Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...

Tebrik ederim canim darisi bizlerin başina bende 2gun sonra ogrencem sonucu hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..

Çoookk tebrikler ne büyük mutluluk. Bunun keyfini yaşayın canım benim...

Tesekkur edrim canim insallah en kisa zamanda sen de yasayacaksin bunu.gonulden dua ediyorum.bu arada embriyonun 5.gun oldugunu ve 2 tane oldugunu yazdim hep merak edenler olabilir diye.cunku ben test sonucunu alanlara hep bu sorulari sordum merak edenler sormadan yaziyim dedim...

bişey sormak istiyorum yaa ben 2. tedavimi acıbademde olmakta kararsınızm memorial düşünüyorum orada tedavi gören varmı aramızda?
ben memorialdeyim ama kac tane memorıal var hangisini soruyorsun ben cem beyin hastasıyım cem beyden de ekibindende memnunum
Bence bizde bir topik acalım ismide " soğukkanlı tüp bebek babalarına hayir" olsun :))
emin ol erkeklerde bizden daha meraklılar daha tedbirliler biz kadar stres yaşıyorlar ama bize belli etmiyorlar aman bebişe bişey olmasın diye
olmayınca olmuyor insan tabiki cok üzülüyor ama pes etmek yok yaşın genc imkanlar elverdikce devam inşallah birgün olacak RABBİM güldürsün
canım kanaman derken adet mi oldun sen genede gününde tahlil yaptır belki bebiş seninledir sonra pişman olma ALLAH büyük
canımsın bence 3 günde 3 e katlamış bebişin seninle belki gec tutunmuştur braz dikkali ol pozitif cıkacak inşallah
ya ben anlamıyom benim burda dr um 25 cıkarsa gebesin demişti 30.46 basbaya gebe işte sen yat dinlen bol protein tüket ananas ye bak şimdi birde dut kurusu var 2 gün bebeşine sarıl inşallah dahada katlayacak seni tebrik ediyorum RABBİM kucana almayı nasip etsin aamiiiinnnn
Transfer gunune kadar progestan kullanmami istedi doktor. Tutunmaya yarimci sanirim. Gunde 3 kez oldgu icin is saatime geliyor 2tanesi. Bunu transferden Sonrada kullaniyor muyuz?? Yatmak sikinti olacak. calisan arkadaslar rapor mu aldi??
bende aynı şeyi düşünüyorum ben trasferden sonra otobüse binip gelecem peki gece fitil işi nolcak buna cözümü olan varsa söylesin aman ucak demeyin hic binmedim korkarım filan mazallah
Benim bugun kontrolum vardi hcg 86 cikti normalden dusuk 140 olmasi lazimdi. .. bir de kahverengi kanama pembe oldu... cok uzuldum bugun....
ama sonuc olarak katlanmış inşallah bebegin gelişirdir inşallah kucana almak nasip olur
ay cok güldüm sen cok yaşa akşama kada rbiz otururuz yumoşların üstünde akşam nöbeti eşlere terk ederiz gıdak gıdak dogururuz
Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...
oh maşallah gözünüz aydın cok sevindim inşallah kucanada alırsın
Bu 15. Gun... 12. Gun 48 cikmisti...

canım benim takdir elbette allahın ama bu yazdıgım kürleri ilk önce kendi saglıgımız için sonrada yavrularımıza kavuşmak için uygularsan duayla birlikte rabbim kolaylaştıracaktır

niçin beni kimse duymuyoooooo

Son düzenleme:

canım ebim unuturmuyum sadece haftaya yeni yapıcagım listede tedaviye devam edenler ve hamişler belli olsun diye bekliyorum ilk önce rahat ol isterde 20 tane yumurtan olsun öenmli olan onların içinden bir tanesine rabbim can vericek takip de olma araştır cünki telaş içinde insan herşeyi sorun yapıyor güzel haberlerini bekliyorummmmmmmmmm

Kızlar devlet hastanelerinde tedavi olanlara ya da bilgisi olanlara soruyorum.

Devlette raporlu tedavi olunduğu için 35 yaşın altında 1'den fazla embriyo olmuyor mu???

İki tane embriyo koyduran arkadaşlar hepinizin özel merkezlerde miydi?

Son düzenleme:
amin inşallah.allahım herkesin dualarını kabul etsin.hiç kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor bişi çünkü

Evet canım çok zor ama sen şanslı olanlarımızdansın. 1.5 sene sonra bebek sahibi oldun. Ne mutlu sana. Negatif sonuç

alanlar da belki şansız görünüyor ama bunda hayır olduğunu düşünüyorum. Kendi hayatıma bakıyorum da belki de çocuk için biraz

daha zaman geçmesi daha hayırlı. Bazı şeylerin daha yoluna girmesi mi gerekiyor ya da daha olgunlaşmamız, kimbilir?

