ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE
AMİN CANIM ARKADAŞLARIM
HEPİNİZE TATDIRSIN İNŞALLAH
ARTIK TEK DİLEĞİM SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMDA GÖRMEK ARTIK :81:
şu OHSS beni çok sıkıntıya sokacak gibi ama hayırlısıyla bunu da atlatıcam ferahlıycaaam inşaalllaaahhh
:81:
şu imzaya konulan takip çizelgelerinden istiyorum artık
nasıl yapsam bilen varsa bi zahmet anlatıversin mesajla bana :82:
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN
VERDİĞİN SAĞLIĞA VARLIĞA BEBİŞLERİME BİNLERCE ŞÜKÜR
2 gündür ağrılarım vardı pek yazamadım cevap ama bugün sonuç alınca yazıyım dedim
Bugün kan verdim sabah ve eve geldim orda bekleyemedim
2 saat sonra aradılar beta hcg yüksekmiş kaç olduğunu bile sormadım heyecandan
Dr Nurettin Bey ve diğer kızlar da çok sevindiler
müjdeli haberi telefonda verdiler ama ordayken de çok samimi ve tüm içtenlikleriyle bana dua ettiler
Allah razı olsun elemanlardan
hepinize dualarınız için ayrı ayrı teşekür ederim
Rabbim nasip ettiyse Drun iğnenin hepsi sırasıyla yolunda gidiyo
ve bu işlemlerimiz sonuç veriyor
ben 14 yıllık evliyim çok Dr gördüm çok denemeler yaptım ve ilk kez bu kadar ilerleyebildim
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bunda da var bir hayır dedik hep ,
Kaderimiz de beklemek varmış
Allahtan dilerim ki ;benimle birlikte hepinizin tedavileri olumlu geçer
hepiniz buraya Aralık ayında başladık ve şimdi hamileyiz diye yazar :81:
pm yazan arkadaşlara cvp vermeye çalışıcam
geciktim kusura bakmayın
kızlar bwende varın dondurulmus tedavısı.tranferım yılbasına denke gelıyo hayırlısı ınsss
kızlar hepinize tedavinizde rabbimden yardım diliyorum inşallah hepinizin spnucu hayırlısıyla pozitif olur da ağustos anneleri topiği yaparız. ben 21 kasımda adet oldum 22nde tedaviye başladım 3 aralıkta transferim gerçekleşti ve sonucum şimdilik pozitif lekelenmem oldu ama inşallah rabbim tamamına erdirir.
kızlar bwende varın dondurulmus tedavısı.tranferım yılbasına denke gelıyo hayırlısı ınsss
merhaba benimde yarın dondurulmuşlarımla transferim olacak hakkımızda ayırlısı olur inşallah allahım bıze yardım etsin
gamzelim ve nurşin..inş sorunsuz bi transfer geçirirsiniz cnm,hayırlısıyla pozitif sonuçlarınızıda görürüz...
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum,benim gibi hala tedavi ile uğraşan arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum...Arkadaşlar sizlere önemli bi sorum var:Biz de sorun erkek kısırlığı ama eşim azosperm değil de sperm sayısı 4-6 milyonve ileri doğru hareketlilik yok dediler.2 kez aşılama yaptırdık olamadı ve 2 de tüp bebek denemesi negatif.Biz de erkek kısırlığından evlilikte 3 yılı doldurmadan rapor alabilir miyiz?lütfen bilgisi olan yardım etsin..Teşekkür ederim...
merhaba benimde yarın dondurulmuşlarımla transferim olacak hakkımızda ayırlısı olur inşallah allahım bıze yardım etsin
benimde aralık 1 de transverim yapıldı bugün son tahlili yaptık beta 1077 çıktı ilk denememdi başardık galiba allah isteyen herkese versin
benimde aralık 1 de transverim yapıldı bugün son tahlili yaptık beta 1077 çıktı ilk denememdi başardık galiba allah isteyen herkese versin
Çok teşekkür ederim Halev,Ankara da mı t.bebek merkezine gidiyorsun?Raporun kaç günde çıktı?Tam sorununuz ne?Biz de eşimin sperm sayısı 7 milyon ,rapor çıkarmı acaba ?Belgeler neler?Çok sordum dimi?Kusura bakma Canım...ama panikteyim,bu hafta içi adet de olacağım..Bu adette başlamak istiyorum 3.tedavime...
Tebrikler darısı başımıza inşallah transferim bugündü test tarihim 30aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?