• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araftayım

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapacagimi-bilmiyorum.1050456/
Diğer konularım da buna aşağı yukarı benzer. Ben maaş ve kredi kartını aldım. Maaşımdan 1000tl ye de karışmayacak istediğim gibi harcayacam. Ama geçen hafta eve temizlik için yardımcı kadın aldım diye sorun etti, kavga ettik. Ona haber etmemişim. Haber edince de izin vermiyo napim. Hem iş hem çocuk yetişemiyorum eve. 3,5 yıllık evliyiz çoğu şeyi içimden atamıyorum. Çok doluyum. Pişmanlık duymayayım elimden geleni yapmış olayım boşanmadan diye geçen gün aile danışmanına gittim. O da dinledi ve eşinle gel dedi. Eşime söyleyince çok kızdı. Elit elit takılmaya çalışmandan bıktım falan diye bi dünya kızdı bağırdı. Bende evliliğimizi kurtarmaya çalışıyorum dedim. Kurtarma bitsin dedi. Ama tabi ancak laf. Ben bunun üzerine iyice sinirlendim. Ailemle konuştum. Arkandayız senin kararın iyi düşün dediler. Ya ben sonradan pişman olmaktan çok korkuyorum. Çocuğum şu an küçük ve en az travmayla şimdi tam zamanı büyüdüğünde daha zor olacak. Aklıma takılanlar şunlar;
İlerde pişman olur muyum
Kavga da etsek kötü de olsak ilerde ona ihtiyacım olur mu çok duygusal biriyim
Küçük çocukla tek başıma zorlanır mıyım iş hayatım çok yoğun şu an babannesi baktığı için düşünmüyorum onu arkam çekmiyo ama ayrılırsam bakıcı kreş olacak düzen değiştirmek şu an çok zor geliyor bana
Etrafımdakiler yani arkadaşlarım kötü de olsa bir babanın başta olması gerektiğini dul kadının bir başına çocuk terbiyesinde zor olacağını söylüyor. Gözüm korkuyor. Maddi kaygılarım yok çok şükür ama bilmiyorum susup oturup bu adamı çekmeli mi yoksa bitirmeli mi çıkamıyorum içinden

Önceki konunuzuda biliyorum.
Valla ayrılırmısınız, ayrılmazmısınız bilememde iyi bir ders vermeniz lazım. Niçin onun herşeye bu kadar karışmasına izin veriyorsunuz ki?
Ben böyleyim, böyle istiyorum, senide ihmal etmiyorum. İşine gelmiyorsa ahada kapı orda sapı deyin gitsin yaa. Gıcık adam :kızgın:

Çok özür dilerim yaranızı açmak istemem ama merak ediyorum babanız vefat mı etti boşanma durumu mu ? Kötü de olsa başımızda bi baba olsaydı ayrılmasalardı dediğiniz oldu mu hic
Öldü . Ben 5 ortanca ablam 9 büyük ablam 10 yaşındaydı .
İlk okulda çok ağlardım babam olsun dıye hele ki o okulun ilk gunleri herkes ailesini anlatırken sıra bana gelmesin dir dua ederdim ama gelirdi enimde sonunda hep sıra babaya gelince ağlardım .
Olsaydı iyi olurdu ama annemden Allah razı olsun kimseye muhtac etmeden buyuttu evlendirdi bizi . Kadın isterse herseyı yapar .
Çocuklarım babasız kötü yola düşer gibi saçma sapan düşüncelerinizi bir kenarı bırakın .

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapacagimi-bilmiyorum.1050456/
Diğer konularım da buna aşağı yukarı benzer. Ben maaş ve kredi kartını aldım. Maaşımdan 1000tl ye de karışmayacak istediğim gibi harcayacam. Ama geçen hafta eve temizlik için yardımcı kadın aldım diye sorun etti, kavga ettik. Ona haber etmemişim. Haber edince de izin vermiyo napim. Hem iş hem çocuk yetişemiyorum eve. 3,5 yıllık evliyiz çoğu şeyi içimden atamıyorum. Çok doluyum. Pişmanlık duymayayım elimden geleni yapmış olayım boşanmadan diye geçen gün aile danışmanına gittim. O da dinledi ve eşinle gel dedi. Eşime söyleyince çok kızdı. Elit elit takılmaya çalışmandan bıktım falan diye bi dünya kızdı bağırdı. Bende evliliğimizi kurtarmaya çalışıyorum dedim. Kurtarma bitsin dedi. Ama tabi ancak laf. Ben bunun üzerine iyice sinirlendim. Ailemle konuştum. Arkandayız senin kararın iyi düşün dediler. Ya ben sonradan pişman olmaktan çok korkuyorum. Çocuğum şu an küçük ve en az travmayla şimdi tam zamanı büyüdüğünde daha zor olacak. Aklıma takılanlar şunlar;
İlerde pişman olur muyum
Kavga da etsek kötü de olsak ilerde ona ihtiyacım olur mu çok duygusal biriyim
Küçük çocukla tek başıma zorlanır mıyım iş hayatım çok yoğun şu an babannesi baktığı için düşünmüyorum onu arkam çekmiyo ama ayrılırsam bakıcı kreş olacak düzen değiştirmek şu an çok zor geliyor bana
Etrafımdakiler yani arkadaşlarım kötü de olsa bir babanın başta olması gerektiğini dul kadının bir başına çocuk terbiyesinde zor olacağını söylüyor. Gözüm korkuyor. Maddi kaygılarım yok çok şükür ama bilmiyorum susup oturup bu adamı çekmeli mi yoksa bitirmeli mi çıkamıyorum içinden
Ne kadar arafta da olsaniz aslinda gonlunuz esinizden yana onun icin burdankimsenin size yardimci olabilecegini dusunmuyorum

