• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2024 transfer olanlar

Alin24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
31
16
88
30
Herkese merhabalar;
3 Aralık günü dondurulmuş 5. gün, genetik testi normal, 4aa kalite tek embriyom transfer edildi.Doktorumun isteği üzerine, embriyo glue(embriyo yapıştırma) ve intralipid(bağışıklık serumu) yapıldı.(İlk transferim,yaşım 30) Transfer gününden beri kasık ağrılarım var, ilk 2 günü transferde idrara çok sıkışmama yormuştum ama daha sonrasında da dolaşan bir kasık ağrım devam edince acaba belirtimi diye düşünmeye başladım. Bazen bel ağrım oluyor çok yatmamaya çalışıyorum kan akışı sağlansın diye. Göğüslerimde şişme oldu sanki damarlanma ve çok hafifte hassasiyet başladı. Dün (5.günüm) dayanamayıp akşam üzeri erken idrar testi yaptım maalesef tek çizgi, bugün(6.günüm) sabah ilk idrarla yaptım tekrar, yine silik çizgi dahi göremedim. Silik çizgiyi 4.-5.-6. gününde gören arkadaşları okudum açıkcası moralim çok bozuldu. Kanda test günüm 12si Perşembe. Sizce pozitif olabilir mi? Çok heyecanlı bir bekleyiş, Allahım hepimize pozitif sonuçlar göstersin inşallah.

Herkese merhabalar;
3 Aralık günü dondurulmuş 5. gün, genetik testi normal, 4aa kalite tek embriyom transfer edildi.Doktorumun isteği üzerine, embriyo glue(embriyo yapıştırma) ve intralipid(bağışıklık serumu) yapıldı.(İlk transferim,yaşım 30) Transfer gününden beri kasık ağrılarım var, ilk 2 günü transferde idrara çok sıkışmama yormuştum ama daha sonrasında da dolaşan bir kasık ağrım devam edince acaba belirtimi diye düşünmeye başladım. Bazen bel ağrım oluyor çok yatmamaya çalışıyorum kan akışı sağlansın diye. Göğüslerimde şişme oldu sanki damarlanma ve çok hafifte hassasiyet başladı. Dün (5.günüm) dayanamayıp akşam üzeri erken idrar testi yaptım maalesef tek çizgi, bugün(6.günüm) sabah ilk idrarla yaptım tekrar, yine silik çizgi dahi göremedim. Silik çizgiyi 4.-5.-6. gününde gören arkadaşları okudum açıkcası moralim çok bozuldu. Kanda test günüm 12si Perşembe. Sizce pozitif olabilir mi? Çok heyecanlı bir bekleyiş, Allahım hepimize pozitif sonuçlar göstersin inşallah.

Bende hiç bir belirti yoktu bu çarşamba doğumum var. Belirtilere takılma.
Ayrıca idrarda pozitif olsa bile kanda sağlıklı artış önemli olan.
Sabırlı olun lütfen, inşallah hayırla sağlıkla gebe kalırsınız💜

Bende hiç bir belirti yoktu bu çarşamba doğumum var. Belirtilere takılma.
Ayrıca idrarda pozitif olsa bile kanda sağlıklı artış önemli olan.
Sabırlı olun lütfen, inşallah hayırla sağlıkla gebe kalırsınız💜
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Amin inşallah çok teşekkür ederim, darısı isteyen herkesin başına.

Herkese merhabalar;
3 Aralık günü dondurulmuş 5. gün, genetik testi normal, 4aa kalite tek embriyom transfer edildi.Doktorumun isteği üzerine, embriyo glue(embriyo yapıştırma) ve intralipid(bağışıklık serumu) yapıldı.(İlk transferim,yaşım 30) Transfer gününden beri kasık ağrılarım var, ilk 2 günü transferde idrara çok sıkışmama yormuştum ama daha sonrasında da dolaşan bir kasık ağrım devam edince acaba belirtimi diye düşünmeye başladım. Bazen bel ağrım oluyor çok yatmamaya çalışıyorum kan akışı sağlansın diye. Göğüslerimde şişme oldu sanki damarlanma ve çok hafifte hassasiyet başladı. Dün (5.günüm) dayanamayıp akşam üzeri erken idrar testi yaptım maalesef tek çizgi, bugün(6.günüm) sabah ilk idrarla yaptım tekrar, yine silik çizgi dahi göremedim. Silik çizgiyi 4.-5.-6. gününde gören arkadaşları okudum açıkcası moralim çok bozuldu. Kanda test günüm 12si Perşembe. Sizce pozitif olabilir mi? Çok heyecanlı bir bekleyiş, Allahım hepimize pozitif sonuçlar göstersin inş

Ben de 4 aralık çarşamba günü dondurulmuş 4. Gün emriyosu transferi oldum. Ablam aşırı meraklı olduğu için transferden sonra 7. Gün (dün) erken gebelik testiyle geldi yanıma silik çizgi gördüm. Sonra dayanamadı kan testine götürdü beta 18.
Benim de test günüm cumartesiye denk geliyor. Kaçıncı denemen ve kaç yıldır deniyorsun?

