- 15 Kasım 2024
- 228
- 78
- 13
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
Hahaha aynı bende bugün 15. Gün adet oldum sanıyorum ama hafif akıntı ile devam ediyorum bakalım16.günden bildiriyorum akıntı artarak devam ediyor hasta oldum sanıyorum bakıyorum akıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha aynı bende bugün 15. Gün adet oldum sanıyorum ama hafif akıntı ile devam ediyorum bakalım16.günden bildiriyorum akıntı artarak devam ediyor hasta oldum sanıyorum bakıyorum akıntı
Anladim tesekurler ins bebikler wardir da bunlari bida denemek zorunda klmayiz.Kasetle baktım hep aynı markayla
Bence hamilesin 13.gun silik çizgi görmüşsün tabi test yaniltmazsa9 veya 10 olması lazım canım
Ben iğnenin etkisi varmı diye merak ettiğim için yaptım 13 14. günde ikinci çizgiyi görsem hamileyim diyebilirim iğne etkisi demem o yüzden testi yaptımBnm yarin 11 olacak. test yapmasam mi daha erken cikmaz ozaman
Ay inşallah canım senin ne ki belirtilerin benim bugüne kadar yoktu bugün biraz akıntı hafif göğüs ağrısı vardı okadarAnladim tesekurler ins bebikler wardir da bunlari bida denemek zorunda klmayiz.
Ben dün kaset test yaptım negatifti.ama hala adet gelmedi.Hahaha aynı bende bugün 15. Gün adet oldum sanıyorum ama hafif akıntı ile devam ediyorum bakalım
Kaset testte geç çıkabilir bence kan verinBen dün kaset test yaptım negatifti.ama hala adet gelmedi.
İnşallah canım bakalım eve daha geçmedim mutlaka atacağım testiBence hamilesin 13.gun silik çizgi görmüşsün tabi test yaniltmazsa
Ben 13. Gün yaptım silik baya zor gözüküyor henüz daha yapmadımBen dün kaset test yaptım negatifti.ama hala adet gelmedi.
Progesteron baktırdığımda daha çatlamamıştı ama ne zaman çatlayacağını bilmediğimizden iki günde bir değerlendirdik. 7 sinde adet olmam gerekiyor bakalım olmazsam kan vericem. Bi önceki iğnede 19. Gün gelmişti ama hiç kasık ağrım olmamıştı . Bunda kasık ağrısı akıntı var.Kaset testte geç çıkabilir bence kan verin
Bende belirtiler full + full igneden 1 gun snrasinda baslayan kasik agrisi hala gecmedi ara ara war. Gugus ucu hassasiyeti. Koku hassasiyeti bir iki kerede mide bulantisi oldu 2 gun once we bugun. 3 4 gun oncede 2 gun suren bel agrisi oldu. Akinti war ama boyle krem rengi gibi beyaz degil. Oksururken kasiklarim batiyo sanki oyle hersey war psikolojik sonuc husran buyuk ihtimal.Ay inşallah canım senin ne ki belirtilerin benim bugüne kadar yoktu bugün biraz akıntı hafif göğüs ağrısı vardı okadar
Tamam canımİnşallah canım bakalım eve daha geçmedim mutlaka atacağım testi
Belli olmaz canımBende belirtiler full + full igneden 1 gun snrasinda baslayan kasik agrisi hala gecmedi ara ara war. Gugus ucu hassasiyeti. Koku hassasiyeti bir iki kerede mide bulantisi oldu 2 gun once we bugun. 3 4 gun oncede 2 gun suren bel agrisi oldu. Akinti war ama boyle krem rengi gibi beyaz degil. Oksururken kasiklarim batiyo sanki oyle hersey war psikolojik sonuc husran buyuk ihtimal.
Pcos um 7 senelik ewliyim hic korunmadik we hic hamileligm olmadi 2 sene once de baslamistik tedawiye 4 ay haplarla yumurtam hic olusmamisti bu ay ilk denemede gecte olsa bir tane yumurtam olustu oda tam geliskin degildi 17 di. Bilmiyorum belki zamani gelmistir o bir yumurtayla olusur..Belli olmaz canım
İnşallah canım inşallah bende 5 senelik evliyim hatta 6 ya gireceğiz bu ay ilk 3 sene içinde 5 gebelik kaybım oldu sebebi bulunamadı hepsi kendiliğinden olan gebeliklerdi amh çok iyi herhangi bir sorunum yoktu sadece geçen sene rahim filminde t rahim çıktım sebep bu diyen oldu histeroskopi oldum şeklini düzeltti doktor dene olur dedi ameliyat olalı bir sene olacak geçen sene şubatta oldum bende hiç tedavi denemedim diye geçen ay başladım bu ay 2.iğnem hazirana kadar devam edecem olmazsa haziranda tüp bebek yaptıracağız inşallah gerek kalmaz ama bakalımPcos um 7 senelik ewliyim hic korunmadik we hic hamileligm olmadi 2 sene once de baslamistik tedawiye 4 ay haplarla yumurtam hic olusmamisti bu ay ilk denemede gecte olsa bir tane yumurtam olustu oda tam geliskin degildi 17 di. Bilmiyorum belki zamani gelmistir o bir yumurtayla olusur..
İnsAllah daha once kendiliginden t rahimde bile olusmus yine olusur.İnşallah canım inşallah bende 5 senelik evliyim hatta 6 ya gireceğiz bu ay ilk 3 sene içinde 5 gebelik kaybım oldu sebebi bulunamadı hepsi kendiliğinden olan gebeliklerdi amh çok iyi herhangi bir sorunum yoktu sadece geçen sene rahim filminde t rahim çıktım sebep bu diyen oldu histeroskopi oldum şeklini düzeltti doktor dene olur dedi ameliyat olalı bir sene olacak geçen sene şubatta oldum bende hiç tedavi denemedim diye geçen ay başladım bu ay 2.iğnem hazirana kadar devam edecem olmazsa haziranda tüp bebek yaptıracağız inşallah gerek kalmaz ama bakalım
İnşallah canım doktor da öyle dedi hatta tüp bebek hastası değilsin sen dedi dene olur dedi ama bakalım oldu oldu olmadı mecburen tüp başlayacam yaşım da küçük deil evlilikte de 6 seneİnsAllah daha once kendiliginden t rahimde bile olusmus yine olusur.
Kac yasindasin ben 30İnşallah canım doktor da öyle dedi hatta tüp bebek hastası değilsin sen dedi dene olur dedi ama bakalım oldu oldu olmadı mecburen tüp başlayacam yaşım da küçük deil evlilikte de 6 sene