Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

transfer yaptırıcak arkadaşlarım ve olan arkadaşlarım solunuza yatın dememdeki sebep rahime giden damarların genişleyip kan ıkışını kolaşlaştırması ve tununmasına yardımcı olması acısından sölüyorum rahatlayın rabbime bol bol dua edin ve özellikle sölüyorum meryem usresini okuyun ve sizin adınıza okusunlar

ya canım deme öle yaş kırk tırt mırt diye benimrahmetli annem beni 41 yaşında dogurmuş ben inanıyorum rabbim burda hepimize müjdeler vermeyi nasip edicek

Ne guzel, insallah biz de goruruz o iki pembe cizgiyi

Yeditepe Üniversitesi Cem ficicioglu ile ilgili bilgi sahibi olan varmı?
Bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim....

ya canım deme öle yaş kırk tırt mırt diye benimrahmetli annem beni 41 yaşında dogurmuş ben inanıyorum rabbim burda hepimize müjdeler vermeyi nasip edicek

Nurancigim ne yapayım sınırımı bozup hayatı kendime karartacagima ısı şakaya vurdum kendimle dalga geçip duruyorum. Ozelliklede cok isim yapmış bir doktor benim yumurtalarimi pazardaki domateslerle es tutunda iyice komik oldu durumum ALLAH o doktora güvenip gidenlere sabır versin benide ona muhtaç etmesin.
Halbuki negatif cevabını görünce cok üzülürüm demiştim ama bu bana konuyu detaylı araştırma fırsatı yarattı 2 gündür bu konuda dunyanın yazısını okudum su gercekki geç yasta hamilelik cok riskli özellikle geç hamilelikler ilgili bilinçli olmak riskleri ona göre almak lazım.bu konudada bunu yapabilecek doktorla çalışmak lazım halada araştırmaya devam ediyorum özelliklere doktor araştırıyorum bedeli neyse ne esim her konuda tam destek.
Yeditepe hast. Cem ficicioglunu hiç duydunmu? Yada benim gibi riskli hasta alabilecek birilerini biliyormusun

Arkadaslar bugün saat 10:30 itibari ile transferim gerçekleşti. Ocak 10 da test tarihim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hayırlı olsun canım inşallah yüzün güler cennet kokulu evladını önce karnında sonrada koynunda beslersin...nerde hangi hastanede tedavi gördün..

Son düzenleme:

kardeşim sana tavsiyem biraz sakin ol sen daha ilk negatifi yeni gördün 20 yıldır dr kapılarında boguşuyorum hic problem yok ha bugun olur ha yarın olur bunca yılı devirdim kimseye sataşmadım benim dr buraya geldi ve bir gününü bizim gibi insanlara ayırdı cok kişiye senin kendiliginden olur gelme derken kimine sen burada önce aşı yaptır banada eger imkanın varsa 7 ye kadar devam et dedi eger bu adam paragöz olsaydı seni iki kelimeyle tuş ederdi şimdi bu konuşma tavrını taş atışların beni ziyadesiyle rahatsız etti bir üzüntüne verim dedim ama bende 6 kere negatif gördüm kimden cıkarim hırsımı burda birbirimize destek olalım derken sayfanızdan ayrılmak üzereyim

Canim bizim de problem morfolojiydi.asilama tutmadi.tup bebisimiz tuttu ama tam sevinemiyorum hcg yavas yukseliyor korkuyorum.insallah devam eder.ben senin de pozitifi gorecegine inaniyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Yok canim gelmedi.benim de 9.gun aksam 45 di deger 12.gun sabah 128di.o nedenle tedirginim acikcasi.seninmasallah guzel artmis.insallah saglikla kavusursun minigine

kızlar bugün ilk iğnemi yaptırdım MENOPUR verdi doktor bu iğneyi kullananız oldumu doktorum eurofertil alev hanım. alev hanımda şuan tedavi gören varmı...

sende haklısın be canım insan yeri geliyo kendiyle dalga geciyo ne diyim o senin dedigin gibi bir doktorda bana aynı muameleyi yapmıştır bilirim allahım muhtaç etmesin inşşşşş.kesinlikle haklısın konusunda uzman biriyle bu yola başvurmak en mantıklısı ben sana araştırmalarım sonucu bir isim verebilirim seval taşdemir konusunda uzman en iyilerden biri canım araştırırsan ayrıca tv de sonuç alamamış be bizler gibi doktor kapılarında bu şekilde madur edilmiş bir cok hastayı tedavi ederek sevinçlere kavuşturmuz allahın izniyle canım :)

arkadaşlar bu birbirinize cıkışlarınız aynı doktorda tedavi gördügünüz ve birinizi negatif duygular verirken birinize pozitif hissettirdigimi için yapmayın allah aşkına yeri gelicek doktorları konuşucaz yeri gelicek birbirimizi yeri gelicek bu yolda yanlışlarımızı düzelticez sonuçta burda biz sıkıntılarımızı konuşuyoruz ona bakarsanız benim doktorumda acıbadem maslak bülent tıraş 10 tane hastasından 9 ilgilenmiş benimle ilgilenmedi elimizden geleni kendimiz için yapıcaz onlar sadece işlerini yapıyor ha şölede bir durum var bazı doktorlar gercekten bizleri dogru yönlendirmek yerine yıllarımızı harcatıyor ilk başta söleyeceklerini şu tedavi olursa iyi oluru en sona bırakıyorlar bu zamandada bizim zamanımız yitip gidiyor lütfen tedavi gördügünüz doktorlar için birbirinizi incitmeyin herkez fikrini elbette söleyebilir kızabilir sonuçta hepimiz hassasız bu konuda o yüzden lütfen birebir sıkıntılarımızı paylaşıp dertleşelim lütfen rica ediyorum gerilmeden birbirimize destek olalım

