puffy cim , ben de mesaj atamıyorum, ama bir müddet sonra atabileceğiz herhalde, o zaman yazarız olur mu. zaten ben 43, sen 44 yaş olunca, karşılıklı bilgi ve tecrubelerimizi paylaşmak gerekir, iyi de olur. memnun olurum, ben izmirden sen istanbul dan araştırır paylaşırız. bu sitedeki arkadaşlara da yazarız. azimli ve istekli olduktan sonra başarırız diyorum ama çok da bu yönde düşününce abartıyormuyum diyorum..ve., korkuyorum, kısmet bakacağız artık, sağlıklı ve hayırlı olmasını dileyelim en önemlisi bu bence.
nurancım, sola yatma durumunu nerden duydun. merak ettim.
ne güzel bize de nasip olur inşallah,
bacmm, canım ya, niye böyle duşündün anlamadım, gerçekten bir doktor birine iyi gelirken diğerine negatif gelebiliyor, sanırım hasta ile doktorun elektriğinin tutması da çok önemli, o yüzden doktorlar yüzünden gerilmeye gerek yok. ben de çok çok iyi denen iki ayrı merkezle görüşmüştüm, onca övgülere rağmen hiç beğenmedim, sanki dalga geçer gibi tavırlar, ticari bakışlar beni rahatsız etti. sonra ki gittiğim doktor için çok övgüler varken araştırdım yeren de var, ama ben onu beğendim, güvendim. yani kısacası kişilerin o anki karşılıklı tutumlarından doğuyor bu farklılılıklar....... bunu desteksizlik diye düşünme bence. lütfen moralini de bozma, şimdiye kadar bu sitede olumsuz düşünen kimse de yok bence. sakin ve sabırlı olmalıyız derim ben.
evet canım desteklerimiz , dualarımız biribirimize güç verekcek tabii ki.
Nurancigim su ana kadar olan tüm desteklerin için teşekkür ederim.
Ben 1 değil 3 doktorla görüştüm ilk denemenin sonucunda , yasımdan dolayı hepsinden birbirine benzer seyler duydum sadece yaklasim ve tavırları farklıydı.buradada açık açık icimi döktüm amacım kimseyi kırmak değildir zatende kırıcı yaklaşımları olan doktorun adını vermedim kimsenin kafası karışmasın diye.üstüne üstlük durumla dalga bile geçtim moralimi bozacagima ısı şakaya vurdum bu yastan sonra butun bunları göze alıyorsak güçlü olmamız lazım çünkü.
Umudumuza yitirmedim bir yere karar vermeme rağmen halada daha iyisi varmı bakıyorum çünkü zamanım az kişisel olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum kimseye akıl vermek yol göstermekte haddime değil.
Gayet samimi herkesinde fikrini ve görüşünü almaya çalışıyorum benim bilmediğimi bir baskası bilir ama anlamadığım bir seyler oldu neyse hayırlısı.
Ben foruma biraz ara verip dinleneceğim Şubat'ta tekrar başladığımda tedaviye burada görüşürüz sende bebis veya bebslerine iyi bak ALLAHA emanet olun.
Merhaba ALISALIS sen izmirde hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın ?veya yaptırıyorsun ?
bana sormamışsın ama izmir olunca cevap yazmak istedim...ben irenbede yaptırdım doktorum da ahmet seçkin önoğlu. doktorumun özel muayenehanesi var orda çalışmıyo yani . ben çok memnun kaldım kendisinden tavsiye ederim...
nurancım, hangi sayfada olduğunu biliyorsan kürlere ordan bakalım.
yumurta toplama ve transfer irenbede oldu. yumurta toplama işleminden sonra tüm bilgileri doktorun hemşiresi arayıp söyledi. adetin 2. veya 3. günü gittik muayenehanesine 1 hafta sonra kontrole çağırdı. 2 gün sonra tekrar gittik kontrole . o kontrolden 2 gün sonra da yumurta toplama oldu...toplam 3 kere gittikTeşekkürler anladığım kadarıyla transferin irenbede gerçekleşti doğru mu onun dışında muayenehanesine mi gittiniz genel olarak ?
arkadaşlar bu birbirinize cıkışlarınız aynı doktorda tedavi gördügünüz ve birinizi negatif duygular verirken birinize pozitif hissettirdigimi için yapmayın allah aşkına yeri gelicek doktorları konuşucaz yeri gelicek birbirimizi yeri gelicek bu yolda yanlışlarımızı düzelticez sonuçta burda biz sıkıntılarımızı konuşuyoruz ona bakarsanız benim doktorumda acıbadem maslak bülent tıraş 10 tane hastasından 9 ilgilenmiş benimle ilgilenmedi elimizden geleni kendimiz için yapıcaz onlar sadece işlerini yapıyor ha şölede bir durum var bazı doktorlar gercekten bizleri dogru yönlendirmek yerine yıllarımızı harcatıyor ilk başta söleyeceklerini şu tedavi olursa iyi oluru en sona bırakıyorlar bu zamandada bizim zamanımız yitip gidiyor lütfen tedavi gördügünüz doktorlar için birbirinizi incitmeyin herkez fikrini elbette söleyebilir kızabilir sonuçta hepimiz hassasız bu konuda o yüzden lütfen birebir sıkıntılarımızı paylaşıp dertleşelim lütfen rica ediyorum gerilmeden birbirimize destek olalım
nurancım, sola yatma durumunu nerden duydun. merak ettim.
