Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

merhaba kızlar aralıkta tü bebek yaptırmak istiyodum ama maddi sebeplerden ocak ayına erteledik neden bu kadar pahalı bu işler?????????

ahh ahhhh rabbim işimizi gücümüzü rast getirsin hayırlısı ile hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inş hepimize

amin hepimiz için hayırlısı olur inş

hoşgeldin aramıza inş hayırlısı ile tedavilerimiz hayırlı sonuçlarla neticelenir aşamlarımızı burdan yazıp birbirimizi takip ederiz inş sonrada hamile kalırsak rabbimin izniyle osüreci beraber yaşar ve paylaşırız burda

bacmm hangi işlem için gitmiştin canın yandı inş hepimiz birbirimize destek olarak burdan dualarımızla sohpetimizle destek olucaz birbirimize rabbim inş dularımızı kabul eyler

inşallah canım yaş 33 1. tüp bebek denemesi yumurta rezerv azlığı, fsh yüksekliği, smyrna tüp bebek merkezi adetimi bekliyorum

merhaba kızlar.. ben de yeni katıldım aranıza..yaşım 25..eşimde morfoloji bozukluğu nedeniyle 1 senedir tedavi görüoduk..geçen hafta aşılama yaptırmaya gittik ki şok olduk..benim fsh 16 amh 0,3... erken menapoza girmek üzeresn dedi doktor..yıkıldım resmen.. bi sonraki ay adetimde gaziye gidicem tüp bebek için..tedavi süreci nasıl olur biraz bilgilendirir misiniz? şansım ne kadar olur merak ediorummm

hoşgeldin aramıza canım ilk önce fsh unut amh unut bendede aynı sorun var ve benim fsh en son 36 idi önemli olan tüp bebekte kaliteli bir yumurtanın olması tüp bebege başlamadan önce zaten doktor sana ilk önce dhea vericektir büyük ihtimalle sana tavsiyem bir fiil hergün bal çörek otu tarçın arı sütü bal polen adaçayı aslan pençesi cayı bunları her gün kullan cok faydasını görüceksin inşşşşş

bacmm hangi işlem için gitmiştin canın yandı inş hepimiz birbirimize destek olarak burdan dualarımızla sohpetimizle destek olucaz birbirimize rabbim inş dularımızı kabul eyler

nurancım ko kültür icin gitmiştim rahimden parca alınıp yapay rahim yapılacak embriyoları annesinin rahminde büyütüp sonra bana transfer edilecek sizler ne aşamadasınız

nurancım ko kültür icin gitmiştim rahimden parca alınıp yapay rahim yapılacak embriyoları annesinin rahminde büyütüp sonra bana transfer edilecek sizler ne aşamadasınız

anladım canım ben reglimi bekliyorum aralık 2 gibi olucam ondan sonra işlemler başlıycak inş hayırlısı ile hepimiz seviniriz

inşallah hayırlısıyla benimde hepimizin de hayırlısıyla yüzünü güldürür Mevlam.
merhaba ben ilk defa tüp bebek işlemi yaptırıyorum.16 kasımda lucrin kullanmaya başladım.bilenler varsa tüp bebek işlemi ne zaman gerçekleşir.yardımcı olursanız çok sevinirim.

kızlar dualarınızı bekliyorum yarın doktorumla ilk randevum tedaviye başlıyoruz artık iğnelere başlarım herhalde ben çalışıyorum ve patronumla bu durumu daha konuşmadım yarın hem doktorla hemde patronumla görüşmem var bu ikinci denemem bu sefer istediğime kavuşurum inş hepimiz kavuşuruş allahın izniyle inşallah(ya benim bilgilerim bide eksik kalmış ben 27 yaşındayım ikinci denemem sebebi belirlenemeyen inferlite)bunlarıda eklerseniz sevinirim

kızlar yaklaşık 1 yıl önce de aynı merkeze tüp bebek için gitmiştim ben ama miyom vardı bende ilk önce ameliyat ol aradan 6 ay geçsin öyle gel demişlerdi yani orda dosya açıldı bana rahim filmi sonuçlarımı falan hepsini vermiştim şimdide hemen başlamak istiyorum artık vakit kaybetmek istemiyorum 1 ay daha beklemek istemiyorum çünkü bekledikçe kendime sıkıntı yapıyorum yüzümde acayip acayip sivilceler çıktı sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…