kızlar herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim bende herkese bol şans diliyorum benim geçen sefer herşey çok iyiydi hatta 5 gün beklenen döllenme 4 gün olmuştu ama malesef tutmadı inşllh bu seferde yolunda gider sonucu güzel olur..şimdi dr gonaf 450 4 kutu menegon 2 kutu cetrotide 5kutu ilaçları yazdı raporlu oduğum için 3000 ünite var elimde sizler nekadar kullandınız.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar
- Konu Sahibi Suziko 38
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?halev umarım seninkide hızla çıkar bizimde erkek infertilitesi.raporlu olunca fiyatlar çok uygun oluyo.
ne kadar mal oluyor raporlu olunca peki?
ne kadar mal oluyor raporlu olunca peki?
3000 ünite ilaca 650 lira verdim merkeze 802 lira yani toplamda 1500 malolucak.eski hastanem olduğu için randevu ücreti fala vermedim neyseki.senin araştırdınmı
teşekkür ederim seninki de hayırlsı olsun
1 tane?
ilk denemem,zaten tek transfer yapılmıyor mu ki?
canım senin transferin yapılmış hayırlı olsun kaçırmışım.nerde yaptırdın.
3000 ünite ilaca 650 lira verdim merkeze 802 lira yani toplamda 1500 malolucak.eski hastanem olduğu için randevu ücreti fala vermedim neyseki.senin araştırdınmı
ben yaptırdım.. şu an netice bekleme aşamasındayım
bizim 6000 lirayı buldu.. özeldi ama
inşlh hayırlı haberler alırsın
- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
kısa protokolle olur o zaman bence
evet halevcim haber bekliyos :13:
inşallh canım ne güzel umarım Allahın izniyle güzel sonuçlarla gelirsin
halev umarım seninkide hızla çıkar bizimde erkek infertilitesi.raporlu olunca fiyatlar çok uygun oluyo.
sağol canım inşallah sorun çıkarmazlar raporda senin raporunda hayırlı olsun ne dicem bu tedavi raporu ile ilaç raporunu ayrı çıkarıyorlar değilmi bide aynı yerden mi veriyorlar ikisinide
kızlar herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim bende herkese bol şans diliyorum benim geçen sefer herşey çok iyiydi hatta 5 gün beklenen döllenme 4 gün olmuştu ama malesef tutmadı inşllh bu seferde yolunda gider sonucu güzel olur..şimdi dr gonaf 450 4 kutu menegon 2 kutu cetrotide 5kutu ilaçları yazdı raporlu oduğum için 3000 ünite var elimde sizler nekadar kullandınız.
canım devlet zaten 3000üniteye kadar karşılıyor fazla ilaç gerekirse cebinden çıkar
selam arkadaşlar 2009 aralık ayında tüp bebekle hamile kaldım.ağustos ayında doğum yaptım..şimdi kızım kollarımda..geçen zaman rüya gibi..
geçen sene bu günlerde test günümü bekliyordum..tüp bebek baştan sona heyecan demek..her an endişe korku,ümit ,ümitsizlik,oldu olacak derken çok sabır istiyor..inşallah sizlerde bu süreci evlatlarınızı kucağınıza alarak tamamlarsınız.ve benim gibi geçmişi yad edersiniz...
geçen sene bu günlerde test günümü bekliyordum..tüp bebek baştan sona heyecan demek..her an endişe korku,ümit ,ümitsizlik,oldu olacak derken çok sabır istiyor..inşallah sizlerde bu süreci evlatlarınızı kucağınıza alarak tamamlarsınız.ve benim gibi geçmişi yad edersiniz...
- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
selam arkadaşlar 2009 aralık ayında tüp bebekle hamile kaldım.ağustos ayında doğum yaptım..şimdi kızım kollarımda..geçen zaman rüya gibi..
Allah bağışlasın inşallah hayırlı bi evlat olur
Allah bağışlasın inşallah hayırlı bi evlat olur
teşekkür ederim canım...
