ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

canım http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html bu linke gir sana her ayrıntıyı anlatmışlar bölelikle yapabilirsin

suzidilaracım tatlım benim tebrik ederim cnmm,aynı zamanda hamile kaldık,
evettt bende hamileyim bugün 14.günüm ve değerim 147,99 çıktı çok şükür...
12.günde düşüktü42,64,hbrleşelim cnm tebrik ederim seni çok sevindim senin adına
inşallah yavrularımızın sorunsuz bi şekilde keselerini ve kalp atışlarınıda duymamız nasip olur ve sonrasındada sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamız nasip olur amin yarabbim...

kızlar hepinize tedavinizde rabbimden yardım diliyorum inşallah hepinizin spnucu hayırlısıyla pozitif olur da ağustos anneleri topiği yaparız. ben 21 kasımda adet oldum 22nde tedaviye başladım 3 aralıkta transferim gerçekleşti ve sonucum şimdilik pozitif lekelenmem oldu ama inşallah rabbim tamamına erdirir.

kızlar bwende varın dondurulmus tedavısı.tranferım yılbasına denke gelıyo hayırlısı ınsss

hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer bebeğin göbüşüne konar ve seni bidaha hiç bırakmaz

amin canım inşallah hayırlısıyla bebğin tutunur annesine de kucağına almak nasip olur

Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum,benim gibi hala tedavi ile uğraşan arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum...Arkadaşlar sizlere önemli bi sorum var:Biz de sorun erkek kısırlığı ama eşim azosperm değil de sperm sayısı 4-6 milyonve ileri doğru hareketlilik yok dediler.2 kez aşılama yaptırdık olamadı ve 2 de tüp bebek denemesi negatif.Biz de erkek kısırlığından evlilikte 3 yılı doldurmadan rapor alabilir miyiz?lütfen bilgisi olan yardım etsin..Teşekkür ederim...

benimde aralık 1 de transverim yapıldı bugün son tahlili yaptık beta 1077 çıktı ilk denememdi başardık galiba allah isteyen herkese versin

canım evet 3 yılı doldurmadan rapor alabilirsin çünkü bizde 2,5 yıllık evliyiz benimde eşimde sperm yetersizliği ve ileri hareketsizlik var o yüzden Allah kısmet ederse haftaya çarşamba yada perşembe raporumu alacağım ve aralık ayının 24-26 arasında adetim gelicek inşallah sonrada tedaviye başlayacağız Allah izin verirse

merhaba benimde yarın dondurulmuşlarımla transferim olacak hakkımızda ayırlısı olur inşallah allahım bıze yardım etsin

hakkında hayırlısı olur inşallah bu sefer güzel Allahım yüzünü güldürür canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

benimde aralık 1 de transverim yapıldı bugün son tahlili yaptık beta 1077 çıktı ilk denememdi başardık galiba allah isteyen herkese versin

ayyyy ne güzel allahım sonun kadar sağlıklı bi hamilelik geçirtir inşallah kucağına almayı da nasip eder inşallah güzel Rabbim hayırlı olsun inşallah bizlerinde ilk denemesinde tutar da çocuk hasretimiz son bulur

Çok teşekkür ederim Halev,Ankara da mı t.bebek merkezine gidiyorsun?Raporun kaç günde çıktı?Tam sorununuz ne?Biz de eşimin sperm sayısı 7 milyon ,rapor çıkarmı acaba ?Belgeler neler?Çok sordum dimi?Kusura bakma Canım...ama panikteyim,bu hafta içi adet de olacağım..Bu adette başlamak istiyorum 3.tedavime...

suzi dilara çok tebrik ederim canım çok sevindim.inşallah sağılklı bir şekilde kucağına alırsın canım...

bizim sorunumuzda erkek infertilitesi eşimin sperm sayısı az en son 700bin çıktı ve ileri hızlı hiç yok yerinde hızlı da %14 çıktı bu ilk denememiz olacak ankara medicana hastanesine gidiyorum canım
şimdi istenilenleri yazayım sana;
-adetin ikinci günü lh,fsh,e2,tsh ve prolaktin değerlerine baktırıyorsun,(ben önceki adetimde yaptırdım vakit kaybetmemek için)
-rahim filmi,(mayıs ayında çektiriştim)
-nüfus cüzdanı fotokobisi erkek-bayan (benden almadı yaptırdığım hastane yani A.Ü.Cebeci Hastanesi)
-2 adet vukuatlı nüfus kayıt örneği,(çok basit hemen alabiliyorsun)
-raporu çıkaracağın hastaneden sperm analizi (bunun haricinde belirli aralıklarda yapılan 2 tane daha sonuç olması gerek),
-hizmet döküm belgesi(emekli sandığı hariç),
-evlilik cüzdanı fotokobisi,
-1 adet resim aldılar ama heryerde değişiyor 2 tanede isteyebiliyorlar hazırlıklı olman lazım
-raporu başka yerde kullanacaksan 200tl devlet için para yatırıyon,(dekontun fotokobisinden kendine alman lazım)
-drunun yazdığı ilaç reçetesinin fotokobisi hepsi bu kadar(aslı sende kalıyor)
-bu belgelerin hepsinden fotokobi istiyorlar çünkü birini sgkya göndermek için diğeri ise dosyanda kalıyor
ayrıca rapor hemen çıkmıyorki güzelim en az 2 hafta sürüyor biz bu hafta salı günü(14 aralık) başvurduk bize haftaya çarşamba yada perşembe alabilirsiniz dediler

Tebrikler darısı başımıza inşallah transferim bugündü test tarihim 30aralık

inşallah bebeğin seninledir canım bu sefer yüzünüz inşallal güler allahın izniyle

Son düzenleme:
Bende varım canlar.Allah kısmet ederse pazartesi ikinci deneme için start veriyoruz.İğnelere başlıcam.Hayırlısı ile bebişim bu sefer sıkı sıkı tutunsun bana.Ve tüm isteyenlere allahım bebişlerini kucaklarına versin.

Kızlar transferden sonra neler yaptınız deneyimlerinizi anlatın lütfen ben korka korka hareket ediyorum pc de girmek istemiyorum fazla ama canım sıkılıyo hep giriyorum of allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…