Sagol canim sali gunu 87 olan deger bugun 92 olabilmis. . Zaten kahverengi kanamam vardi son 2 gundur azalmisti. Doktor progestani 3ten 1e dusurdu daha fazla ilac sadece durumu uzatir sonra kurtaj olmak zorunda kalma dedi... bir de cok iyi dinlendim hep evdeydim cok dikkat ettim ama kismet degilmis
mrbb bacımm,, sende de mi yumurta rezerv azlığı var benim gibi ? zor bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun ..
memorial dan cem beyden mi bahsediyorsun,, bende bugün onu araştırdım ,, 4. denemede kime gideceğime karar veremedim... ben de co kültür yaptırmıştım,, benim embiryolarımı negatif etkiledi,, hiçbiri bölünmedi, döllendikleri gibi kaldılar ...
memoralın laboratuarı nasıl,, iyi mi,, cem bey nasıl , ilgili bir dr mu ?? ve de ulaşmak istediğin zaman kolay ulaşabiliyor musun ??
Canım benim çok geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Ben de Gaziden randevumu aldım. Ama 3. günü değil 9. günü gideceğim. Hemen sonraki adetimde tedaviye başlamak isteyeceğim.
Sana sorum şu? Yarın adetimin 3. günü. Hangi kontrollerin yapılması gerekiyor hormon tahlili falan mı yapılıyor? Ben gidip yaptırayım olmazsa. Sonuçta 21. gün ilaca başlanıyor ya. Geç kalmamak için? Bilgilerini paylkaşırsan sevnirim cnm...
bebeğim yine beni terketti( kalbim çok acıyo
kimse bilmediği için kimseyle dertleşemiyorum sizden başka kimsem yok bu konuyu paylaşacak
kızlar merhaba,
Ben daha önce başka konularda yazmıştım. Özellikle erkek infertilitesi bölümüne. Kısaca hikayemiz eşimin 1 milyon spermiyle başladı, Kaan Aydostun eşimi tedavisiyle devam etti ve en sonundada bu ay ilk tüp bebek denememizi yaptırdık ve 2 gün önce kan testinde değerim 99, bugün yaptırdığım testede 214 çıktı. Aylardır bu siteye yazmak istiyordum.HAMİLEYİMMMMM ÇOK ŞÜKÜR. Allahım isteyen herkese bir an önce sağlıklı bebişler versin inşallah. Kızlar ümidinizi hiç yitirmeyin nolur. Olacağına hep inanın. Allahım sağlıcakla büyütümemizi nasip eder inşallah
kimse bilmediği için kimseyle dertleşemiyorum sizden başka kimsem yok bu konuyu paylaşacak
hani sıfır çıksa tamam dicem hiç tutunmamış ama önce az da olsa bi değer çıkıyo 2 gün sonra değer birden dibe vuruyo kafayı yicem acaba ben mi yanlış bişey yaptım diye kızamıyorum
Ah arkadaşım ah hepimizde aynı sıkıntı Allah sabır versin.inşallah yeniden olur.Allah b
Peki doktorlar bu konuda bir yorum yapamıyorlar mı benim merkez ilgisiz zaten doktor sana ne dedi sen kromozom testi yaptırmayı düşünüyor musun bide bunları bir araştır . Mutlaka bir çaresi olmalı .
arkadaşlar kafayı yiycem artık , bugün transferimin 6. günüydü az önce bi sıkıntı bastı ruhumu, eşime bağırdım çağırdım çektim kapıyı çıktım dışarı eczaneden test aldım ve marketten bisürü aburcubur aldım . eve geldim testi yaptım ve negatifffşimdi oturdum aldığım aburcuburları yiyorum. testi erken yaptım biliyorum ama bazı arkadaşlar yazmış 6. günde çift çizgi gördüm diye ooof oooffff çarşamba günü test günüm ama o güne kadar kafayı sıyırmazsam ..... tedaviye başlıyalı kilo aldım dengem bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum ....
kizz sen delimisin yeme o abur cuburlari 6.gunden gebelikmi belli olur.allhalh sakinlesmeye calis bol bol meryem suresini
oku turkce mealinide oku acayip rahatlarsin.bende kavga etmistim esimle psikolojimiz bozuluyo erkek milleti ne anlasin senin benim hassas ruhumuzdan..[/QUOTE
benim test günüm çarşamba ama hiç bi belirtim yok ya ne göğsüm ağrıyo ne başka bişey hiçbiri yokben hiç tutunmuş gibide hissetmiyom
arkadaşım merhaba inşallah 3.denemen son tedavin olur.mesajım sana gelirse cvp beklerim anlamıyorum bu siteden karışık geldi bana ben yazıyorum ama gidiyor mu bilmiyorumselam canım.bende aralıkda tüp bebek yaptıracağım inşallah. Cumartesi günü doktorla görüşmeye gidicez. 3. denemem olacak ama yine de heycanlıyım işte.
allah yardımcımız olsun. Tedavinin hangi aşamasında olduğumuzu paylaşalım buradan.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?