Selam kızlar
geçirdiğim aşamaları yazıyım ben
30 KASIM
Yumoşlar toplandı irili ufaklı 27 taneymiş
ayıklanmak üzere embriyologa gittiler
Sağolsun ekip çok iyiydi ,ANESTEZİYLE uyudum ,odaya çıkınca uyandım
çok şükür hiç aksilik yaşamadım 2.³º saatde evdeydim
reçetemde ³ hap / ¹ vajinal jel vardı
27 yomoşdan 20 si döllenmiş
15 i embriyo olarak 3 gün bekleyecek dediler
3 ARALIK
Cuma öğlen çağırdılar
Transfere giderken idrara sıkışıktım
eşimle birlikte gittik ,yarım saat bekledikten sonra Memorialden Kayseri tüp bebek merkezine gelen
Embriyolog bizimle konuştu
" 3. günde çok iyi kalitede yumurtalardan 2 sini taransfer edebileceklerini söyledi
aslında 3.sünüde düşünüyoruz ama üçüz gebelik benim için ve bebeklerin sağlıkları için tehlike arzedebilirmiş o yüzden 2 tane embriyo yerleştirileceğini" söyledi
ben de 3üz de zorlanırım dedim istemedim 2 tane yeterli
diğerlerinden iyi olanları donduralım dedim,
Dr bey ve ekibi çok güzel bi şekilde sorularıma cevaplar verdiler ,transfer esnasında da bilgilendirdiler beni
ekrandan görmek istediğimi söyledim
bana da işlem sırasında anlattıklarını dinlemek ve transferi izlemek kaldı
Rahim çok iyi durumda kalınlaşmıştı ... pipetle embriyoları koydukları yeri gördüm
5 dak dinlenince odama çıkardılar beni 15 dak daha yattıktan sonra wc ye gittim
sonra bi Progynex iğne yaptılar bana daha iyi tutunsunlar diye
ve 2 tablet ilaç daha yazdılar reçeteme
(bi de benim yumurtalıklarımın ağrısı için serum takıldı )
Dr bey gelip işlemin başarısından bahsetti bu embriyolardan umutluyum dedi :81:
1 saat sonra eve döndük
Ayın 15 İNDE SONUÇ ALICAZhayırlı haberler inşaallahhhh
Merhaba bende yeniyim burada, ne kadar detayli ve guzel anlatmissin SuziDilara!! Kayseri'de doktorun kim?
Hepinize kolay gelsin, hayirli haberler diliyorum
- 24 Nisan 2009
- 398
- 190
- 323
meraba arkadaşlar bende bu ay 2, ddenememi yapıyorum ilki tutmuşta ama 2 aylıkken kaybettim (
perşembe günü yomurtalarım toplandı 30 tane şimdi 16 bebişim var yarında tarnferim ama yumurtalıklarım olduğu yerde ağrım var geçmedi hala benim gibi olan varmı acaba??
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
perşembe günü yomurtalarım toplandı 30 tane şimdi 16 bebişim var yarında tarnferim ama yumurtalıklarım olduğu yerde ağrım var geçmedi hala benim gibi olan varmı acaba??
- 17 Ocak 2009
- 110
- 1
- 96
teşekkür ederim seninki de hayırlsı olsun
1 tane?
ilk denemem,zaten tek transfer yapılmıyor mu ki?
teşekkürler
35 yaşın üstüne 2 de ondan sordum
benim 2 yerleştirildi :81:
- 17 Ocak 2009
- 110
- 1
- 96
inşaallah Meltemcim seninki de hayırla büyüsün sağlıkla inşaallah :80:
Merhaba bende yeniyim burada, ne kadar detayli ve guzel anlatmissin SuziDilara!! Kayseri'de doktorun kim?
