ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

ben brüksel tüp bebekte yaptıracağım tahminen 10 ocakta transferim olacak şu an lucrin 6. gündeyim

ben brüksel tüp bebekte yaptıracağım tahminen 10 ocakta transferim olacak şu an lucrin 6. gündeyim

ya bana lucrin diye bi ilaç yazmamış ne işe yarıyo lucrin canım bu arada hayırlı olsun inşallah Allahım çabalarının karşılığını bebişle sonlandırır canım

ya bana lucrin diye bi ilaç yazmamış ne işe yarıyo lucrin canım bu arada hayırlı olsun inşallah Allahım çabalarının karşılığını bebişle sonlandırır canım

benimki uzun protokol adetin 3. günü doğum kontrol hapına başladım 21 gün kullanıcam, 9 aralıkta lucrine başladım zannederim 15 gün de bu ilacı kullanıcam, lucrin hormonları baskılamak içinmiş

benimki uzun protokol adetin 3. günü doğum kontrol hapına başladım 21 gün kullanıcam, 9 aralıkta lucrine başladım zannederim 15 gün de bu ilacı kullanıcam, lucrin hormonları baskılamak içinmiş

anladım teşekkür ederim bilgiler için o zaman benimki kısa protokol çünkü drum adetin 2.günü gel dedi verdiği ilaçlara bakarsanda sizinki ile farklı neyse hayırlısı olsun Allahım çabalarımızı boş çıkarmaz inşallah

canım ilaçları 1 ayda alman lazım ayrıca tedavi raporuda çapadan bana 2 aylık vermişler zaten hem ilaç hem tevdavi raporu aynı zaten.anlıycağın ilk ay yaptırmam gerektiğini söylediler raporu riske atmamam için.
ben 4 tane gonaf 2 menegon 5 cetrodite bide çatlatma iğnesi var olıvette sanırım 650 lira verdim raporlu.seninkiler kaç kutu.

o zaman rapor çıkartılan yere göre süreleri de farklı oluyor sanırım benim gonal f 450den 1*225 (üç) yazmış, cetrodite 0,25 5'lik 1*1 yazmış, ovitrelle 1*1 yazmış crmone jel 1*1 demiş hepsinin toplamına hastanenin anlaşmalı olduğu eczane 580tl demiş bende menegon yok

kızlaaarrr biraz önce dr.dan geldim tüpümm bugun itibariyle başlıooo
200 lük puregon 5gün, folik asit ,kan sulandırmak için aspirin,rulid 300mg.antibiyotik verdi...antibiyotıği eşimde içicek kutu bitene kadar. işte bölee acayip ümitliiyim yaşım 27 ,bir sol tüpüm tıkalı gibi başka bi sorunum yok

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN
VERDİĞİN SAĞLIĞA VARLIĞA BEBİŞLERİME BİNLERCE ŞÜKÜR

2 gündür ağrılarım vardı pek yazamadım cevap ama bugün sonuç alınca yazıyım dedim

Bugün kan verdim sabah ve eve geldim orda bekleyemedim

2 saat sonra aradılar beta hcg yüksekmiş kaç olduğunu bile sormadım heyecandan
Dr Nurettin Bey ve diğer kızlar da çok sevindiler
müjdeli haberi telefonda verdiler ama ordayken de çok samimi ve tüm içtenlikleriyle bana dua ettiler

Allah razı olsun elemanlardan

hepinize dualarınız için ayrı ayrı teşekür ederim
Rabbim nasip ettiyse Drun iğnenin hepsi sırasıyla yolunda gidiyo
ve bu işlemlerimiz sonuç veriyor
ben 14 yıllık evliyim çok Dr gördüm çok denemeler yaptım ve ilk kez bu kadar ilerleyebildim
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bunda da var bir hayır dedik hep ,
Kaderimiz de beklemek varmış

Allahtan dilerim ki ;benimle birlikte hepinizin tedavileri olumlu geçer
hepiniz buraya Aralık ayında başladık ve şimdi hamileyiz diye yazar :81:

pm yazan arkadaşlara cvp vermeye çalışıcam
geciktim kusura bakmayın

3 kutu gonal f ye 980 lira vermiş biri olarak.. :) ilaçların fiyatı gaaayet normal :))
(özelde yaptırdım çünkü)

canım ne kadar çok vermişsin yaaa

Merhaba yol arkadaşlarım cumartesi transferim olacak herkesin dularını bekliyorum

hayırlı bi şekilde ilerler inşallah canım umarım umutların hep çiçek açar Allah yardımcın olsun inşallah

ne mutlu sana canım Allahım devamına erdirir inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah canım allahım kucağına almayıda nasip etsin çok mutlu olsum 14 yıl az bi zaman değil gerçekten Allahım çabalarına sonunda karşılık verdi çok şükür çok sevindim gerçekten

Allah analı babalı buyutsun aralık ayı hepimize uğurlu gelsin

Suzidilara çok sevindim arkadaşım...Allah saglıkla sıhatle hayırlısıyla tamamına erdirsin..Tebrik ederim canım... hamile kaldım deyip kopma buralardan gelişmelerden bizi haberdar et...

Tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

canim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerin basina insallah

canım maşalah sana ....darısı başımıza inşallah sende bebeşini sağlıkla alırsın kucağına.

Allah analı babalı buyutsun aralık ayı hepimize uğurlu gelsin

Suzidilara çok sevindim arkadaşım...Allah saglıkla sıhatle hayırlısıyla tamamına erdirsin..Tebrik ederim canım... hamile kaldım deyip kopma buralardan gelişmelerden bizi haberdar et...

Tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

canim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerin basina insallah

canım maşalah sana ....darısı başımıza inşallah sende bebeşini sağlıkla alırsın kucağına.

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE
AMİN CANIM ARKADAŞLARIM

HEPİNİZE TATDIRSIN İNŞALLAH

ARTIK TEK DİLEĞİM SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMDA GÖRMEK ARTIK :81:

şu OHSS beni çok sıkıntıya sokacak gibi ama hayırlısıyla bunu da atlatıcam ferahlıycaaam inşaalllaaahhh
:81:

şu imzaya konulan takip çizelgelerinden istiyorum artık
nasıl yapsam bilen varsa bi zahmet anlatıversin mesajla bana :82:

Tebriklerrrr SuziDilara, gozunuz aydin saglikla kucaginizda olsun..cok sevindim cok..bende Kayseri'de baslayacagim tedaviye baharda insallah..
darisi butun isteyenlerin basina...

maşalah maşalah..

allah nazarlardan saklasın, sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…