kızlar daha önceden deneyimi olanlar özellikle bu göbekten iğne yapmak çok zormu? kendime nasıl iğne yaparım hiç bilemiyorum tedavi aşamalarını yazabilirmisiniz. birde eşimin tahlil sonuçları çıktı bugün fsh biraz yüksek demiş doktor emre bey birde testesteron düşükmüş bunlar hamileliğe engel olumu acaba bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim zaten azospermi vardı tese olucakmış çevremdeki herkes evlendi 3 ay sonra hamile kaldı ikiz kardeşimde dahil allah bizlerede en kısa zamanda bebek versin beklemek çok zor herkes için hep dua ediyorum kızlar.
kimse neden konuşmuyor vede az kişiyiz bu kış ayı bize uğur getirsin inşallh
Benide araniza alabilirsiniz belki benim gerci bugun transferim oldu ama bebegimin tutunup tutunamadigi aralik 5 te belli olacak umarim annesine sımsıkı tutunur minik yavrumrabbim isteyen herkese versin insallah
bende burdayım stresten sesim az çıkıyo olabilir ama kalbim sizinle bende başlıcam aralıkta inşallah bu arada bugün eşime pasiflora şurup aldırdım stresimi biraz azaltsın diye ilk defa tüp bebek yaptırcam daha önce 2 kere aşılama oldum izmirdeyim merkez konusunda henüz tam kararımı veremedim herkes için hayırlısı desteğinize ihtiyacım var
SLM . Arkadaşım tedavi sürecin hayırlı olsun öncelikle bende izmirdeyim smyrna da tedavi gördüm. hamileyim tavsiye ederim merkezi çok güvenilir bir yer..
slm canım sevindim bende orayı düşünüyorum doktorun kimdi
Funda hanım doktorum. Ben memnun kaldım tedaviye başlamadan önce çok araştırmıştım. Umarım sende güzel sonuçlar alırsın.
bende aradım adetin ilk günü arayın dediler bu arada bişeyi merak ediyorum diyelim yumurtam olmadı tedavim iptal edildi bidahaki sefere yine aynı ücreti veriyormuyuz
Valla canım onu bilemiyorum. Ben böyle bişey sormadım kendilerine randevu vercekler aradığınızda görüşmede sorarsınız benim bu konuda bilgim yok:)
tamam canım senin ilk denemenmiydi canım problem neydi
Daha önce şifada bir aşılamam olmuştu.yumurtalılarda yapışıklık vardı. tüp bebek ilk denememdi pazartesi öğrendim sonucumu daha çok yeniğim hamişlikte:))
çok sevindim canım allah bizede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?