Sorunca herşeye hayır diyor yoruldum artık isteklerimi yaptırmak için türlü şebeklik ve olmadı kavgalar etmektenGizlice kadın çağırmak terapiste gştmek hoş değil bence. kurtarmak niyetiniz varsa güzellikle ikna edin eşinizi. Ayrılık son çare. Bize anlattığınız gibi değil daha sakin ılıman şekilde eşinize aktarın düşüncelerinizi.
Her kavgada bi sinirle söyleriz ikimiz de yanlış nbiliyorum ben artık yapmıyorumAdam bitsin demiş hala niye duruyorsunuz?
Acaba ailesiyle işbirliği mi yapsanız. Çocuğa kv bakıyormuş demek ki aranız iyi. Onların bi fikri alın benceb Boşanıcam demeyin amaa..Sorunca herşeye hayır diyor yoruldum artık isteklerimi yaptırmak için türlü şebeklik ve olmadı kavgalar etmekten
Onlardan bi şey çıkmaz zaten onlar böyle yetiştirmiş kendileri de çok cimri. Kayınpederde tüm birikimimiz hiç demiyolar gelinin parası acaba gönlü var mıAcaba ailesiyle işbirliği mi yapsanız. Çocuğa kv bakıyormuş demek ki aranız iyi. Onların bi fikri alın benceb Boşanıcam demeyin amaa..
Teşekkür ederimAblacığım şu forumda maddiyat ile alakalı konu açıpta haklı olan nadir kişilerdensin, hemde sonuna kadar haklisin.
Allah yardimcin olsun.
Senin ve evladın için hayirlisi ne ise o olsun.
30 yaşındayım ben senin çocuğun var mı? Sevgiliyken defalarca ayrılmayı denedim 1 hafta sonra içimde bi boşluk yoğun bi üzüntü özleme falan başedemeyip barıştım hep ama sonuç hep aynı. O aşamada zayıf kalmaktan bocalamaktan korkuyorum. Çocuğum ilerde arkadaşlarına imrenirse, okuldan gelip sürekli arkadaşlarının babasıyla yaptıklarını anlatıp, niye boşandın diye üzülür beni suçlarsa diye korkuyorum. Ya da biz birlikte çıktığımızda anne baba bir arada görünce başkalarını kötü olursak ne bilim duygusal bir insanım. Ama dediğin gibi alışkanlık belki de bi süre sonra çok daha mutlu olacağımŞimdi napıyorsun biliyor musun eline bir kağıt bir kalem alıyorsun ben bu adamla yoluma devam edersem mutluluklarım ve mutsuzluklarım ne olacak boşanırsam mutluluklarım ve mutsuzluklarım ne olacak diyorsun hangi taraf ağır basıyorsa ona göre hareket ediyorsun.
Büyük bir ihtimal benden büyüksün ben 19 yaşındayım. Şu anda boşanıyorum. Avukat falan hepsini hallettik. Üzülüyorum,özlüyorum da yalan değil ama alışkanlıktan geçecek inanıyorum.
Alışkanlık.30 yaşındayım ben senin çocuğun var mı? Sevgiliyken defalarca ayrılmayı denedim 1 hafta sonra içimde bi boşluk yoğun bi üzüntü özleme falan başedemeyip barıştım hep ama sonuç hep aynı. O aşamada zayıf kalmaktan bocalamaktan korkuyorum. Çocuğum ilerde arkadaşlarına imrenirse, okuldan gelip sürekli arkadaşlarının babasıyla yaptıklarını anlatıp, niye boşandın diye üzülür beni suçlarsa diye korkuyorum. Ya da biz birlikte çıktığımızda anne baba bir arada görünce başkalarını kötü olursak ne bilim duygusal bir insanım. Ama dediğin gibi alışkanlık belki de bi süre sonra çok daha mutlu olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?