Bu arada öğretmensiniz galiba bende öğretmenim doktorum bana çok ayakta durma demişti ben hiç oturarak ders anlatamam ama o bir hafta boyunca oturarak ders anlatmıştım sizde elinizden geldiği kadar ayakta durmayın tek size değil gerçi bu gruptaki tüm anne adaylarim çok fazla ayakta durmamaya çalışın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı klomen- ovitrelle takibi
- Konu Sahibi bynbronz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Nisan 2024
- 387
- 186
- 18
- 27
Bence 12-24-36 saat olarak değerlendirmek doğru değil ama tabi bu benim fikrim sperm kalitesini korumak için gün aşırı ilişki öneriliyor zaten spermlerin kadın vücudunda 72 saat yaşadığı biliniyor. Ben iğneyi vurmadan hemen önce ilişkiye girdim sonra 36. Saatte ve daha sonrasında gün aşırı olacak şekilde ilişki oldu. 13mm olan yumurta çatlar mı onu bilmiyorum o konu hakkında fikrim yokEvet canım öyle yapayım diyorum inşallah bu defa tutar canım birde 13mm var dedi iğneden o etkilenir mi sence yoksa büyüyüp sonra mı catlar ona göre bu defa 10 gün deneyelim diyorum geçen ay iğneyi yaptım 4 gün denedim sonra es geçtik
- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Evet canım öğretmenim ama okulda şuan müdür yardımcısıyım pek ayakta durmuyorum inşallah işe yarar ya senin şuan kaçıncı günün?Bu arada öğretmensiniz galiba bende öğretmenim doktorum bana çok ayakta durma demişti ben hiç oturarak ders anlatamam ama o bir hafta boyunca oturarak ders anlatmıştım sizde elinizden geldiği kadar ayakta durmayın tek size değil gerçi bu gruptaki tüm anne adaylarim çok fazla ayakta durmamaya çalışın
- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Bende nebilim boş geçsin istemiyorum en azından biri tutmazsa diğeri tutsun diye ama senin düşüncene de katılıyorum sperm sorunu yok eşimde ama kalitesini etkilerim her gün yapmak bilemedim etkileyebilirBence 12-24-36 saat olarak değerlendirmek doğru değil ama tabi bu benim fikrim sperm kalitesini korumak için gün aşırı ilişki öneriliyor zaten spermlerin kadın vücudunda 72 saat yaşadığı biliniyor. Ben iğneyi vurmadan hemen önce ilişkiye girdim sonra 36. Saatte ve daha sonrasında gün aşırı olacak şekilde ilişki oldu. 13mm olan yumurta çatlar mı onu bilmiyorum o konu hakkında fikrim yok
- 12 Nisan 2024
- 387
- 186
- 18
- 27
Haklısın işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Doktor bana bu şekilde önerdiği için ben böyle yapıyorum. Umarım artık pozitifi görürüz ben kafayı sıyırmak üzereyimBende nebilim boş geçsin istemiyorum en azından biri tutmazsa diğeri tutsun diye ama senin düşüncene de katılıyorum sperm sorunu yok eşimde ama kalitesini etkilerim her gün yapmak bilemedim etkileyebilir
İğneden sonra ki günden sayılmaya başlıyorKızlar merhaba sayarken iğne olduğumuz günüde sayacakmiyiz yani ben 22 sinde oldum 22 si 1.gun mu oluyor
5. GünümEvet canım öğretmenim ama okulda şuan müdür yardımcısıyım pek ayakta durmuyorum inşallah işe yarar ya senin şuan kaçıncı günün?
- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Bende canım ama ilte mecbur hazirana kadar ilaçla deneyecem tuttu tuttu tutmadı tüp inşallah ona gerek kalmaz her ay da ister istemez umutlanıyorum sonra hüsran oluyor senin bugün kaçıncı gün ?Haklısın işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Doktor bana bu şekilde önerdiği için ben böyle yapıyorum. Umarım artık pozitifi görürüz ben kafayı sıyırmak üzereyim
- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
İyi az kalmış canım inşallah tutmuştur denemeye devam mı hala? Ben geçen ay iğneden sonra 4 gün denedim sonra bıraktım hata ettim bu ay 10 gün devam ilk 5 gün her gün diyorum sonra gün aşırı geçen ay doktorumda on gün dedi ama uymadım5. Günüm
Bayanlar birşey danışmak istiyorum size benim eşimin değerleri normalde gayet iyiydi bu defa adet zamanı hormon tahlilleri mi verirken eşimde verdi ama yaklaşık 8 gün felan ilişkiye girmemistik hızı düşük çıktı uzun süre beklemekten hızında sıkıntı olabilir mi doktora söylediğimiz de önemli değil demişti ama baya düşmüştü önceki değerinden
- 12 Nisan 2024
- 387
- 186
- 18
- 27
İğne vurulalı 5 gün oldu adetten sonraki 17. GünümBende canım ama ilte mecbur hazirana kadar ilaçla deneyecem tuttu tuttu tutmadı tüp inşallah ona gerek kalmaz her ay da ister istemez umutlanıyorum sonra hüsran oluyor senin bugün kaçıncı gün ?
Kızlar selam regl 5. Gün klomen’e başladım 5 gün sonrasında ilaç bitti ve 1 gün ara verip doktoruma kontrole gittim yumurtalıklarımda büyüme vardı ve çatlatma iğnesi ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilişki ve sonrasında gün aşırı iki kere daha ilişki olması gerektiğini söyledi ve oldu son ilişkiden 12 gün sonra kan testi vermemi söyledi fakat ben tam çatlatma iğnesinden 17 gün sonra son ilişkiden 12 gün sonra regl oldum ve şimdi tekrar klomene başlamam gerektiğini söyledi bu seferde olmazsa nasıl ilerleme olacak bilmiyorum ve çok tedirgin oluyorum
- 16 Eylül 2024
- 1.346
- 877
- 38
- 34
Aminn inşallah en kisa zamanda nasip olur yeniden hamilelik ve saglikla kucagimiza almak. Isteyen tüm herkese inşallahÖyle mi çok üzüldüm umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize
Benim bugün iğneden sonraki 11. Günüm test çok ama çok silik hayalet gibi çıktı. Birazda kasık ve bacak ağrılarım var galiba tutmadı adet olucamKizlar test yapan varmı ne durumdasınız pozitifleri görelim artık
- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Bende anca akşamdan akşama yaparım ben geçen ay ilk ilaç kullanımım diye testlere erken başlamıştım iğne etkisi nezaman gidecek merak etmiştim yine yaparım test depoladım resmen bu arada dün ovalüsyon testi yaptım baya koyu çıkmıştı geçen ay iğneden sonra koyu çıktı ki iğne etkisiydi ama bu kez iğneden önce koyulaşmıştı bu sabah iğnemi yaptım saat 10 da akşam başlarız artık denemelereBen üç gün üst üste ondan sonra gün aşırıya döndüm valla kısmet artık valla çok yoruluyorum çok geç de olsun istemiyorum sabah da yapamıyorum okula gidicem diye artık nasip ara ara sancı vuruyor test aldım yarın gelir inşallah cuma yada cumartesiden sonra başlarım yapmaya
- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Değişebiliyor canım benimde eşim en son bir sene önce yaptığıyla bir ay önce yaptığı farklı ama iyi genel manada değerleri oyüzden onun etkisi olabilir sorun yokturBayanlar birşey danışmak istiyorum size benim eşimin değerleri normalde gayet iyiydi bu defa adet zamanı hormon tahlilleri mi verirken eşimde verdi ama yaklaşık 8 gün felan ilişkiye girmemistik hızı düşük çıktı uzun süre beklemekten hızında sıkıntı olabilir mi doktora söylediğimiz de önemli değil demişti ama baya düşmüştü önceki değerinden