merhaba kızlar aralıkta tü bebek yaptırmak istiyodum ama maddi sebeplerden ocak ayına erteledik neden bu kadar pahalı bu işler?????????
hemen ekliyorum canım hayırlı olsun hepimiz için inşallah
Selam arkadaslar bende tup bebek tedavisine başladım Dr dogum kontrol hapi verdi 17 Aralık'ta tekrar gideceğim ignelere başlayacak herhalde ilk denemem eşimde de bende de bı sıkıntı yok 1 senelik evliyiz. İkimizinde yası 36 hiç korunmadık 1 sefer asilama denedik tutmadı. Bizde daha fazla beklemek istemedik asm de tedaviye başladık. Rabbim kimsenin emeklerini bos çıkarmasın. İnşallah burada güzel haberleride hepberaber paylaşırız.
Selam arkadaslar bende tup bebek tedavisine başladım Dr dogum kontrol hapi verdi 17 Aralık'ta tekrar gideceğim ignelere başlayacak herhalde ilk denemem eşimde de bende de bı sıkıntı yok 1 senelik evliyiz. İkimizinde yası 36 hiç korunmadık 1 sefer asilama denedik tutmadı. Bizde daha fazla beklemek istemedik asm de tedaviye başladık. Rabbim kimsenin emeklerini bos çıkarmasın. İnşallah burada güzel haberleride hepberaber paylaşırız.
selam kızlar ben gittim geldim canım biraz yandı biran bu masadan kalkmam lazım dedim ama diş sıktım neyse bebeğim icin gerekliydi sabrettim inşallah hayırlısı ile işe yarar tabi cok yoruldum uykusuzum bir iki güne regl olur ilaclara başlarım bu yolda yürümek yok hep beraber koşacaz inşallah bana yar yaren olanar destek verenler yol gösterenler el tutanlarım cok dua eden hic tanımadığım insanlar var herkese sonsuz şükranlarımı sunarım Rabbim dualarını kabul eder inşallah amiiinnnn
inşallah canım yaş 33 1. tüp bebek denemesi yumurta rezerv azlığı, fsh yüksekliği, smyrna tüp bebek merkezi adetimi bekliyorum
inşallah canım yaş 33 1. tüp bebek denemesi yumurta rezerv azlığı, fsh yüksekliği, smyrna tüp bebek merkezi adetimi bekliyorum
merhaba kızlar.. ben de yeni katıldım aranıza..yaşım 25..eşimde morfoloji bozukluğu nedeniyle 1 senedir tedavi görüoduk..geçen hafta aşılama yaptırmaya gittik ki şok olduk..benim fsh 16 amh 0,3... erken menapoza girmek üzeresn dedi doktor..yıkıldım resmen.. bi sonraki ay adetimde gaziye gidicem tüp bebek için..tedavi süreci nasıl olur biraz bilgilendirir misiniz? şansım ne kadar olur merak ediorummm
bacmm hangi işlem için gitmiştin canın yandı inş hepimiz birbirimize destek olarak burdan dualarımızla sohpetimizle destek olucaz birbirimize rabbim inş dularımızı kabul eyler
nurancım ko kültür icin gitmiştim rahimden parca alınıp yapay rahim yapılacak embriyoları annesinin rahminde büyütüp sonra bana transfer edilecek sizler ne aşamadasınız
inşallah canım yaş 33 1. tüp bebek denemesi yumurta rezerv azlığı, fsh yüksekliği, smyrna tüp bebek merkezi adetimi bekliyorum[/QUOT
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah güzel haberler alırsın:))
inşallah canım yaş 33 1. tüp bebek denemesi yumurta rezerv azlığı, fsh yüksekliği, smyrna tüp bebek merkezi adetimi bekliyorum[/QUOT
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Bende smyrnada tedavi gördüm. Rabbim nasip etti hamileyim:))))))) İnşallah güzel haberler alırsın:))
inşallah canım adetin ilk günü ara dediler ama hemen o ay başlamıyolar tedaviye değilmi?
inşallah canım adetin ilk günü ara dediler ama hemen o ay başlamıyolar tedaviye değilmi?
Gittiğinde kan veriyorsun.. eşininde sipermiyogramına bakıyorlar. Ben guatr hastasıyım. o yüzden bir ay sonra başlamıştım tedaviye. Hiç BELLİ OLMUYOR CNM. iNLALLAH Hemen başlarsın tedavine:))
Bana da oyle demisti doktorum, ve tedaviye basladi.. eger sen hazirsan ve de herhangi baska bir problem de yoksa baslayabiliyorlar.. Allahim hepimizin dileklerini kabul etsin insallah..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?