• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Ayy hadi hayırlısı belirtilerin nelerdi canım öncesinde hiç test yaptın mı çok heyecanlı 😃
Yok bu ay hiç test yapmamıştım dün gece çok kötü bir gaz sancısı yaşadım gazımı asla çıkartamadım ondan sonra şüphelendim sabah test yapınca bu şekilde çıktı gün gün belirtilerimi hep not almıştım eğer pozitifse kandada paylaşırım sizlerle😊

Yok bu ay hiç test yapmamıştım dün gece çok kötü bir gaz sancısı yaşadım gazımı asla çıkartamadım ondan sonra şüphelendim sabah test yapınca bu şekilde çıktı gün gün belirtilerimi hep not almıştım eğer pozitifse kandada paylaşırım sizlerle😊
Ayy pozitif bence darısı bana ya gün gün paylaş canım ya bende hep not alıyorum 😀

Ay çok heyecanlı başkası adına da mutlu olmak ne güzel birşey sağlıkla gelir inşallah darısı bizim başımıza inşallah

Merhaba ben de 15 aralıkta iğne oldum letu kullanmıştım. Bugün 13. Günüm. 9. Gün takip etmeye başlamıştım 3 gün boyunca silik çıktı. Bugün erken gebelik testimi yanlış yaptım sanırım geçersiz oldu elimde kalan kaset test ile yaptım negatif çıktı. 13. Gündeyim sonuçta olsa onda da çıkardı herhalde diye düşünüyorum moralim bozuk. Allah hepimizin yardımcısı olsun♥️🤲🏻
Bende erken gebelik testi yaptım iki kere geçersiz oldu iki gün sonra hastaneye gittim beta Hcg 45 çıktı normal gebelik testinde bu değerden negatif çıkması normal seninde böyle olabilir iki gün önce beta verdim 420 çıktı kese görülene kadar beta vermem gerekiyor o yüzden biraz daha bekle bence

Bende erken gebelik testi yaptım iki kere geçersiz oldu iki gün sonra hastaneye gittim beta Hcg 45 çıktı normal gebelik testinde bu değerden negatif çıkması normal seninde böyle olabilir iki gün önce beta verdim 420 çıktı kese görülene kadar beta vermem gerekiyor o yüzden biraz daha bekle bence
İğnenin kaçıncı günüydü kan verdiğinde canım birde belirtilerin nelerdi?

İğnenin kaçıncı günüydü kan verdiğinde canım birde belirtilerin nelerdi?
Ben 14 aralıkta iğnemi yaptım 16 aralıkta aşılamaya aldılar beni bende de pcos vardı yapılırken bile bende çok sancı oldu 1 haftada devam etti sürekli kasık ağrısı oldu adet olacak gibi aşırı şişkinlik falan iğneden 12 gün sonra ben evde test yaptım işte ikisi de geçersiz oldu dedim herhalde bir işaret yapmayım iğneden 14 gün sonra kan verdim 45.30 çıktı doktor 2 günde bir kan verdi değerin 2 katına çıkması lazım dedi 1500 2000 de keseyi görmemiz lazım dedi
27 Aralık 45.30
29 Aralık 182.90
31 Aralık 420 çıktı bugün de verdim sağlık ocağında daha çıkmadı negatif çıkabilir kasetlere çok güvenme kan ver kanda bir günlük bile olsa çıkıyor önemli olan iğnenin etkisinin geçmesi oda 10 12 günde geçiyor 10 12 gün sonra kan verirsen kesin sonucu alırsın

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al bebişini♥️ ama benim sonucum negatif oldu malesef..

Back
X