• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı ovitrelle olanlar

Kızlar ovitrelle bulamıyorum hiç mi yerde nasıl buldunuz yaşadığım yerde yok farklı bir kaç ile sordurdum yine yok tüm Türkiye de yok bulamazsın dediler bende letu kullandım cumartesi bitti çarşamba doktora gidecem muhtemelen iğne yazar ovitrelle bulursam onu yazdıracaktım ama bulamadım geçen ay ilk kez başladım ilaç tedavisine ve tutmadı iğne olarak gonalpeptyl vermişti bende acaba ovitrelle daha mı iyi diye düşündüm fiyatı da yüksekmiş benim aldığım iğne 400 lira falandı varmı bir bilginiz ikisi arasında fark varmıdır

Kızlar ovitrelle bulamıyorum hiç mi yerde nasıl buldunuz yaşadığım yerde yok farklı bir kaç ile sordurdum yine yok tüm Türkiye de yok bulamazsın dediler bende letu kullandım cumartesi bitti çarşamba doktora gidecem muhtemelen iğne yazar ovitrelle bulursam onu yazdıracaktım ama bulamadım geçen ay ilk kez başladım ilaç tedavisine ve tutmadı iğne olarak gonalpeptyl vermişti bende acaba ovitrelle daha mı iyi diye düşündüm fiyatı da yüksekmiş benim aldığım iğne 400 lira falandı varmı bir bilginiz ikisi arasında fark varmıdır
Ben de yaşadığım yerde bulamadım. Başka şehirde olan bi tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Varsa öyle imkanınız çevre illerdeki eczaneleri arayın. Eşimle ben ayrı ayrı aramıştık tüm eczane numaralarını

Ben de yaşadığım yerde bulamadım. Başka şehirde olan bi tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Varsa öyle imkanınız çevre illerdeki eczaneleri arayın. Eşimle ben ayrı ayrı aramıştık tüm eczane numaralarını
Birkaçına sordum ama yok dendi bakalım bugün buldum buldum yoksa yine diğerine kalacam

Burada okuduklarıma göre çoğu kişinin çatlatma iğnesi sonrası 36 saat sonra aşılama veya ilişki öneriliyor. Ancak bana tam 12 saat sonra aşılama yapıldı. Bu konu hakkında fikriniz var mı acaba?

Hanımlar merhaba 2. Femara ve Ovitrelle denemem pcosum var adet belirtisi olarak yıllardır sadece 1-2 sivilce ve sinirli olduğumda anlardım adet olacağımı ilk ovitrelle vurulduğum da hiç bir sancı vs belirti yaşamadım olmadı da zaten bu ikinci vuruluşum 22 aralıkta vuruldum 23 aralıkta ilişki oldu tam 37. Saatta bir ağrım başladı ve her geçen gün artıyor gaz sancısı gibi desem gaz değil sadece sol kasığımda oturamıyorum yürüyemiyorum sanki basur var gibi ama oda yok saçlarımı acıdan tarayamıyorum göğüs uçlarım hafif açıyor dokununca ama bu ağrı beni mahvetti sanki içimde bıçak var deliyorlar gibi sizdede böyle olan oldumu lütfen cevap verin

Merhaba kızlar. 21inde ovitrelle iğnemi vurdum, 23ünde ise aşılamam yapıldı. İğnelerden sonra bende ağrılar başladı. Gaz problemleri yaşıyorum hala daha. Aşılamadan sonra arttı. Çaydanlık bile kaldırınca kasıklarımda bir ağrı hissediyorum. 2 tane bir sağda bir solda yumurtam gelişti. Temizlenmiş 44 milyon sperm enjekte ettiler. Umarım hepimizin olumlu sonuçlanır. İlk aşılama denemem. Sanırım rahim ağzım dar olduğu için aşılama sırasında biraz zorlandım. Sonrasında da sızlamalarım devam etti. Şu anda geçti fakat kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. Duphostan verdi doktor ona başladım çarşamba günü. 15. Günde test yapmamı söyledi. Sanırım o zamana kadar bekleyeceğim. Bol pozitifli olsun yeni yıl inşallah. Allahtan herkese şifalar diliyorum. Lütfen birbirimizi bilgilendirelim umut olsun hepimize ♥️♥️♥️

Sıkmayın canınızı ben ikinciyi denedim 27 sinde iğne oldum. Bebişlerimiz gelmek istedikleri zaman gelecekler canım ❣❣❣

İnşallah canım sağ ol♥️ belirtin var mı?
Şuan için iğnenin etkileri var. Geçen aya göre kasıklarımda farklı bir ağrı var. Fakat normalde 20 üzeri olursa yumurta büyüklüğü sanırım olmuyormuş. Benimki 19 ve 21 di. Doktoru değiştircem buda olmazsa. Çok yorucu bir aüreç. Aşılama devamında tüp bebek dedi. 😔😔

Back
X