Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

gözün aydın cnm allah kucağına aldırsın ne güzel bir yeni yıl hediyesi olmuş...

çooook sevimdimm yaaaa ne mutlu size ALLAH kucağınıza almayıda nasip etsin. lütfen bizede dua edin benımde transferimin 8. günü ama test tarihini bekliyoorum :))

canim benim uzulme kan testinde insallah pozitif cikar idrar testini biliyorsun herzaman dogru sonuc vermiyor

amin insallah canim insallah Rabbim kucaginada almayi nasip etsin:))))))

kizlar bende hamileyim Rabbimin izniyle bugun kan testinin sonucunu aldim Rabbim isteyen herkese versin Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun ve hepimizin yuzunu guldursun(AMIN)

Tebrik ederim canim ne mutlu sana allah tamamina erdirsin saglikla insallah.

kizlar bende hamileyim Rabbimin izniyle bugun kan testinin sonucunu aldim Rabbim isteyen herkese versin Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun ve hepimizin yuzunu guldursun(AMIN)

Size de hayirli olsun cok guzel yeni yila bebislerinizle giriyosunz insallah saglikli bir sekilde kucaginiza da alirsiniz.rabbim insallah bize de nasip eder.dualarinizda bizleri de unutmayin.

Sizlere bi sorum var kizlar bu konu daha once defalarca konusuldu belki ama bidaha bizlere bilgi verirlerse seviniriz. Acaba transferden once ve sonra ozel bisey yaptiniz mi? Bundan sonraki denemelerimizde bize yol gosterir belki. Insan ne yapacagini bilemiyor iste boyle durumlarda bi sebep ariyor yardim kizlar.....

sizinde gözünüzaydın... kaçıncı gününüz değeriniz kaç acaba

tesekkur ederim canim maalesef degerimi bilmiyorum burda degeri vermiyorlar ben yurt disinda yasiyorumda

Size de hayirli olsun cok guzel yeni yila bebislerinizle giriyosunz insallah saglikli bir sekilde kucaginiza da alirsiniz.rabbim insallah bize de nasip eder.dualarinizda bizleri de unutmayin.

tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

crione jel beyaz renkte gün içinde geri gelıyor arada birde neyaz akıntı gelıyor nedendir acaba bugün transferimin 8.günü ve iki gündür bu böyle bu durumu yaşayan varmı

sana katılıyoırum arkadasım.. bi sebep arıyoruz hamıle kalan arkadaslar sizde bızım gıbı bu yollardan geçtınız özel birşey yaptıysanı zyada hissetıysenız eger bızımle paylaşın lütfen..

Puffy68 yardımına ihtiyacim var...

Senin yumurta kslitesinde sorunun vardı dimi? Ben bugün Asm ye aydın arıcı ya gittim. Insülin direnci olabilir yumurta kalitende sorunlar var. Granullu yapı mevcut. Genetik olabilir dedi. Glukopage verdi. Sen yumurta kaliteni yükseltmek için ne yapiyordun??? Lütfen yardım et...

gözünaydın cnm sağlıkla kucağınada alırsın inşallah. darısıda bizlere olsun.
ben az önce opudan geldim 3 yumurta cıktı biraz üzüldüm başta 8 di diğerleri küçük kalmış. rabbim 1 tanesine can versin sağlıkla bize yeter. senin kaç yumurtaydı?

herkese mutlu yıllar diliyorum.

arkadaşlar yarın transferin 10. günüm. 8. günde üç dört damla kahverengi leke geldi. ve devamı gelmedi. ve 8. gün idrar testi yaptım çıkmadı acaba 10. gün yapsam çıkarmı
yapma moralin bozulmasın
ya benden dr hic birşey istemiyor yarın e2 bakılacak dedim fsh lh de bakılsın gerek yok dedi gecen tedavi iptal olunca benim amh bakıldı benden kimse birşey istemiyor bide bana 40 yaşında olduguna eminmisin diyenler var anlamadım
maşallah RABBİM tamamına erdirsin cok sevindim canım benim yeni yıl hediyeniz YARADAN dan oldu dün akşam bir topikte gördüm hatunlardan bitanesi bir mavi bir pembe beşik hazırlamış öyle güzeldiki resmini koymuş inşallah senin beşigide görmek nasip olur
oh oh cifter cifter maşallah tebrik ederim canım cok sevindim İNŞALLAH degerlerinin katlandıgını bebişini kucanda görmek yada bilmek nasip olur inşallah
crione jel beyaz renkte gün içinde geri gelıyor arada birde neyaz akıntı gelıyor nedendir acaba bugün transferimin 8.günü ve iki gündür bu böyle bu durumu yaşayan varmı
o jeli eylülde kullandım emin degilim ama o olsa gerek jeli koyunca yarım saat yatıyordum kalkınca geri gelenin önemi yok vucut gerekeni alıyo onu kafana takma canım benim

canım benim 3 yumurta 3 bebek demek yeter ki saglıklı olsun RAB onlara ömür versin inşallah

bu ayın 11inde transferim oldu. il dışına çıktık . bulunduğumuz yerde değildi merkez. herşey allahtan allahım yardım etti çok şükür hamileyim . önce allah ve sonra ben de burda okuduğum şeyleri yapmaya dikkat ettim.
transfer günü 2 saatten fazla hiç kalkmadım ve o gün merkezde kaldık.
sonraki 2 gün başka biyere geçtik ve benim kahvaltımı yemeğimi eşim hep odama getirdi.
tuvalet hariç kalkmadım . hep yattım.
hergün 2 litre su içtim.
günde yarım ananas yedim.
incir ve kayısı kurusu yedim.
baharatlı acılı şeyler yemedim. turşu bile yemedim.
yemek malzemelerini eşim getirdi ben öyle yemek yaptım.
toplam 13 gün izinliydim sonra işe başladım...rabbim dualarımızı kabul etsin . allahım tüm isteyenlere nasip etsin ve bilhassa bu yolda maddi manevi bişeylerini kaybetmiş bebek için uğraşan arkadaşların yardımcısı olsun. tez zamanda hayırlı güzel haberleri almayı sonuna kadar güzel geçirip anne olmayı nasip etsin(amin) benim gibi mutlu haber alan arkadaşlara da bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin(amin)

slm arkadaşlar yeni hamile kalanları okudum çok sevindim adınıza inşallah bizlerinde olur bende yeni geldim eve transferimi oldum bebeişlerime kavuştum inşl.tutunurlar 5.gün embiryoları transfer oldu.

slm arkadaşlar yeni hamile kalanları okudum çok sevindim adınıza inşallah bizlerinde olur bende yeni geldim eve transferimi oldum bebeişlerime kavuştum inşl.tutunurlar 5.gün embiryoları transfer oldu.
sakın kabız olma bol bol su iç allahım yardım etsin 10 gün sonra güzel haberlerl gelirsin inşallah...(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…