Hepimiz düşününce taşları yerine oturtuyoruzdur geriye dönük yaşadıklarımızı tahlil edince.

" İyi ki şu zamanda olmuş iyi ki bu zamanda olmuş" demiyor muyuz? Sizi bilmiyorum ama ben hayatımda sahip olduğum hemen herşey için " iyi ki" dedim.

Bence işte "iyi ki" diyeceğimiz zaman daha gelmemiş.

En kısa sürede hayırlısıyla gelmesi dileğiyle...

Ama sabretmek ne zor Allahım

Son düzenleme:

nuran canımm yaa çok teşekkür ederim inşallah her şey yolunda gider bugün ada çayı içmeye arı sütü polen bal karışımı da yemeye başladım bakalım inşallah yumişlerim için kısa zamanda faydasını görebilirim

evet canım ben adana çukurova ün. balcalı hastanesine sormuştum 35 yaş altı için bir emriyo transfer olur demişti doktor özellerde farklı tabi

Canım ya çok geçmiş olsun ikimize de. Senin de dondurulmuştu değil mi? Olsun ne yapalım sağlık olsun. Hayat tüm güzelliğiyle, telaşıyla, kederiyle, sevinciyle devam ediyorrr...

hayırlısıyla allah hepimize nasip edecek diyorum, hayırlısının daha zamanı var demekki. Yalnız kafam karıştı, kimisi dondurulmuş embriyo kimisi canlı embriyo iyi diyor, ben daha hiç transfer olmadım, acaba 4 tane dondurulmuşum var ve beklemedeyim. acaba ilk denemeyi nasıl yapmalı, sizlerce yani.

inşallah canım inşallah tabbim mutlaka şifasını vericektir inanıyorum güzel hebrler alıcagımada yürekten inanıyorum :)

nasılsınız kızlar, moraliniz en yüksek seviyede olsun, bak ne güzel selamlaşıyor yazışıyoruz. bazen en yakınlarla bile bu kadar görüşülmüyor, ne harika hep birarada gibiyiz, yalnız değiliz, bu bile motive edici değilmi, moraller tavanda olsun. hadi pozitif arkadaşlar , hepinize dua ediyorum, hayırlısıyla zamanı gelince bebekler gelecek. sabır sabır sabır

hamişlere çok sevindim allah herkese nasip etsin inşallah benim iğneye dün başladım cumartesi doktor gel dedi
yumurta ne zaman toplanır acaba bi de kızlarrrr ağrı oluyor mu yumurtalar toplanırken

CANIM tedavin hayırlı olsun önce tedavi süreci kişiden kişiye degişiyo bazıları ilaclara gec cevap verirken bazıları daha cabuk bu süreci geciyo tahminimle söylim 24 aralık igneye basladın adetin 3.günü 5 ocak gibi yumoş toplanır herşey yolunda giderse embriyo durumuna göre ya 3. gün ya 5.gün transfer yapılır sana da tahmini 8 ila 10 gibi transfer olur ben tecrubelerimle şunu söyleyebilirim 36 yaşında 2 kere peşpeşe yaptırdım yumurta toplandıktan sonra uyandım hic birşey hissetmedim kanamam da olmadı ama en son eylulde feci bagırdım kendime gelirken felaket bir sancı vardı eşim benden cok bagırıyodu hemşirelere neden birşey yapmıyorsunuz diye tabiki onlar agrı kesici yapmışk-lardı ama yetmedi demekki tekrar yaptılar ama kac gün sancı cektim ufakta kanamam oldu transferden sonra bile kasıklarımda ki batmayı ben hep ondan bildim seni aydınlatabildim mi inşallah cok güzel bebişlerin olur

Canim benim de ozel merkezdi...

5 gün embriyosu ne zaman idrar testiş yapsam çıkar acaba çok sabırsızım geçmiyor günler ooffff

inşallah canım yaa hepimiz için hayırlısı olsun çok teşekkür ederim

bacmm sen hangi aşamadasın transfer oldu mu

nurancıım, şimdi ben hergün bu siteye girip okumaya alıştım, hepinizi takip ediyorum, hamile olanlar doğuma kadar devam edin yazmaya da, sizi takip edelim, vallahi sıkılırım yazmazsanız, hatta doğumdan sonrada nuran77 arkadaşları ve bebişleri diye forum açın da uzunca süre takip edelim sizleri.

Tedavisini tekrar edenler de aynı siteden veya yeni bir isimle devam edelim, çok faydalı bilgiler geliyor, desteklerimizi devam ettirelim kızlar. hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…