- 16 Eylül 2024
- 1.332
- 873
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.001
Aminn aminn inşallah nasip olur biz bekleyenlere de evlat. Nette arastirdim ama pozitif pek göremedim bende merak ettim acikcasi .Ben başlangıç paketi kullandım yumurta rezervim düşüktü rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
Canim çok gecmis olsun bol boll su ic arastirabilirsin maydonoz suyu icmek iyi gelebilir sık sık cise çıkarır rahatlarsin.Kızlar idrar yolu enfeksiyon geçiren varmı
Hiç geçirmedim bilmiyorum fena ağrım var sık sık idrarım geliyor yağınca ağrımıyor sonunda fena ağrı giriyor ateş bastı ve kasıklarım fena agrıyorEvanora
babylovee @minma1215
Yumurtlama gunu catlama gunu haricindeki diger gunler İlişki olmalimi szce kizlarEvet bence de canım. Ben de kocamı eve getirttim nöbettendün gece oldu bugun oldu nasıpse yarın da artık beklemedeyiz yaa nasip
Bide Turna yemişi kurusu da iyi geliyormuş canim enfeksiyona file market varsa bulundğn sehirde orda satiliyorAminn aminn inşallah nasip olur biz bekleyenlere de evlat. Nette arastirdim ama pozitif pek göremedim bende merak ettim acikcasi .
Canim çok gecmis olsun bol boll su ic arastirabilirsin maydonoz suyu icmek iyi gelebilir sık sık cise çıkarır rahatlarsin.
Ayy ôyleler eskiden erkekler Cok istekli olurdu çalişma saatleri o kdr fazla ki adamlar yemek yiyip direk uyumak istiyorlarBenim eşim de o kadar yorgun geliyor ki işten gözü kapalı giriyor eve. Üzülüyorum ama yakasını da bırakamıyorum napalm. Bu hafta sabah vardiyasındayız ikimiz de. Gece vardiyasına geçtiğinde denk gelmeyebilir uzun bir süreşans bu şans
Bence olmalıYumurtlama gunu catlama gunu haricindeki diger gunler İlişki olmalimi szce kizlar
Yaaa bakk 35 eksi 21. 13Muhtemelen iki kez yumurtladim 21.gun beyaz uzayan akintim olmuştu ve iki gun kahverengi akintim olmustu bu ay yumurtlama testi pozitif gorduktn sonra uzayn akintim oldugu gun noda test ypcmanlmak için
Benimki de bu yüzden devlete gectı gecen yıl atandı Şükür deneme ıcın girdi sınava calısmadanAyy ôyleler eskiden erkekler Cok istekli olurdu çalişma saatleri o kdr fazla ki adamlar yemek yiyip direk uyumak istiyorlarŞimdi biz zorluyoruz gbi oluyor vallaha
Yaaa umarım ovulasyon a denk gelmezsinzBenim eşim de o kadar yorgun geliyor ki işten gözü kapalı giriyor eve. Üzülüyorum ama yakasını da bırakamıyorum napalm. Bu hafta sabah vardiyasındayız ikimiz de. Gece vardiyasına geçtiğinde denk gelmeyebilir uzun bir süreşans bu şans
Ay gerçekten öyle. Ama yumurtlamam da akşam evde olması 3 4 ayda bir denk geliyor. Gece ya da akşam vardiyasında pek denk gelemiyoruz uyuyor oluyorum. 3 4 ay önce hiç planlamamışken bir gebeliğim oldu o da beta 2271e kadar yükseldi ama kese gözükmedi. Anne olmayı ne kadar çok istiyormuşum meğer. Zamanı değil ben bakamam falan diyordum meğer ne çok istiyormuşum. Allah herşeyin en hayırlısını bilirAyy ôyleler eskiden erkekler Cok istekli olurdu çalişma saatleri o kdr fazla ki adamlar yemek yiyip direk uyumak istiyorlarŞimdi biz zorluyoruz gbi oluyor vallaha
Bu ay evde yakaladık adamı değerlendirecezYaaa umarım ovulasyon a denk gelmezsinz
Benimki de bu yüzden devlete gectı gecen yıl atandı Şükür deneme ıcın girdi sınava calısmadanşimdi ctesı pazar pazartesi evde full izinli. Diger günlerde de Çarşamba 11.40 mesai bitiyor. Kalan 2 gün de 15.30 biz bu sekıldde cocuk yapamazsak daha da olmaz
Gecmis olsun canim inşallah bu sefer olur cift vardiya siknti benim esimde oyle gundz birlikte olmk istmyrm diyo ama yumurtalrm oyle demiyo işteAy gerçekten öyle. Ama yumurtlamam da akşam evde olması 3 4 ayda bir denk geliyor. Gece ya da akşam vardiyasında pek denk gelemiyoruz uyuyor oluyorum. 3 4 ay önce hiç planlamamışken bir gebeliğim oldu o da beta 2271e kadar yükseldi ama kese gözükmedi. Anne olmayı ne kadar çok istiyormuşum meğer. Zamanı değil ben bakamam falan diyordum meğer ne çok istiyormuşum. Allah herşeyin en hayırlısını bilir
Evet kuzum 13.gun akinti olmuştu hemde ztn ovulasyon testi yaptiğim icin eminim .Yaaa bakk 35 eksi 21. 13
Gün yumurtlama da akıntı vs oldu mu beşlı o zmam yanılmıs olablrmsn yada 2 kez işte dediğimz gibi. Degerlendrmek lazım o şüphede kalınca
Ama 21.gunde test yapmadigima pismanim belkide iki kez yumurtladim bilemiyorum ...Evet kuzum 13.gun akinti olmuştu hemde ztn ovulasyon testi yaptiğim icin eminim .
İyi iyi gözün aydın kuzumOldu oldu kocamı eve attım
Kuzum yine çok şey etme sperm kalitesi düşmesin bu Ay olur umarım da teste gerek kalmazBu ay gün aşırı ilişki ile denemek istedim. Bu ay tutmazsa dediğini yapmayı düşünüyorum ben de
Ada çayı papatya çayı sıcak duş ilişki bunlardan biri getirirKızlar adet sökülmesi için ne yapabilirim evde
Çift de değil bizim. Gece 12den başlayarak her hafta 2 saat eksik gidiyo. Gece 12 Gece 10 akşam 8.... allahtan benim saatlerim sabit. Bazen ben eve gelmeden o çıkıyor ben uyurken geliyor ben işe giderken o uyuyor ve ay boyunca sadece telefondan görüşüyoruzGecmis olsun canim inşallah bu sefer olur cift vardiya siknti benim esimde oyle gundz birlikte olmk istmyrm diyo ama yumurtalrm oyle demiyo işte
Onu ben de düşündüm de bilmiyorum ya. Tüm tuşlara basıyorum galibaKuzum yine çok şey etme sperm kalitesi düşmesin bu Ay olur umarım da teste gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?