• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

kızlar merhabaa, benim de şuan iğnemin 21. saati ama doktor dün için ilişki önermişti 36. saati beklemenize gerek yok dedi hala çatlamamış yanlış mı yönlendirdi acaba ya :( ilk kez kullanıyorum bu arada klomen+ovitrelle

Merhaba kızlar geçen ay letu kullandım adetin 14.günü gittim yumurta 17mm idi ertesi gün gonalpeptyl çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı..bu ay tekrar letu kullandım dün adetin 13.günüydü gittim yumurta 18mm dedi hatta bir tane daha var ama o 13mm dedi ben bu kez ovitrelle istedim yazdı ve bugün sabah 10 gibi iğnemi yaptırdım inşallah bu ay tutar geçen ay iğneden sonra sadece 4 gün deneme yaptık bu ay baya denemeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz 😊
İnş olur canım Allah hepimizin kucaqını doldursun ben baya önce letu kullandım 2 kere 1 kere oteivelle iqne kullandım hamile kalamadım biraz ara werdim sonra başka hastaneye qittim sürekli qit qel yaptm sürekli hormon deqişikliqi war mı diye kan werdm hsg yani rahim filmi çektirdm iki kere tüplerim açık çıktı şükür sonra doktorum klomen werdi 5 qün içtikten sonra aralıqın 25 inde otrivelle iqne wurdum kendim akşam 10 aralıqın 27sindede hastaneye qiderek aşılama oldm adetime şuan 4 qün war inş bu ay hamile kalırm benim için dua eder misiniz

Benimde belirtim yok diye tutmadı diyorum ya nebilim belirtisiz gebelik mi olur
Diger hamilelik yasadiginiz zamanlarda ne gibi belirtiniz oldu. Onlardami tedawiyle olusmustu ayni gun catlatma ignesi olmusuz 26 aralik. Bnm ignenin 2ci gununden 6ci gununr kadar baya yogun kasik agrisi wardi simdi hafifledi gogus bel agrisi basladi

İnş olur canım Allah hepimizin kucaqını doldursun ben baya önce letu kullandım 2 kere 1 kere oteivelle iqne kullandım hamile kalamadım biraz ara werdim sonra başka hastaneye qittim sürekli qit qel yaptm sürekli hormon deqişikliqi war mı diye kan werdm hsg yani rahim filmi çektirdm iki kere tüplerim açık çıktı şükür sonra doktorum klomen werdi 5 qün içtikten sonra aralıqın 25 inde otrivelle iqne wurdum kendim akşam 10 aralıqın 27sindede hastaneye qiderek aşılama oldm adetime şuan 4 qün war inş bu ay hamile kalırm benim için dua eder misiniz
İnsAllah Allah isteyen herkese ozursuz kusursuz saglikli bebisler wersin

Diger hamilelik yasadiginiz zamanlarda ne gibi belirtiniz oldu. Onlardami tedawiyle olusmustu ayni gun catlatma ignesi olmusuz 26 aralik. Bnm ignenin 2ci gununden 6ci gununr kadar baya yogun kasik agrisi wardi simdi hafifledi gogus bel agrisi basladi
Yaaa ne güzel benim hala sıfır belirti 😔diğer gebelik kayıplarımda ateş basması yaşadım göğüs ağrısı bunlar belirgin şekilde bardı halsizlik uyku hali…gebeliklerim kendiliğindendi tedavisiz yani

Back
X