- 12 Ocak 2024
- 105
- 51
- 13
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.321
Hiç denk gelmedi o yüzden bişey diyemiyorumKızlar bugün yumurtlamanın yumurtlamanın 14. Şüpheli ilişkinin 13. Günü test yaptım bebe time ilk on dakikada silik çizgi çıktı yarısı net devamı çok açık toz pembe gözle daha iyi görüyorum ama hata olabilirmi akşam ne zmn tekrarliyim testi önerilere açığım ( ilk 10 dakikada çıktı 20. Dakikada suya tuttum 5 taniye duruyor hala )
Ahahaha tövbeler olsun o kadar da dikkat etmemiştir yaHahaah zaten gebe haberimi alırsa muhakkak belli oldu duş seslerınınmsebebi diyecek
Kızlar bugün yumurtlamanın yumurtlamanın 14. Şüpheli ilişkinin 13. Günü test yaptım bebe time ilk on dakikada silik çizgi çıktı yarısı net devamı çok açık toz pembe gözle daha iyi görüyorum ama hata olabilirmi akşam ne zmn tekrarliyim testi önerilere açığım ( ilk 10 dakikada çıktı 20. Dakikada suya tuttum 5 taniye duruyor hala )
Ben çizgi değil de idrar birikintisi ucu gibi bir şey görüyorum başka test var mı
Ya Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin Çok teşekkür ederim bana moral verdiğini fazlasıyla yaa süpersinCanm bı ara profil fotoğrafı yaptığında gördüm seni kızının doğum gününde rabbim sana bağışlasın ay parçası gibi kızın var maşallahseni de gördüm hiç 33 gibi durmuyosun valla 23 24 fln bence çok şaşırdım şuan sana da maşallah
Amin canm inşallah Allah senden de razı olsunYa Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin Çok teşekkür ederim bana moral verdiğini fazlasıyla yaa süpersin
Tamam canım haber ederim mutlaka bu arada akıntın çoğaldı ama hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum inşallah vardırHiç denk gelmedi o yüzden bişey diyemiyorumama elinde test in varsa tekrarla istersen , haber de ver mutlaka
Yok be sana öyle geliyordurBenimde 29 ama kilo ve iri yapılı olmam nedeniyle daha büyük gösteriyorum bana göre
Mesajın gözümden kaçmış canım ben de yerken tıkanıyorum bazen o yüzden sıktım tabii ki Bence de yemelisn hatta daha faydalı olurCanm sıkmak şart mı soyup direk tuketsem öyle icemem belki
Evanora sen de yorumlarmısın testin son halini atsam
Bı iki tane soyup yedim canm bı hafta mi yemeliyimMesajın gözümden kaçmış canım ben de yerken tıkanıyorum bazen o yüzden sıktım tabii ki Bence de yemelisn hatta daha faydalı olur
Ya kiyamam resmen travma olusturdu dr.lar. birsey derlerse hocam neden kızıyorsunuz sorularımı kime sorup bilgi alacagim bende sonucta anne olmak istiyorum beni anlarsınız diye düşündüm de. Kizmaya haklari yok kiKesinlikle ama okuya okuya girdim rabbi yesr ve ayetülkürsü okudum iyi olsun ilgilensin terslemesin diye şimdi çogu doktor tersliyor
Canim varsa evde de test deneyebilirsin. Kan verirsen de cikar. Catlatma ignesinden 13 gün geçmiş zaten pozitifse görünür.Arkadaşlar iyi akşamlar klomen kullanıp 20 aralıkta ovitrellw vurduk adetim 1 ocaktı ama henüz olmadım kasıklaeımda tuhaf bir batma var yarın akşam kan versem kanımda çıkar mı acaba yardımcı olabilir misiniz
A bunu şimdi gördüm ve bunda evet kırmızı çizgi görüyorum ama idrar fazla geldıgı ıcin üstünü kaplamış sanırım başka testin yok mu ki
Bu son hali
Var test aldım kötülük takip etmek için hami 2 tane daha bebe time var geceleri uyuyamıyorum ztn acaba gece yapsam bişey olurmu bu testide yarım saat öncesi ayran içmiştim o etkiler mi acabaA bunu şimdi gördüm ve bunda evet kırmızı çizgi görüyorum ama idrar fazla geldıgı ıcin üstünü kaplamış sanırım başka testin yok mu ki
Kütülük * (koyuluk)Var test aldım kötülük takip etmek için hami 2 tane daha bebe time var geceleri uyuyamıyorum ztn acaba gece yapsam bişey olurmu bu testide yarım saat öncesi ayran içmiştim o etkiler mi acaba
Bende 34. İkinci için uğraşıyoruz bakalımKızlar yaşa laf gelmişken kaç yaşındasınızben 33. Fakat herkes 23 der minyonum göstermiyorum. Gerçekten bak
Evet doğru valla şanslıyızİnan bana şimdiki 20'ler 30 gösteriyor ama 30-40'lar daha genç
Canım sadece tutunmaya yardımcı olduğunu biliyorum ama zararlı bir şey değil sonuçta hep yesek de olur benceBı iki tane soyup yedim canm bı hafta mi yemeliyim
Biz de 2Bende 34. İkinci için uğraşıyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?