• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabrım beni de sınıyor bakalım nasıl geçecek bu 3 gün sonradan diyeceğiz niye beklemedikki bı arkadaşım var diyor ne kadar geç öğrensen o kadar iyi gerçektende öyle iki ay önce kimyasal geçirdim erken öğrendim sonrası hayal kırıklığı valla düşüne düşüne bu tür şeyler başa geliyor salmak lazım sanki

Karnimizda çıksın sonra test yapalım sanki eskilerde test mi vardi 😅😅
Dedim ve ertesi gün yine test yapmaya karar verdim 😅😅😅😅

Merhaba kızlar bende adetin 3.günü letu başladım 7 gün kullandım sabah akşam olacak şekilde bugün adetin 13.günü doktora gidecem yumurtalar büyümüş mü diye ona göre çatlatma iğnesi verecek geçen ay 14.gün gitmiştim 17mm idi yumurtam iğne vermiş ertesi gün yapmıştım tabi tutmadı..sorum 13.gün az büyümüş mü olur yoksa günün önemi yok mu? cidooss cidooss ne düşünüyorsun

Kızlar merhaba bende bu ay letu+ovitrelle denedim. iğne sonrası 50. Saatte ovulasyon testi yaptım testim pik çıktı yani yumurtam çatlamamış sanırım bu durumda olan var mı? Yumurtamın çatladığına dair hiçbir belirtim olmadı zaten akıntı vs geçen ayda belirtim olmamıştı yumurtalarım iğneye rağmen çatlamıyor olabilir mi
Merhaba canim, ovülasyon testi catlatma ignesi vurulduktan sonra hep pik yani pozitif verir. Bu yumurtanin catlamadigi anlamina gelmez. Aksine test yapmayi birakman gerekir. Hatta gebelik testi yapsan o bile pozitif verecektir ignedeki hormonlar yüzünden.
Yumurta catlama belirtisi bir cok kadinda olmaz, bendr 4 defa kullandim ovitrelle mesela 1 kere ya hissettim ya hissetmedim o belirtiyi. Ona cok fazla takilma. Sen bu günleri degerlendirmeye devam ederek sonucunu bekle. İnşallah hepimizin gönlündeki bebisler bir an evvel nasip olsun 🙏🌸

Merhaba kızlar bende adetin 3.günü letu başladım 7 gün kullandım sabah akşam olacak şekilde bugün adetin 13.günü doktora gidecem yumurtalar büyümüş mü diye ona göre çatlatma iğnesi verecek geçen ay 14.gün gitmiştim 17mm idi yumurtam iğne vermiş ertesi gün yapmıştım tabi tutmadı..sorum 13.gün az büyümüş mü olur yoksa günün önemi yok mu? cidooss cidooss ne düşünüyorsun
Hiç endişe etme ben ilk yaptigimda letu kullanmistim 11. Gün iğne vuruldum iki tane yumurtam vardı bu defa klomen- kullandım 16. Gün ignemi oldum zamandan çok kaliteli yumurta kaliteli sperm =bebiş yani 10. Gün 5 yumurta ile tutmayanda var 22. Gün tek yumurta tutanda inşallah büyümüştür Allah gonlundekini versin sana🩵

Hiç endişe etme ben ilk yaptigimda letu kullanmistim 11. Gün iğne vuruldum iki tane yumurtam vardı bu defa klomen- kullandım 16. Gün ignemi oldum zamandan çok kaliteli yumurta kaliteli sperm =bebiş yani 10. Gün 5 yumurta ile tutmayanda var 22. Gün tek yumurta tutanda inşallah büyümüştür Allah gonlundekini versin sana🩵
Zaman derken canım yumurtanın boyutu önemli ya iğne için hami bugün adetin 23.günü acaba 17 mm ve üstümüdür onu merak ettim geçen ayda letu kullandım 14.gün gitmiştim yumurta 17mm idi ertesi gün yani 15.gün iğne yapmıştım mesela bugün atıyorum 15mm çıktı iki gün sonra mı yap der iğneyi ona göre verir dimi? Belkide yumurta büyümemiştir büyümeyedebiliyormuş geçen ay ilk kullanımımdı ilacı bu ay ikinci olacak

Gitmeden bilemezsin işte ben ilaçtan 4 gün sonra gittim büyümemisti 3 gün sonra gel dedi 3. Gün gittiğimde hemen iğneni yap dedi sende gidersin belki hemen yap der yada yarın büyüklüğüne göre işte ama dediğin gibi hiç buyuyume yada büyüyüp kist olma ihtimalleri de var olumsuz dusunme inşallah sağlıklı büyümüştür...

Gitmeden bilemezsin işte ben ilaçtan 4 gün sonra gittim büyümemisti 3 gün sonra gel dedi 3. Gün gittiğimde hemen iğneni yap dedi sende gidersin belki hemen yap der yada yarın büyüklüğüne göre işte ama dediğin gibi hiç buyuyume yada büyüyüp kist olma ihtimalleri de var olumsuz dusunme inşallah sağlıklı büyümüştür...
İnşallah canım bugün öğleden sonra 4,5 gibi randevum bakalım ne diyecek

Canım senin geriden gelen yumurtan vardi sanki belki oda çatlamış olabilir ilişkiye devam ediyor musun kasıklarım ağrıyı deyince aklıma geldi
Devam etmedik aslında ama o da 16 gbi bişeydi kontrolden sonraki gün vurmuştum 17-18 olmuş o da çatlamıştır diye düşünüyorum😏

Back