Kizlar cok sukur hamileyim.rabbim korusun bhcg degerim 164 . Transferimin 9. Gununde.cok sukur rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayida nasib etsin insallah.tum evlat hasreti ile yanip tutusan herkese rabbim. Bu duygulari yasatsin.isallh degerim saglikli bir sekilde katlAnir.
Kizlar cok sukur hamileyim.rabbim korusun bhcg degerim 164 . Transferimin 9. Gununde.cok sukur rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayida nasib etsin insallah.tum evlat hasreti ile yanip tutusan herkese rabbim. Bu duygulari yasatsin.isallh degerim saglikli bir sekilde katlAnir.
Ümitlendirmek istemem ama ben hem 9. günde hem de 13. Günde idrar testi yapmıştım ikiside negatifti. Kan testim pozitif çıktı
arkadaşlar moralim çok bozuk bugün transferimin 10. günü , idrarda gebelik testi yaptım evde ama negatif çıktıgaliba tutmadı bu şekilde negatif çıkıp kanda pozitif çıkan varmı çarşamba günü test günüm çok korkuyorum
kizlar bende hamileyim Rabbimin izniyle bugun kan testinin sonucunu aldim Rabbim isteyen herkese versin Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun ve hepimizin yuzunu guldursun(AMIN)
kizlar bende hamileyim Rabbimin izniyle bugun kan testinin sonucunu aldim Rabbim isteyen herkese versin Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun ve hepimizin yuzunu guldursun(AMIN)
sizinde gözünüzaydın... kaçıncı gününüz değeriniz kaç acaba
Size de hayirli olsun cok guzel yeni yila bebislerinizle giriyosunz insallah saglikli bir sekilde kucaginiza da alirsiniz.rabbim insallah bize de nasip eder.dualarinizda bizleri de unutmayin.
Sizlere bi sorum var kizlar bu konu daha once defalarca konusuldu belki ama bidaha bizlere bilgi verirlerse seviniriz. Acaba transferden once ve sonra ozel bisey yaptiniz mi? Bundan sonraki denemelerimizde bize yol gosterir belki. Insan ne yapacagini bilemiyor iste boyle durumlarda bi sebep ariyor yardim kizlar.....
canım cok erken yapmışsın sabret bekle gününü boşuna keyfini kacırma RAB ol desin yeter ki
Canım ben samsun ilkadim tüp bebek merkezinde yaptirdim..
ender bey olması lazım 2007 de amcamın kızı gitti ilk tüp bebekte gebe kaldı oda benim gibi hicbir şeyi yok eşi eşim gibi varokosel olmuştu ama amcamın kızı imründe hic sigara kullanmıyordu ender bey sayesinde bir kızı oldu şimdi 5 yaşında hemen 2008 de ben gittim ender beye 2 kere yaptık ama maalesef benim olmadı ben hep sigaraya buldum onun icin 2 sene önce sigarayı bıraktım 36 yaşında 6 yumurtadan 2 embriyo elde ederken 40 yaşında 4 yumurtadan 3 embriyo elde ettik sigara icenlere duyrulur
yapma moralin bozulmasınarkadaşlar yarın transferin 10. günüm. 8. günde üç dört damla kahverengi leke geldi. ve devamı gelmedi. ve 8. gün idrar testi yaptım çıkmadı acaba 10. gün yapsam çıkarmı
ya benden dr hic birşey istemiyor yarın e2 bakılacak dedim fsh lh de bakılsın gerek yok dedi gecen tedavi iptal olunca benim amh bakıldı benden kimse birşey istemiyor bide bana 40 yaşında olduguna eminmisin diyenler var anlamadımdoktorunuz sizlerden mamografi istedi mi, benden istedi, hep sorcağım unutuyorum, 40 yaş sonrası meme kanseri riski için istedi, tedbirenmiş, çünkü Allah korusun öyle bir ihtimal varsa ilaçlarım tetikleyebilirmiş, hem cevaplayın, hem de bilginiz olsun istedim. teşekkürler
oh oh cifter cifter maşallahkizlar bende hamileyim Rabbimin izniyle bugun kan testinin sonucunu aldim Rabbim isteyen herkese versin Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun ve hepimizin yuzunu guldursun(AMIN)
o jeli eylülde kullandım emin degilim ama o olsa gerek jeli koyunca yarım saat yatıyordum kalkınca geri gelenin önemi yok vucut gerekeni alıyo onu kafana takma canım benimcrione jel beyaz renkte gün içinde geri gelıyor arada birde neyaz akıntı gelıyor nedendir acaba bugün transferimin 8.günü ve iki gündür bu böyle bu durumu yaşayan varmı
gözünaydın cnm sağlıkla kucağınada alırsın inşallah. darısıda bizlere olsun.
ben az önce opudan geldim 3 yumurta cıktı biraz üzüldüm başta 8 di diğerleri küçük kalmış. rabbim 1 tanesine can versin sağlıkla bize yeter. senin kaç yumurtaydı?
herkese mutlu yıllar diliyorum.
bu ayın 11inde transferim oldu. il dışına çıktık . bulunduğumuz yerde değildi merkez. herşey allahtan allahım yardım etti çok şükür hamileyim . önce allah ve sonra ben de burda okuduğum şeyleri yapmaya dikkat ettim.Sizlere bi sorum var kizlar bu konu daha once defalarca konusuldu belki ama bidaha bizlere bilgi verirlerse seviniriz. Acaba transferden once ve sonra ozel bisey yaptiniz mi? Bundan sonraki denemelerimizde bize yol gosterir belki. Insan ne yapacagini bilemiyor iste boyle durumlarda bi sebep ariyor yardim kizlar.....
sakın kabız olma bol bol su iç allahım yardım etsin 10 gün sonra güzel haberlerl gelirsin inşallah...(amin)slm arkadaşlar yeni hamile kalanları okudum çok sevindim adınıza inşallah bizlerinde olur bende yeni geldim eve transferimi oldum bebeişlerime kavuştum inşl.tutunurlar 5.gün embiryoları transfer oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?