halledebileceğin bir şey ise sabret ve çöz çocuğun ve kendin içinde ama çok mutsuzsan ve adam gerçekten düzelmez. i.... teki diyorsan ayrıl maddi sorunun olmayınca inan çok da zor değil bazen öyle güzellikler çıkıyor ki karşına iyiki bile diyebiliyorsun. dediğim gibi gerçekten içinden çıkamadığın bir durumsa düşün bunu.

Eski konunuzu okudum. Çekilecek hiç bir yanı yok. Kabus gibi...

Bir kere eşinizin ailesinin üst katında oturarak onların boyunduruğu altına girmeyi kabul etmiş oluyorsunuz. Çok çok dikkat edin, bu kadar cimri insanlar elinizden herşeyinizi alırlar. Ev almak için birikim yapıyorsunuz ya, sakın sakın sakın evi eşinizin yada babasının üstüne yaptırmayın!

Eski eşim ve ailesi de çok cimriydi, ben de eski eşimden fazla kazanıyordum. Ayrılma aşamasında altınlarımı çaldılar, evlendikten sonra aldığımız arabayı abisinin üzerine geçirmiş hak talep edemiyim diye. Borçla kaldım ama üzülmüyorum, hayatımın geri kalanını kazandım. Altınları ve arabayı mahkeme kanalıyla alacağım. Sizin bu cimri eşinizde de bu potansiyeli gördüğüm için belirtiyorum. Dikkatli olun.

Buarada o arkadaş çevrenizi de değiştirin lütfen. Nasıl bir cahilliktir kötüde olsa başında kocan olsun, babasız büyütme... Şaka gibi yani... Çevremde bir çok örnek var eşiyle boşanmış, çocuklarına da çok güzel bakıyorlar...

Sizin parani neden kayinpederinizde birikiyor ne münasebet? Alin kartinizi kendi paranizi kendiniz biriktirin, olmuyorsa yol verin gitsin, adam sizi gelir kaynagi gibi kullaniyor gormuyor musunuz?

Öldü . Ben 5 ortanca ablam 9 büyük ablam 10 yaşındaydı .
İlk okulda çok ağlardım babam olsun dıye hele ki o okulun ilk gunleri herkes ailesini anlatırken sıra bana gelmesin dir dua ederdim ama gelirdi enimde sonunda hep sıra babaya gelince ağlardım .
Olsaydı iyi olurdu ama annemden Allah razı olsun kimseye muhtac etmeden buyuttu evlendirdi bizi . Kadın isterse herseyı yapar .
Çocuklarım babasız kötü yola düşer gibi saçma sapan düşüncelerinizi bir kenarı bırakın .
Başınız sağolsun çok üzüldüm. İşte korktuğum kızım ilkokul çağına geldiğinde babası olanlara imrenecek daha doğrusu daha fazla vakit geçirmek isteyecek davranış problemleri olacak belki sürekli üzülecek içinde ömür boyu bir yara olacak kız çocuğu sonuçta babaya düşkün olur. Kendi mutluluğum için onu harcıyormuş gibi hissetmek istemiyorum ama içimde böyle bir korku da yok değil

="Corpuss, post: 54683800, member: 735602"]Başınız sağolsun çok üzüldüm. İşte korktuğum kızım ilkokul çağına geldiğinde babası olanlara imrenecek daha doğrusu daha fazla vakit geçirmek isteyecek davranış problemleri olacak belki sürekli üzülecek içinde ömür boyu bir yara olacak kız çocuğu sonuçta babaya düşkün olur. Kendi mutluluğum için onu harcıyormuş gibi hissetmek istemiyorum ama içimde böyle bir korku da yok değil
kız çocuğu sadece küçükken babaya düşkün oluyor demek ki....

Başınız sağolsun çok üzüldüm. İşte korktuğum kızım ilkokul çağına geldiğinde babası olanlara imrenecek daha doğrusu daha fazla vakit geçirmek isteyecek davranış problemleri olacak belki sürekli üzülecek içinde ömür boyu bir yara olacak kız çocuğu sonuçta babaya düşkün olur. Kendi mutluluğum için onu harcıyormuş gibi hissetmek istemiyorum ama içimde böyle bir korku da yok değil
İyi de babası benım gibi ölmeyecek .
Babası yaşıyor olucak zaten .

O ev birgün alınınca kendi adına olacağına bir hakkın olacağına eminmisin ?
Ben değilim senin kocanda o göz yok
seni belliki kullanıyor.
Paran altınların herşeyin onlarda.
İstesene bakalım bankada hesapta tutalım kasa kiralayalım diye. Asla vermeyecek aptalmı sandın.

Sanki muhteşem bir düzenin hayatın varda ailemin evinde ne yaparım ne ederim diye düşünüyorsun. Binlerce çocuk var annesi babası boşanan.

Back