Herkese merhabalar;
Mrb geçmiş olsun benim de ,5. Gün 4bb kalite dün transfer edildi 3 yaşında çocuğum oda aynı kalitedeydi inşallah pozitif sonucu alırız tekrar kimisinde hiç belirti olmaz bende hafif kasik ağrısı ve sık idrara çıkma vardı test günü de baş dönmesi bize dönüş yapın lütfen

Ben de 4 aralık çarşamba günü dondurulmuş 4. Gün emriyosu transferi oldum. Ablam aşırı meraklı olduğu için transferden sonra 7. Gün (dün) erken gebelik testiyle geldi yanıma silik çizgi gördüm. Sonra dayanamadı kan testine götürdü beta 18.
Benim de test günüm cumartesiye denk geliyor. Kaçıncı denemen ve kaç yıldır deniyorsun?
Var gibi gözüküyor inşallah hayırlısıyla değeriniz artar
Bende bugün dondurulmuş 4.gün transferi oldum hayırlısı olsun inşallah

Mrb geçmiş olsun benim de ,5. Gün 4bb kalite dün transfer edildi 3 yaşında çocuğum oda aynı kalitedeydi inşallah pozitif sonucu alırız tekrar kimisinde hiç belirti olmaz bende hafif kasik ağrısı ve sık idrara çıkma vardı test günü de baş dönmesi bize dönüş yapın lütfen
Merhabalar dualarım sizinle inşallah pozitif Sonucu alırsınız. Benim maalesef negatif.

Sizin adınıza sevindim silik çizgiyi görmek betada sonuç görmek pahabiçilemezdir. umarım sağlıkla yükselir betanız dualarım sizlerle. Benim ilk denememdi.

Sizin adınıza sevindim silik çizgiyi görmek betada sonuç görmek pahabiçilemezdir. umarım sağlıkla yükselir betanız dualarım sizlerle. Benim ilk denememdi.
Benim de ilk denemem 8 yıl hiç bir şekilde bu değeri görememiştim. Ve tüp bebek serüvenine başlayalı tam 5 yıl oldu. resmen tüp bebek yapmak 5 yıl boyunca nasip olmadı bana. En saçma nedeni söyleyeyim ki bu saçmalıkta sorunlar yüzünden nasip olmadı. tam başlicaz dediğim an makina bozuldu. Sonra makina geldi tek yumurta toplandı yani okadar tuaf şeyler oldu ki inşallah zamanı şimdidir. Yarın test sonucumu da paylaşırım inşallah

Benim de ilk denemem 8 yıl hiç bir şekilde bu değeri görememiştim. Ve tüp bebek serüvenine başlayalı tam 5 yıl oldu. resmen tüp bebek yapmak 5 yıl boyunca nasip olmadı bana. En saçma nedeni söyleyeyim ki bu saçmalıkta sorunlar yüzünden nasip olmadı. tam başlicaz dediğim an makina bozuldu. Sonra makina geldi tek yumurta toplandı yani okadar tuaf şeyler oldu ki inşallah zamanı şimdidir. Yarın test sonucumu da paylaşırım inşallah
Ahh çok zor bir süreç olmuş gerçi her birimizin öyle farklı farklı zorluklar. Benimde 3 yıl oldu benim eşim azospermi sperm yok sperm öncül hücrelerinden Elsi(piezo) tekniği ile embriyo oluşturuldu. Şansımıza 1 tane oldu ama o bile bizim için mucizeydi çok istedik ama olmadı bakalım hayırlısı eşim tedavisine devam edecekmiş 2-3 ay sonra tekrar deneme olacak hepimiz için pozitifi görmeyi diliyorum. Sizin için de sağlıkla bebişinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Sonucu yazarsınız 😇 dualarım sizinle bol şans 🤍

kızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllah 🤲 ben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım aramadığım sormadığım eczane kalmadı şehir dışıda dahil 😢

kızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllah 🤲 ben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım aramadığım sormadığım eczane kalmadı şehir dışıda dahil 😢
Yo onu bulmak çok zor hakikaten. Sakarya’da 1 eczanede var biliyorum ama nasıl alabilirsin onu bilmiyorum. Soğuk zincir olması lazım.

Yo onu bulmak çok zor hakikaten. Sakarya’da 1 eczanede var biliyorum ama nasıl alabilirsin onu bilmiyorum. Soğuk zincir olması lazım.
hangi eczane acaba otobüse verseler alabilirim aslında ama otobüsün buzdolabı bölümüne koysalar bi arkadaş öyle getirtmişti

Back
X