evet biliyorum canım.ben 2 aşılama yaptırdım negatifle sonuçlanan.ilk tüp bebek denememdi. 3.gün embriyosuydu.
canım aslan pençesini kaynayan suya at 10 dajja demle süz sonra ıldıktan sonra iç birde ada çayını içmeni tavsiye ederim canım bıosterona devam
duaların icin de teşekkürler
korkunun ecele faydası yok sakin ol film izle kitap oku dua et uyu ama stres yok
ya jeldir ya tutunma kanamasıdır sende sakin ol rahat ol inşallah hersey güzel olacak
derdini veren allah dermanını da verir sabır dile ve yaradana dön yeniden iste elbet bir gün sesini duyacak
Ne guzel, insallah biz de goruruz o iki pembe cizgiyiHeee birde bu arada meraktan evde biraz önce idrar testi yaptım tekrar, bugün transferden sonraki 17 günüm. 2 senedir zaman zamanda yapmışımdır evde idrar testi ve ilk kez pozitifi gördüm. Olsun, onu görmek güzel bir duyguymuş
ya canım deme öle yaş kırk tırt mırt diye benimrahmetli annem beni 41 yaşında dogurmuş ben inanıyorum rabbim burda hepimize müjdeler vermeyi nasip edicek
Arkadaslar bugün saat 10:30 itibari ile transferim gerçekleşti. Ocak 10 da test tarihim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Nurancigim ne yapayım sınırımı bozup hayatı kendime karartacagima ısı şakaya vurdum kendimle dalga geçip duruyorum. Ozelliklede cok isim yapmış bir doktor benim yumurtalarimi pazardaki domateslerle es tutunda iyice komik oldu durumum ALLAH o doktora güvenip gidenlere sabır versin benide ona muhtaç etmesin.
Halbuki negatif cevabını görünce cok üzülürüm demiştim ama bu bana konuyu detaylı araştırma fırsatı yarattı 2 gündür bu konuda dunyanın yazısını okudum su gercekki geç yasta hamilelik cok riskli özellikle geç hamilelikler ilgili bilinçli olmak riskleri ona göre almak lazım.bu konudada bunu yapabilecek doktorla çalışmak lazım halada araştırmaya devam ediyorum özelliklere doktor araştırıyorum bedeli neyse ne esim her konuda tam destek.
Yeditepe hast. Cem ficicioglunu hiç duydunmu? Yada benim gibi riskli hasta alabilecek birilerini biliyormusun
Canim bizim de problem morfolojiydi.asilama tutmadi.tup bebisimiz tuttu ama tam sevinemiyorum hcg yavas yukseliyor korkuyorum.insallah devam eder.ben senin de pozitifi gorecegine inaniyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Cok tebrik ederim, ben de 28 yasinda ve uc yillik evliyim, sorun spermlerde morfoloji bozuklugu ve hareketli sperm azligi. Bir kere asilama denedik, simdi de ilk tup bebek denememizi gerceklestiriyoruz, insallah son olur. 11 kaliteli embriyo var suan, pazartesi 5. Gun transfer olacak, simdiden cok heyecanliyim, sonraki 12 gunu nasil geciririm hic bilemiyorum, insallah ben de senin gibi guzl seylernyazarim buraya.
Allah cocugunuzu kucaginiza almayi nasip etsin
tatlım ben sana cevap yazmıştım gelmedimi?? değer yükseldi allahıma çok şükür. 11.gün 153.7 çıktı 13.gün 363.1 çıktı bi daha yaptırmadım ama yaptırıp takip etmsemmi bilemiyorum.4 ocak da ultrason kontrolune çağırdılar.
hayırlı olsun canım inşallah yüzün güler cennet kokulu evladını önce karnında sonrada koynunda beslersin...nerde hangi hastanede tedavi gördün..
Nurancigim ne yapayım sınırımı bozup hayatı kendime karartacagima ısı şakaya vurdum kendimle dalga geçip duruyorum. Ozelliklede cok isim yapmış bir doktor benim yumurtalarimi pazardaki domateslerle es tutunda iyice komik oldu durumum ALLAH o doktora güvenip gidenlere sabır versin benide ona muhtaç etmesin.
Halbuki negatif cevabını görünce cok üzülürüm demiştim ama bu bana konuyu detaylı araştırma fırsatı yarattı 2 gündür bu konuda dunyanın yazısını okudum su gercekki geç yasta hamilelik cok riskli özellikle geç hamilelikler ilgili bilinçli olmak riskleri ona göre almak lazım.bu konudada bunu yapabilecek doktorla çalışmak lazım halada araştırmaya devam ediyorum özelliklere doktor araştırıyorum bedeli neyse ne esim her konuda tam destek.
