• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Çok teşekkür ederim çokta küçüksün daha maşallah İnanır mısın hep psikolojik benim kuzenim 5 yıldır çocuğu olmuyordu tedaviyle ikizleri oldu sonrada doğal yolla tekrar oldu hep çevre psikolojisi bende öyleyim bir tane var diğeri niye olmuyor diyorlar
Valla bende 1.5 yıllık evliyim benimde üstümde çevre baskısı var

Bende ve eşimde bir sorun yok çok şükür benim üstümde baya çevre baskısı var stresten olmadığını düşünüyorum Allah yardım etsin hepimize

Kayınbabam yok vefat etmiş kaynanam da ben evlendikten sonra evlendi eşimi doldurşa getirecek yakını yok Allah razı olsun çok destek çıkar benden umursamaz aslında vurdum duymaz insan üzülüyor ama susturma konuşma gelirsek agzınlarına bilee ederim ediyorsun şimdi susuyorum en büyük cevap o
Hakkında en güzeli olsun canım sıkma canını sen en kısa zamanda sende evlat sahibi olursun inşallah 🙏 🙏

İğne gününü saymıyoruz canım iğne günü hariç 9.günüm benimde ben iğneden sonraki gün iğne etkisini takip etmek için test yapıyorum ve dün baya silikleşmişti bugün daha yapmadım muhtemelen 10.gün tamamen gidiyor iğne etkisi çünkü geçen ayda öyle olmuştu
O zaman benim 8. Günüm yani pazartesiden sonr test yapabilirim

O zaman benim 8. Günüm yani pazartesiden sonr test yapabilirim
Test için bir sınır yok canım ha nezaman çıkar varsa 12 13 gün en erken diye düşünüyorum ama ben iğne etkisi nezaman geçecek diye iğneden hemen sonra başladım testlere bugün negatif gibi yarın tamamen negatifleşir 10.gün yarın sonra tekrar pozitif e dönerse gebeliktir ama bazıları iğneyi takip etmiyor 12 13 gün yapıyor silik görünce gebelik sanıyor ama iğne etkisi çıkıyor yani iğne etkisi kişiden kişiye değişiyor geçmesi

Test için bir sınır yok canım ha nezaman çıkar varsa 12 13 gün en erken diye düşünüyorum ama ben iğne etkisi nezaman geçecek diye iğneden hemen sonra başladım testlere bugün negatif gibi yarın tamamen negatifleşir 10.gün yarın sonra tekrar pozitif e dönerse gebeliktir ama bazıları iğneyi takip etmiyor 12 13 gün yapıyor silik görünce gebelik sanıyor ama iğne etkisi çıkıyor yani iğne etkisi kişiden kişiye değişiyor geçmesi
Ben de takip etmedim ama zor sabrediyorum doktor 14 gün sonra anlarız demişti ama sabredebildigim kadar edicem senin ilk denemem mi kaçıncı deneme

Arkadaşlar merhabalar , 23 aralıkta iğne vuruldum , 25 Çarşamba günü çatladıpınj düşünüyorum . Bugün iğnenin (olduğum günü saymazsak ) 12. Günü . Erken gebelik testi yaptım ama negatifti . Erken mi yaptım acaba ? 14. Gün de tekrarlayayım mı .

Arkadaşlar merhabalar , 23 aralıkta iğne vuruldum , 25 Çarşamba günü çatladıpınj düşünüyorum . Bugün iğnenin (olduğum günü saymazsak ) 12. Günü . Erken gebelik testi yaptım ama negatifti . Erken mi yaptım acaba ? 14. Gün de tekrarlayayım mı .
Evet canım 14.güne kadar tekrarla belli olmaz peki bir belirtin var mı

Kaç gündür sol tarafım çok ağrıyrodu doktor yumurtan sol tarafta demişti . Tuttu diye seviniyordum . Bugün 12. Gün test yapıp negatif görünce hayal kırıklığo yaşadım. Bel ağrım var rahmim de adet olacakmış gibi ağrıyor

Kaç gündür sol tarafım çok ağrıyrodu doktor yumurtan sol tarafta demişti . Tuttu diye seviniyordum . Bugün 12. Gün test yapıp negatif görünce hayal kırıklığo yaşadım. Bel ağrım var rahmim de adet olacakmış gibi ağrıyor
Benimde belirtim yok diye tutmadı diyorum ya nebilim belirtisiz gebelik mi olur

Bende 25 Aralık'ta vuruldum bugün 10.gunu kaset test yaptım negatif ama benimde kasık ağrısı var inşallah regl olmam

Back
X