Benimle yumurta toplama ve transfer gunünüz aynı hepimiz için hayırlısı
Tedaviniz nerede yapiliyor

evet aynı gün transferlerimiz yapılmış daha öncede msj yazmıştım ama göremedim.ben izmirde yaptırmıştım.bu kadar kan tahlili yaptırdın mı inşallah sonuç pozitif iyi haberlerini bekliyorum.

Son düzenleme:
kızlar bugün ilk iğnemi yaptırdım MENOPUR verdi doktor bu iğneyi kullananız oldumu doktorum eurofertil alev hanım. alev hanımda şuan tedavi gören varmı...

canım hayırlı olsun ben de Menopur kullanıyorum doktor bir kutunun içinde 3 toz ile bir şişe suyla sulandırıyorum her akşam bi defa kendime iğne yapıyorum 5 gün kullandım bugün kontrolüm vardı 4 gün daha kullan dedi 4 gün sonra yine doktor bakıcak

sen nasıl kullanıyorsun MENOPUR u canımm benimkinden farklı mı

nurancım, sola yatma durumunu nerden duydun. merak ettim.
ne güzel bize de nasip olur inşallah,
bacmm, canım ya, niye böyle duşündün anlamadım, gerçekten bir doktor birine iyi gelirken diğerine negatif gelebiliyor, sanırım hasta ile doktorun elektriğinin tutması da çok önemli, o yüzden doktorlar yüzünden gerilmeye gerek yok. ben de çok çok iyi denen iki ayrı merkezle görüşmüştüm, onca övgülere rağmen hiç beğenmedim, sanki dalga geçer gibi tavırlar, ticari bakışlar beni rahatsız etti. sonra ki gittiğim doktor için çok övgüler varken araştırdım yeren de var, ama ben onu beğendim, güvendim. yani kısacası kişilerin o anki karşılıklı tutumlarından doğuyor bu farklılılıklar....... bunu desteksizlik diye düşünme bence. lütfen moralini de bozma, şimdiye kadar bu sitede olumsuz düşünen kimse de yok bence. sakin ve sabırlı olmalıyız derim ben.
evet canım desteklerimiz , dualarımız biribirimize güç verekcek tabii ki.

canlarım bunları araştırmalarım sonucu ben kendim kendime uyguladım ilk önce rabbim sayesinde biliyosunuz gitmeden hamile kalmışım bulamazsanız tekrar yazarım yaptıgım kürleri

nurancım, hangi sayfada olduğunu biliyorsan kürlere ordan bakalım.

puffy cim , ben de mesaj atamıyorum, ama bir müddet sonra atabileceğiz herhalde, o zaman yazarız olur mu. zaten ben 43, sen 44 yaş olunca, karşılıklı bilgi ve tecrubelerimizi paylaşmak gerekir, iyi de olur. memnun olurum, ben izmirden sen istanbul dan araştırır paylaşırız. bu sitedeki arkadaşlara da yazarız. azimli ve istekli olduktan sonra başarırız diyorum ama çok da bu yönde düşününce abartıyormuyum diyorum..ve., korkuyorum, kısmet bakacağız artık, sağlıklı ve hayırlı olmasını dileyelim en önemlisi bu bence.

Nurancigim su ana kadar olan tüm desteklerin için teşekkür ederim.
Ben 1 değil 3 doktorla görüştüm ilk denemenin sonucunda , yasımdan dolayı hepsinden birbirine benzer seyler duydum sadece yaklasim ve tavırları farklıydı.buradada açık açık icimi döktüm amacım kimseyi kırmak değildir zatende kırıcı yaklaşımları olan doktorun adını vermedim kimsenin kafası karışmasın diye.üstüne üstlük durumla dalga bile geçtim moralimi bozacagima ısı şakaya vurdum bu yastan sonra butun bunları göze alıyorsak güçlü olmamız lazım çünkü.
Umudumuza yitirmedim bir yere karar vermeme rağmen halada daha iyisi varmı bakıyorum çünkü zamanım az kişisel olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum kimseye akıl vermek yol göstermekte haddime değil.
Gayet samimi herkesinde fikrini ve görüşünü almaya çalışıyorum benim bilmediğimi bir baskası bilir ama anlamadığım bir seyler oldu neyse hayırlısı.
Ben foruma biraz ara verip dinleneceğim Şubat'ta tekrar başladığımda tedaviye burada görüşürüz sende bebis veya bebslerine iyi bak ALLAHA emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…