Bence 12-24-36 saat olarak değerlendirmek doğru değil ama tabi bu benim fikrim sperm kalitesini korumak için gün aşırı ilişki öneriliyor zaten spermlerin kadın vücudunda 72 saat yaşadığı biliniyor. Ben iğneyi vurmadan hemen önce ilişkiye girdim sonra 36. Saatte ve daha sonrasında gün aşırı olacak şekilde ilişki oldu. 13mm olan yumurta çatlar mı onu bilmiyorum o konu hakkında fikrim yokEvet canım öyle yapayım diyorum inşallah bu defa tutar canım birde 13mm var dedi iğneden o etkilenir mi sence yoksa büyüyüp sonra mı catlar ona göre bu defa 10 gün deneyelim diyorumgeçen ay iğneyi yaptım 4 gün denedim sonra es geçtik
Evet canım öğretmenim ama okulda şuan müdür yardımcısıyım pek ayakta durmuyorumBu arada öğretmensiniz galiba bende öğretmenim doktorum bana çok ayakta durma demişti ben hiç oturarak ders anlatamam ama o bir hafta boyunca oturarak ders anlatmıştım sizde elinizden geldiği kadar ayakta durmayın tek size değil gerçi bu gruptaki tüm anne adaylarim çok fazla ayakta durmamaya çalışın
Bende nebilim boş geçsin istemiyorum en azından biri tutmazsa diğeri tutsun diye ama senin düşüncene de katılıyorum sperm sorunu yok eşimde ama kalitesini etkilerim her gün yapmak bilemedim etkileyebilirBence 12-24-36 saat olarak değerlendirmek doğru değil ama tabi bu benim fikrim sperm kalitesini korumak için gün aşırı ilişki öneriliyor zaten spermlerin kadın vücudunda 72 saat yaşadığı biliniyor. Ben iğneyi vurmadan hemen önce ilişkiye girdim sonra 36. Saatte ve daha sonrasında gün aşırı olacak şekilde ilişki oldu. 13mm olan yumurta çatlar mı onu bilmiyorum o konu hakkında fikrim yok
Haklısın işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Doktor bana bu şekilde önerdiği için ben böyle yapıyorum. Umarım artık pozitifi görürüz ben kafayı sıyırmak üzereyimBende nebilim boş geçsin istemiyorum en azından biri tutmazsa diğeri tutsun diye ama senin düşüncene de katılıyorum sperm sorunu yok eşimde ama kalitesini etkilerim her gün yapmak bilemedim etkileyebilir
İğneden sonra ki günden sayılmaya başlıyorKızlar merhaba sayarken iğne olduğumuz günüde sayacakmiyiz yani ben 22 sinde oldum 22 si 1.gun mu oluyor
5. GünümEvet canım öğretmenim ama okulda şuan müdür yardımcısıyım pek ayakta durmuyoruminşallah işe yarar ya senin şuan kaçıncı günün?
Bende canım ama ilte mecbur hazirana kadar ilaçla deneyecem tuttu tuttu tutmadı tüpHaklısın işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Doktor bana bu şekilde önerdiği için ben böyle yapıyorum. Umarım artık pozitifi görürüz ben kafayı sıyırmak üzereyim
İyi az kalmış canım inşallah tutmuştur denemeye devam mı hala? Ben geçen ay iğneden sonra 4 gün denedim sonra bıraktım hata ettim bu ay 10 gün devam ilk 5 gün her gün diyorum sonra gün aşırı5. Günüm
İğne vurulalı 5 gün oldu adetten sonraki 17. GünümBende canım ama ilte mecbur hazirana kadar ilaçla deneyecem tuttu tuttu tutmadı tüpinşallah ona gerek kalmaz her ay da ister istemez umutlanıyorum sonra hüsran oluyor senin bugün kaçıncı gün ?
Aminn inşallah en kisa zamanda nasip olur yeniden hamilelik ve saglikla kucagimiza almak. Isteyen tüm herkese inşallahÖyle mi çok üzüldüm umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize
Benim bugün iğneden sonraki 11. Günüm test çok ama çok silik hayalet gibi çıktı. Birazda kasık ve bacak ağrılarım var galiba tutmadı adet olucamKizlar test yapan varmı ne durumdasınız pozitifleri görelim artık
Bende anca akşamdan akşama yaparımBen üç gün üst üste ondan sonra gün aşırıya döndüm vallakısmet artık valla çok yoruluyorum çok geç de olsun istemiyorum sabah da yapamıyorum okula gidicem diye artık nasip ara ara sancı vuruyor test aldım yarın gelir inşallah cuma yada cumartesiden sonra başlarım yapmaya
Değişebiliyor canım benimde eşim en son bir sene önce yaptığıyla bir ay önce yaptığı farklı ama iyi genel manada değerleri oyüzden onun etkisi olabilir sorun yokturBayanlar birşey danışmak istiyorum size benim eşimin değerleri normalde gayet iyiydi bu defa adet zamanı hormon tahlilleri mi verirken eşimde verdi ama yaklaşık 8 gün felan ilişkiye girmemistik hızı düşük çıktı uzun süre beklemekten hızında sıkıntı olabilir mi doktora söylediğimiz de önemli değil demişti ama baya düşmüştü önceki değerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?