Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hiç denk gelmedi o yüzden bişey diyemiyorum ama elinde test in varsa tekrarla istersen , haber de ver mutlaka

Ya Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin Çok teşekkür ederim bana moral verdiğini fazlasıyla yaa süpersin

Kesinlikle ama okuya okuya girdim rabbi yesr ve ayetülkürsü okudum iyi olsun ilgilensin terslemesin diye şimdi çogu doktor tersliyor
Ya kiyamam resmen travma olusturdu dr.lar. birsey derlerse hocam neden kızıyorsunuz sorularımı kime sorup bilgi alacagim bende sonucta anne olmak istiyorum beni anlarsınız diye düşündüm de. Kizmaya haklari yok ki

Canim varsa evde de test deneyebilirsin. Kan verirsen de cikar. Catlatma ignesinden 13 gün geçmiş zaten pozitifse görünür.

A bunu şimdi gördüm ve bunda evet kırmızı çizgi görüyorum ama idrar fazla geldıgı ıcin üstünü kaplamış sanırım başka testin yok mu ki
Var test aldım kötülük takip etmek için hami 2 tane daha bebe time var geceleri uyuyamıyorum ztn acaba gece yapsam bişey olurmu bu testide yarım saat öncesi ayran içmiştim o etkiler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…