Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canim pek bakamadim buralara, dedigin gibi hepimizin bir zamani vardir elbette bizlere de nasip olacak bu mucize biz umutla beklemeye devam edelim. Sende takip yapabilirsin bence de. Insallah güzel haberlerle geliriz birbirimize hep

Oy sevsinler begendi mi minnoş güle güle kullansin tamam canimm
Yani gercekten cok gelgitli düşüncelerim cok kalbim acıyor hala malesef simdi baya büyümüş olacakti karnimda eger yasanmasaydi kötü seyler.. yeniden hamile kalmak saglikla kucagimiza almak istiyorum bir an evvel ama arada kaybettigim bebegime ayip mi ederim diyorum ne kadar zor bir sey anlatamam bu duygular...
Canim baya yaklasmis pik olmaya hadi bakalim. Degerlendirin her buldugunuz firsati

İnşallah, canım. Sende durunlar nasıl?
Kuzucum ben kürtaj sonrasi reglimin toparlanmasini bekliyorum. Kurtajdan 1 ay sonra regl olmaya basladim iste ortalama 15 gündür bir lekeli bir pembe bir kirmizi az az kanamam var. Bende degerlendirmek denemelere baslamak istiyorum ama yok bir türlü bitmedi ki başlayıp önümüzü görelim. Artik ped görmek istemiyorum ya o derece... cok umutluyum ama yeniden olacagina o bebisin göbüşüme gelecegine sonsuz inaniyorum.. inşallah bekletmez .. çünkü bu psikoloji ayri bir etkilemeye basladi sanki beni ay bilmiyorum Allahım hepimize bebisler nasip etsin bi an once insallah.

Canım çok geçmiş olsun Ben de senin hamile olacağına çok inanıyorum. Hep pozitif kal, senin için de dua edeceğim Eşimin de tüm arkadaşlarının eşleri peş peşe hamile kalıyorlar. Özenmiyordum ama çevremden de sorular geliyor. Sinir olmaya başladım ama ben kendim için istiyorum.

Yaa cokk sevindim saglikla gelsin bebeginiz inşallah darisi da bizlerin başına hangi takviyeleri kullanmistiniz

Cok sagol canim benim ❤❤ amin yaa Allahım duysun aminnn Allah razı olsun canım benim inşallah seninde en kisa zamanda pozitifle sonuclanir
Zaten boyle hamilelik haberleri alinca insan bu defa daha fazla istiyor bebis. Napalim bizlere de nasip olacak inşallah bekliyoruz o mutlu günleri ... insanlar hep sorar canim hepp hic bitmez o sorular. Erken dogurana neden derler gec dogurana neden 2.yi yapmayana neden yapana da neden. Hep sorarlar cok takilmamak lazim. Ne kadarlik evliydin sen kuzum

Doktor kötü huylu acil ameliyat ve kemoterapi demiş çok kötüyümm cnm
Canim çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah üzülme hepsi gelip geçer hemen tedavi ile güzel sonuçlar elde edersiniz insallah canim. Erken teshis olmasi bir mucize bu bir isaret olmali hic korkutmayin kendinizi güzel sonlanacaktir aminn

Ay bebiş için yapılan herşey mübahtir yapacak bişey yok napacan herşeyi değerlendirmen lazım inşallah gönlünce olsun canım benim pike gelince de hiç belli olmuyor o pik varya bazen günlerce de yakın gibi oluyor olmuyor bazen bı baktin aynı gece oldu artimed ovulasyon testi nasıl iyimi bilmiyorum gebelik testi yaramıyor işe ya

Vücuduma göre pik olmus olablrm canm ckk kasık bacak agrım başladı dunn bide gogus genel agrı. Çok sürmez bence yarına pik olur memnun olanlar var bence dogru ckarsı dun akıntım geldi kocamann çatlamadan 2,3 gun once gelirdi test de pespembe cktı,

Hadi bakalım o zaman hayırlısı olsun güzel değerlendirme yap güzel haberlerini alalım

Allah şifa versin sonuç temizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…