ne güzel bize de nasip olur inşallah,
bacmm, canım ya, niye böyle duşündün anlamadım, gerçekten bir doktor birine iyi gelirken diğerine negatif gelebiliyor, sanırım hasta ile doktorun elektriğinin tutması da çok önemli, o yüzden doktorlar yüzünden gerilmeye gerek yok. ben de çok çok iyi denen iki ayrı merkezle görüşmüştüm, onca övgülere rağmen hiç beğenmedim, sanki dalga geçer gibi tavırlar, ticari bakışlar beni rahatsız etti. sonra ki gittiğim doktor için çok övgüler varken araştırdım yeren de var, ama ben onu beğendim, güvendim. yani kısacası kişilerin o anki karşılıklı tutumlarından doğuyor bu farklılılıklar....... bunu desteksizlik diye düşünme bence. lütfen moralini de bozma, şimdiye kadar bu sitede olumsuz düşünen kimse de yok bence. sakin ve sabırlı olmalıyız derim ben.
evet canım desteklerimiz , dualarımız biribirimize güç verekcek tabii ki.
sevgili can arkadaşlar benim neden gerildigimi anlatamadım sizlere demem o ki herkes istedigi dr övebilir sövebilir beni enterese etmez sen dr negatif etkilenmiş olabilirsin benim o dr gittigimi bile bile o dr gidene sabır diliyorum diyorsun o dr bana naptıki bana sabır diliyorsun senin hic begenmedigin dr bana güven vermiş ele tutmuş bir yolda karar almışız tam tedavim ignelerim başlamış sen cıkıp bana sabır diliyon ne akla hizmet benim keyfimi kacırmaya kimin hakkı var tam moralli olmam gerektiği sırada birileri bana sabır diliyo eeeeeeeeeeeeeee ama cok oluyo kendiyle dalga gecebilir yaş kırk mırt benim keyfimi kacırmaya kimin ne hakkı var ben bu zamana kadar bu topıkte kimin keyfini kacırdım kime destek moral olmadım lütfen herkese soruyorum
Canim merhaba 100 msj olmadigi icin msj atamiyorum maalesef .. tesekkur ederim iyiyim ama bugun itibariyle artik umudumu kestim sanirim tutunamadı ara ara kasik agrilari vardi bugun itibariyle oda yok artik :) sen nasilsin nasil hissediyorsun umarim melegin ben burdayim diyordur canimprogeston iğnesinin yerleri çok acıyor varmı yapabileceğimiz birşey artık ağrısı bacaklarıma vuruyor((
Canim merhaba 100 msj olmadigi icin msj atamiyorum maalesef .. tesekkur ederim iyiyim ama bugun itibariyle artik umudumu kestim sanirim tutunamadı ara ara kasik agrilari vardi bugun itibariyle oda yok artik :) sen nasilsin nasil hissediyorsun umarim melegin ben burdayim diyordur canim
:) canım benim aslinda belirti aramayin demelerinde de haklilar ben belirtisiz olmaz ben hissederim daha onceki gebeligimde olmustu birinden biri diye gezinirken aa bi de baktim hamileyim dedim ALLAHIM nelere kadirsin büyük konuşmuşum sanırım tabi dış gebelikti maalesef.. bak bunu yasamama ragmen hala belirti ariyorum:) insanoğlu iste.. insss güzel haber verirsin belki fırtına öncesi bebislerin sessizligidir yaşadığımız :)ayy canım ya lütfen bozma moralini....... bendede ara ara baskı oluyordu ama kasıklardaki batmalar bendede yok artık :)) ama belirti aramayın demelerine ümit baglıyorum :) o ağrılar işlem gördüğümüz için dokularda bi zarar oluştuysa onlar iyileştiği için olmasın.. :)))
:) canım benim aslinda belirti aramayin demelerinde de haklilar ben belirtisiz olmaz ben hissederim daha onceki gebeligimde olmustu birinden biri diye gezinirken aa bi de baktim hamileyim dedim ALLAHIM nelere kadirsin büyük konuşmuşum sanırım tabi dış gebelikti maalesef.. bak bunu yasamama ragmen hala belirti ariyorum:) insanoğlu iste.. insss güzel haber verirsin belki fırtına öncesi bebislerin sessizligidir yaşadığımız :)
Kendimi zor tutuyorum eczaneden kit almamak icin yarin alip yapsammi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?