Hepinize kolay gelsin, hayirli haberler diliyorum
hoşgeldin o zaman :13:
dr um Nurettin Bey Kayseri Tüp Bebek Merkezinde :87:
meraba arkadaşlar bende bu ay 2, ddenememi yapıyorum ilki tutmuşta ama 2 aylıkken kaybettim (
Merhaba Arzu
benim de 27 den 15 i tutmuştu ama sağlamları en güzeleri iyi kalite dedikleri 7 tane çıktı
2 si transfer oldu
gerisini dondurduk :80:
pcos olduğumdan ilaçlardan sonra çok fena bi karnım var davul gibi oldum
gerginim hem de nasıl ?
yumurtalık büyürmüş böyle ama idare edicez artık
ayrıca krem jel crinone yüzünden çok afedersiniz kabızlık var
sebepsiz infertilite nedeniyle 2 olumsuz asilamadan sonra tup bebege basvurduk....uzun protokol oluyo sanirim kasim ayinda reglim olduktan sonra ki 21 gun burun fisfisi ile basladim daha sonra ignelerle devam eden yolculugumuz catlatma ignemizle son bulduu 22 yumurtadan 18 tanesi saglikli cikti ve dollenmek icin birakildi haber beklerken kotu bir supriz bizi c ok uzdu 3 gun boyunca 18 tane yumostan hicbiri dollenmedi yarin tekrar arariz dendii kafamizda sotu isaretleriyle yarini bekledik ve 5 tane yumurtamiz dollenmis 3 gun sonra buyuk bir supriz oldu hem embriyologlara hem bize...... transferi yapmak icin sali gunu sabah gittik 4 yumurtadan 1 tanesi 10 lu olarak bolundu digerleri bizi biraktilar ve transferimiz oldu rahmin tam hazir oldugunu soyledi doktorum ayin 18 zinde kan tahlilimiz var bakalim kucuk yaramaz bizimlemi.........hicbir elirtim yok bomba gibiyim sadece halsizlik ve uykuya egilim cok bunun disinda bir belirtim yok umudum cok az ama gelirse bize cok buyuk supriz olacak yuce rabbim evlat isteyen herkeze annelik duygusunu tattirir insallah hepiniz dualarimdasiniz
- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
selam kızlar bende dün ilk iğne mi yaptım hayırlısı ile start verdik bakalım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
zubeyde lucrınemı basladmn
- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
Meltemcim , senin adına çok sevindim...
Ben 17 - 18 aralık gibi tedaviye başlayacağım ve benimle birlikte bu topicte tedaviye başlayan veya başlayacak arkadaşlar için , tedavi sürecini , dikkat ettiğin noktaları paylaşabilirmisin...
herekese selamlar
halev kolay gelsin başarılar inşaallah ilkinde tutar
tentation hayırlı olsun kaç embriyon var
burcusafak08 sna da hayırlı olsun ben de 2. gün gidip hemen başlamıştım şimdi kan testimi bekliyorum
Bilgemmm seninki de tutar inşaallah
çido inşaallah hiç gerek kalmaz hamilesindir belki
meloni84 e güzeeeeeeel
mrhaba arkadaslar.nerelerde yaptırıyorsunuz tedavınızı yada yaptrdınız.bende yaza dogru baslıycam.nereyı onerırsınız
- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
mrhaba arkadaslar.nerelerde yaptırıyorsunuz tedavınızı yada yaptrdınız.bende yaza dogru baslıycam.nereyı onerırsınız
canım ben ankara medicana hastanesinde yaptıracağım inşallah ilk denemem olucak Allah hakkımızda hayırlı olanı versin
bu arada arkadaşlar bişi sorucam drum bana gonal f 450(1*225), cetrodite 0,25 5'lik(1*1), ovitrelle 250mg (1*1) ve crmone jel (1*1) vajinal diye ilaçları yazmış reçeteme ve hastanenin anlaşmalı olduğu eczaneye sordurttum hepsine 580 tl dediler sizce fiyat nasıl ayrıca raporumda var, bu arada bu tüp bebek raporu 1 aylıkmı çıkıyor