Yeditepe hast. Cem ficicioglunu hiç duydunmu? Yada benim gibi riskli hasta alabilecek birilerini biliyormusun
kardeşim sana tavsiyem biraz sakin ol sen daha ilk negatifi yeni gördün 20 yıldır dr kapılarında boguşuyorum hic problem yok ha bugun olur ha yarın olur bunca yılı devirdim kimseye sataşmadım benim dr buraya geldi ve bir gününü bizim gibi insanlara ayırdı cok kişiye senin kendiliginden olur gelme derken kimine sen burada önce aşı yaptır banada eger imkanın varsa 7 ye kadar devam et dedi eger bu adam paragöz olsaydı seni iki kelimeyle tuş ederdi şimdi bu konuşma tavrını taş atışların beni ziyadesiyle rahatsız etti bir üzüntüne verim dedim ama bende 6 kere negatif gördüm kimden cıkarim hırsımı burda birbirimize destek olalım derken sayfanızdan ayrılmak üzereyim
Benimle yumurta toplama ve transfer gunünüz aynı hepimiz için hayırlısı
Tedaviniz nerede yapiliyor
kızlar bugün ilk iğnemi yaptırdım MENOPUR verdi doktor bu iğneyi kullananız oldumu doktorum eurofertil alev hanım. alev hanımda şuan tedavi gören varmı...
nurancım, sola yatma durumunu nerden duydun. merak ettim.transfer yaptırıcak arkadaşlarım ve olan arkadaşlarım solunuza yatın dememdeki sebep rahime giden damarların genişleyip kan ıkışını kolaşlaştırması ve tununmasına yardımcı olması acısından sölüyorum rahatlayın rabbime bol bol dua edin ve özellikle sölüyorum meryem usresini okuyun ve sizin adınıza okusunlar
ne güzel bize de nasip olur inşallah,ya canım deme öle yaş kırk tırt mırt diye benimrahmetli annem beni 41 yaşında dogurmuş ben inanıyorum rabbim burda hepimize müjdeler vermeyi nasip edicek
bacmm, canım ya, niye böyle duşündün anlamadım, gerçekten bir doktor birine iyi gelirken diğerine negatif gelebiliyor, sanırım hasta ile doktorun elektriğinin tutması da çok önemli, o yüzden doktorlar yüzünden gerilmeye gerek yok. ben de çok çok iyi denen iki ayrı merkezle görüşmüştüm, onca övgülere rağmen hiç beğenmedim, sanki dalga geçer gibi tavırlar, ticari bakışlar beni rahatsız etti. sonra ki gittiğim doktor için çok övgüler varken araştırdım yeren de var, ama ben onu beğendim, güvendim. yani kısacası kişilerin o anki karşılıklı tutumlarından doğuyor bu farklılılıklar....... bunu desteksizlik diye düşünme bence. lütfen moralini de bozma, şimdiye kadar bu sitede olumsuz düşünen kimse de yok bence. sakin ve sabırlı olmalıyız derim ben.kardeşim sana tavsiyem biraz sakin ol sen daha ilk negatifi yeni gördün 20 yıldır dr kapılarında boguşuyorum hic problem yok ha bugun olur ha yarın olur bunca yılı devirdim kimseye sataşmadım benim dr buraya geldi ve bir gününü bizim gibi insanlara ayırdı cok kişiye senin kendiliginden olur gelme derken kimine sen burada önce aşı yaptır banada eger imkanın varsa 7 ye kadar devam et dedi eger bu adam paragöz olsaydı seni iki kelimeyle tuş ederdi şimdi bu konuşma tavrını taş atışların beni ziyadesiyle rahatsız etti bir üzüntüne verim dedim ama bende 6 kere negatif gördüm kimden cıkarim hırsımı burda birbirimize destek olalım derken sayfanızdan ayrılmak üzereyim
evet canım desteklerimiz , dualarımız biribirimize güç verekcek tabii ki.arkadaşlar bu birbirinize cıkışlarınız aynı doktorda tedavi gördügünüz ve birinizi negatif duygular verirken birinize pozitif hissettirdigimi için yapmayın allah aşkına yeri gelicek doktorları konuşucaz yeri gelicek birbirimizi yeri gelicek bu yolda yanlışlarımızı düzelticez sonuçta burda biz sıkıntılarımızı konuşuyoruz ona bakarsanız benim doktorumda acıbadem maslak bülent tıraş 10 tane hastasından 9 ilgilenmiş benimle ilgilenmedi elimizden geleni kendimiz için yapıcaz onlar sadece işlerini yapıyor ha şölede bir durum var bazı doktorlar gercekten bizleri dogru yönlendirmek yerine yıllarımızı harcatıyor ilk başta söleyeceklerini şu tedavi olursa iyi oluru en sona bırakıyorlar bu zamandada bizim zamanımız yitip gidiyor lütfen tedavi gördügünüz doktorlar için birbirinizi incitmeyin herkez fikrini elbette söleyebilir kızabilir sonuçta hepimiz hassasız bu konuda o yüzden lütfen birebir sıkıntılarımızı paylaşıp dertleşelim lütfen rica ediyorum gerilmeden birbirimize destek olalım
canlarım bunları araştırmalarım sonucu ben kendim kendime uyguladım ilk önce rabbim sayesinde biliyosunuz gitmeden hamile kalmışım bulamazsanız tekrar yazarım yaptıgım kürleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?