek acitmiyordu.. neyse ki bugün son iğne. :) yarin olsunda hayırlısıyla sabah gidicem merkeze :)

sizde test merkezdemi yapılıyor ben hastanede yaptırıcam

arkadaşlar bugün test günümdü ve pozitif çıktı çok mutluyum allah herkese nasip etsin. şimdide keseyi görmek için heycanlanıyorum , peki nezaman keseyi görebilcez hiç bilmiyorum bilen varmı ?

canım hayırlı olsun çok sevindim keseyi ben bugün gördüm yani 5. haftada sende sanırım haftaya görebilirsin. Benim keseciklerim 2 taneymiş, Allahım hayırlısını versin inşallah

Evet canım merkezde yapılıyor kalp atislari duyulana kadarda oraya gidiliyormus.
En kotusude kanı verip beklemek .. sizi neden hastnede sunuz canım

canım bizdede takıp merkezde yapılıyor.. istersen kan testinide merkezde yaptırabilirsin ama geç çıkıyor onlarda lavabotuara gönderıyolar o yuzden meraktan çatlamaya gerek yok :)))
hastanede 1-2 saate çıkıyor canım...

Canım o zaman en güzelini yaparsın ne gerek var o kadar beklemeye :)

evet aynen öyle Allahım bizede nasip etmiştir inşaallahhh..

inşallah müjdeli haberler veririz birbirimize...

İnşallah canım inşallahhhhh .. bugun biraz yürüyüş yaptım tamam dedim adet oldum kesin :) eve gelene kadar içim içimi yedi :) neyseki olmamışım :)

şuan hamile olan arkadaslar sizlere sorum olacak...

embriyo kaliteniz nasıldı?
probleminiz neydi?,

cevaplarsanız sevinirim.!

canım bana iyi kalite 2 tane koydukların söylemişlerdi, problem eşimde sperm azlığı, morfoloji düşüklüğü ve dna hasarı vardı, herşey mevcuttu yani bizde. en son yapılan sperm testinde 300 bin sperm bulundu, hayırlısı rabbim bu zaman uygun görmüş demekki

özlemsce ve ada2013 inşallah güzel haberler alırsınız yarın burda mutlu mutlu yayınlarsınız....

İnşallah canım inşallahhhhh .. bugun biraz yürüyüş yaptım tamam dedim adet oldum kesin :) eve gelene kadar içim içimi yedi :) neyseki olmamışım :)

iyi yapmışsın canım bendede bugün bi ağırlık var iğne yaptırmak için beklerken uyuyacaktım nerdeyse eve geldim yattım hemen gözlerimi açamıyorum ama uyuyamadımda bacaklarım ağrıyor iğnelerdenmi oluyor anlamadım.. ıslaklık hissedınce hemen oldum sanıyosun dimi aynen..

Arkadaşlar herkez son durumunu yazsın lütfennnnnnnnnnnnn

nurancım ilk sayfadanmı takip edicez listeyi? ben yazayım bilgilerimi yaş 29 deneme 1 nedeni sperm azlığı hastane ankara cebeci hastanesi sonuç ikiz

maaşaallah ya allah sizi esirgesin. okadar problem olmasına rağmen olmuşsa ben hiç birşey demiyorum..ALLAhımın hikmetinde sual olunmazmış...

nevracım bizimde problemımız sizınkı gibi oyuzden embrıyo durumunu merak edıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…