- 10 Kasım 2012
- 349
- 580
- 303
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapacagimi-bilmiyorum.1050456/
Diğer konularım da buna aşağı yukarı benzer. Ben maaş ve kredi kartını aldım. Maaşımdan 1000tl ye de karışmayacak istediğim gibi harcayacam. Ama geçen hafta eve temizlik için yardımcı kadın aldım diye sorun etti, kavga ettik. Ona haber etmemişim. Haber edince de izin vermiyo napim. Hem iş hem çocuk yetişemiyorum eve. 3,5 yıllık evliyiz çoğu şeyi içimden atamıyorum. Çok doluyum. Pişmanlık duymayayım elimden geleni yapmış olayım boşanmadan diye geçen gün aile danışmanına gittim. O da dinledi ve eşinle gel dedi. Eşime söyleyince çok kızdı. Elit elit takılmaya çalışmandan bıktım falan diye bi dünya kızdı bağırdı. Bende evliliğimizi kurtarmaya çalışıyorum dedim. Kurtarma bitsin dedi. Ama tabi ancak laf. Ben bunun üzerine iyice sinirlendim. Ailemle konuştum. Arkandayız senin kararın iyi düşün dediler. Ya ben sonradan pişman olmaktan çok korkuyorum. Çocuğum şu an küçük ve en az travmayla şimdi tam zamanı büyüdüğünde daha zor olacak. Aklıma takılanlar şunlar;
İlerde pişman olur muyum
Kavga da etsek kötü de olsak ilerde ona ihtiyacım olur mu çok duygusal biriyim
Küçük çocukla tek başıma zorlanır mıyım iş hayatım çok yoğun şu an babannesi baktığı için düşünmüyorum onu arkam çekmiyo ama ayrılırsam bakıcı kreş olacak düzen değiştirmek şu an çok zor geliyor bana
Etrafımdakiler yani arkadaşlarım kötü de olsa bir babanın başta olması gerektiğini dul kadının bir başına çocuk terbiyesinde zor olacağını söylüyor. Gözüm korkuyor. Maddi kaygılarım yok çok şükür ama bilmiyorum susup oturup bu adamı çekmeli mi yoksa bitirmeli mi çıkamıyorum içinden
Önceki konunuzuda biliyorum.
Valla ayrılırmısınız, ayrılmazmısınız bilememde iyi bir ders vermeniz lazım. Niçin onun herşeye bu kadar karışmasına izin veriyorsunuz ki?
Ben böyleyim, böyle istiyorum, senide ihmal etmiyorum. İşine gelmiyorsa ahada kapı orda sapı deyin gitsin yaa. Gıcık adam