- 11 Ekim 2024
- 416
- 180
- 18
- Konu Sahibi Sosyallanne
hadi insallah bu güzel günde yüzünüz gülsünKan verdim 1.5 saate sonuç çıkar dediler bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi insallah bu güzel günde yüzünüz gülsünKan verdim 1.5 saate sonuç çıkar dediler bekliyorum
Var canım maşallahKızlar benim bugün iğne sonrası 13. Günüm. Test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Eki Görüntüle 3530295
Ah inşallahşifa olsun insallah yumurta olup catlayıp bebek olsun.saol canım
Ayy hadi hayırlısı belirtilerin nelerdi canım öncesinde hiç test yaptın mı çok heyecanlıKan verdim 1.5 saate sonuç çıkar dediler bekliyorum
Yok bu ay hiç test yapmamıştım dün gece çok kötü bir gaz sancısı yaşadım gazımı asla çıkartamadım ondan sonra şüphelendim sabah test yapınca bu şekilde çıktı gün gün belirtilerimi hep not almıştım eğer pozitifse kandada paylaşırım sizlerleAyy hadi hayırlısı belirtilerin nelerdi canım öncesinde hiç test yaptın mı çok heyecanlı
Ayy pozitif bence darısı bana ya gün gün paylaş canım ya bende hep not alıyorumYok bu ay hiç test yapmamıştım dün gece çok kötü bir gaz sancısı yaşadım gazımı asla çıkartamadım ondan sonra şüphelendim sabah test yapınca bu şekilde çıktı gün gün belirtilerimi hep not almıştım eğer pozitifse kandada paylaşırım sizlerle
Ay çok heyecanlı başkası adına da mutlu olmak ne güzel birşey sağlıkla gelir inşallah darısı bizim başımıza inşallahYok bu ay hiç test yapmamıştım dün gece çok kötü bir gaz sancısı yaşadım gazımı asla çıkartamadım ondan sonra şüphelendim sabah test yapınca bu şekilde çıktı gün gün belirtilerimi hep not almıştım eğer pozitifse kandada paylaşırım sizlerle
İnşallah öyledir çok korkuyorum yalancı pozitifse diyeAyy pozitif bence darısı bana ya gün gün paylaş canım ya bende hep not alıyorum
Çok teşekkür ederim Allah düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın çok zor bişeyAy çok heyecanlı başkası adına da mutlu olmak ne güzel birşey sağlıkla gelir inşallah darısı bizim başımıza inşallah
Aynen öyle amin inşallahÇok teşekkür ederim Allah düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın çok zor bişey
İnşallah değildir canımm kasette de çıktı dedin dimiİnşallah öyledir çok korkuyorum yalancı pozitifse diye
Evet silik çizgi çıktı kasette deİnşallah değildir canımm kasette de çıktı dedin dimi
Ben Hatay'daym hiçbir eczane vermiyor girmedigim eczane kalmadı zar zor ecza deposunda çalışan biri sayesinde buldum zamlanacak diye yok diyorlarKızlar merhaba.
Ovitrelle yapanlar yakın zamanda hangi illerde buldu yardımcı olur musunuz hiçbir yerde yok
Bende erken gebelik testi yaptım iki kere geçersiz oldu iki gün sonra hastaneye gittim beta Hcg 45 çıktı normal gebelik testinde bu değerden negatif çıkması normal seninde böyle olabilir iki gün önce beta verdim 420 çıktı kese görülene kadar beta vermem gerekiyor o yüzden biraz daha bekle benceMerhaba ben de 15 aralıkta iğne oldum letu kullanmıştım. Bugün 13. Günüm. 9. Gün takip etmeye başlamıştım 3 gün boyunca silik çıktı. Bugün erken gebelik testimi yanlış yaptım sanırım geçersiz oldu elimde kalan kaset test ile yaptım negatif çıktı. 13. Gündeyim sonuçta olsa onda da çıkardı herhalde diye düşünüyorum moralim bozuk. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım bana önce yok dediler 3 4 gün sonra var dediler de aldım yer Siirt hatta başka illerde de baktırmıştım yoktuKızlar merhaba.
Ovitrelle yapanlar yakın zamanda hangi illerde buldu yardımcı olur musunuz hiçbir yerde yok
İğnenin kaçıncı günüydü kan verdiğinde canım birde belirtilerin nelerdi?Bende erken gebelik testi yaptım iki kere geçersiz oldu iki gün sonra hastaneye gittim beta Hcg 45 çıktı normal gebelik testinde bu değerden negatif çıkması normal seninde böyle olabilir iki gün önce beta verdim 420 çıktı kese görülene kadar beta vermem gerekiyor o yüzden biraz daha bekle bence
Ben 14 aralıkta iğnemi yaptım 16 aralıkta aşılamaya aldılar beni bende de pcos vardı yapılırken bile bende çok sancı oldu 1 haftada devam etti sürekli kasık ağrısı oldu adet olacak gibi aşırı şişkinlik falan iğneden 12 gün sonra ben evde test yaptım işte ikisi de geçersiz oldu dedim herhalde bir işaret yapmayım iğneden 14 gün sonra kan verdim 45.30 çıktı doktor 2 günde bir kan verdi değerin 2 katına çıkması lazım dedi 1500 2000 de keseyi görmemiz lazım dediİğnenin kaçıncı günüydü kan verdiğinde canım birde belirtilerin nelerdi?
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al bebişini ama benim sonucum negatif oldu malesef..Bende erken gebelik testi yaptım iki kere geçersiz oldu iki gün sonra hastaneye gittim beta Hcg 45 çıktı normal gebelik testinde bu değerden negatif çıkması normal seninde böyle olabilir iki gün önce beta verdim 420 çıktı kese görülene kadar beta vermem gerekiyor o yüzden biraz daha bekle bence
Hiç sabun sardırmayı denediniz mi yani sizde öyle şeyler var mı ?İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al bebişini ama benim sonucum negatif oldu malesef..