- 4 Kasım 2024
- 497
- 135
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.301
Kimyasal olması yinede güzel birşey mi dedim demekki gebe kalabiliyormusşum diye evet dedi ay hastaneye 10 da geldik çıkamadık hala eşimin kolu kırık alçıda çıkaracaklar diye bekledik çıkmadı yanı bende beklemekten sıkıldım neye randevu varda bi güzel gözüktümCanım güzel bir şey olmamasından kısmını anlayamadım. Ya hadi inşallah Ben senin için pozitif düşünüyorum dua edelim bol bol
Kağıthanedeyim canım sen nerdesinİstnbulda nerdesn kuzu
Amin İnşAllah hepsinin üst üste zaten sırayla testleri atarım güzel sonuçları alırız hep beraberCanım güzel bir şey olmamasından kısmını anlayamadım. Ya hadi inşallah Ben senin için pozitif düşünüyorum dua edelim bol bol
Maşallah çok sevindimReglime daha 3 gün var betam 74 çıktı
Olsun canım bir daha ki aya nasip olsun inşallah vakti zamanı vardır elbetMalesef cnm 2 çıktı beta değilmişim
Ay deseydin ya siz bi torun daha sevin diye uğraşıyorumHahahha benm de dün tarator yedim 1tane kalmıs bugun alacagm kızımı okuldan alırken untmamam lazm. Kaynvalıdecgm bizde ya dedi kızım napcn onu. Gözümde bir bulanklk var gibiydi bu ara. Randevu da aldım göze. Dedim göze faydalı ya hahhaha
test yapmıcam bi belirtim de yok klomen kullandım ama düzgün oluşmadı yumurtam o yüzden hiç umudum yok zaten
@ozgeanne @derindenizmavisi @Mystika @cetty B balimss @loveinnovember regl tarihlerimiz aynıne zaman test yapmaya başlıyorsunuz? Belirtileriniz var mı ?
Belirtim yok test yapmadım bekliyorum. Siz test yaptınız mı çok takip edemiyorum@ozgeanne @derindenizmavisi @Mystika @cetty B balimss @loveinnovember regl tarihlerimiz aynıne zaman test yapmaya başlıyorsunuz? Belirtileriniz var mı ?
Bunlarda kuruma çizgisi gibi çizgi çıkıyor nedense bana da olmuştu canım.yalancı pozitif veriyorlarKuzum şimdi tekrar yaptım bir şey yok. Galiba yine ve yeniden test hatalıMevsimm34
Eki Görüntüle 3530465
Eki Görüntüle 3530466
Bekleyince çıkıyor evet ama hemen bir dakikada çıkınca umutlanmıştım ya. NeyseBunlarda kuruma çizgisi gibi çizgi çıkıyor nedense bana da olmuştu canım.yalancı pozitif veriyorlar
Hahaah zaten gebe haberimi alırsa muhakkak belli oldu duş seslerınınmsebebi diyecekAy deseydin ya siz bi torun daha sevin diye uğraşıyorumkalpten giderdi herhalde
Canım. Daha gününe epey varmış ama ben cızgı mi göruyorum yaaElimde kalan son testi yaptım dayanamadım maalesef. İnternetten test aldım yine pazartesi gelirler. Testlere para verip duruyoruz zaten
Canm ben bunlarda çizgi görüyorum ciddenElimde kalan son testi yaptım dayanamadım maalesef. İnternetten test aldım yine pazartesi gelirler. Testlere para verip duruyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?