araftayım

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
535
251
103
35
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapacagimi-bilmiyorum.1050456/
Diğer konularım da buna aşağı yukarı benzer. Ben maaş ve kredi kartını aldım. Maaşımdan 1000tl ye de karışmayacak istediğim gibi harcayacam. Ama geçen hafta eve temizlik için yardımcı kadın aldım diye sorun etti, kavga ettik. Ona haber etmemişim. Haber edince de izin vermiyo napim. Hem iş hem çocuk yetişemiyorum eve. 3,5 yıllık evliyiz çoğu şeyi içimden atamıyorum. Çok doluyum. Pişmanlık duymayayım elimden geleni yapmış olayım boşanmadan diye geçen gün aile danışmanına gittim. O da dinledi ve eşinle gel dedi. Eşime söyleyince çok kızdı. Elit elit takılmaya çalışmandan bıktım falan diye bi dünya kızdı bağırdı. Bende evliliğimizi kurtarmaya çalışıyorum dedim. Kurtarma bitsin dedi. Ama tabi ancak laf. Ben bunun üzerine iyice sinirlendim. Ailemle konuştum. Arkandayız senin kararın iyi düşün dediler. Ya ben sonradan pişman olmaktan çok korkuyorum. Çocuğum şu an küçük ve en az travmayla şimdi tam zamanı büyüdüğünde daha zor olacak. Aklıma takılanlar şunlar;
İlerde pişman olur muyum
Kavga da etsek kötü de olsak ilerde ona ihtiyacım olur mu çok duygusal biriyim
Küçük çocukla tek başıma zorlanır mıyım iş hayatım çok yoğun şu an babannesi baktığı için düşünmüyorum onu arkam çekmiyo ama ayrılırsam bakıcı kreş olacak düzen değiştirmek şu an çok zor geliyor bana
Etrafımdakiler yani arkadaşlarım kötü de olsa bir babanın başta olması gerektiğini dul kadının bir başına çocuk terbiyesinde zor olacağını söylüyor. Gözüm korkuyor. Maddi kaygılarım yok çok şükür ama bilmiyorum susup oturup bu adamı çekmeli mi yoksa bitirmeli mi çıkamıyorum içinden

Gizlice kadın çağırmak terapiste gştmek hoş değil bence. kurtarmak niyetiniz varsa güzellikle ikna edin eşinizi. Ayrılık son çare. Bize anlattığınız gibi değil daha sakin ılıman şekilde eşinize aktarın düşüncelerinizi.

Sorunca herşeye hayır diyor yoruldum artık isteklerimi yaptırmak için türlü şebeklik ve olmadı kavgalar etmekten

Sorunca herşeye hayır diyor yoruldum artık isteklerimi yaptırmak için türlü şebeklik ve olmadı kavgalar etmekten
Acaba ailesiyle işbirliği mi yapsanız. Çocuğa kv bakıyormuş demek ki aranız iyi. Onların bi fikri alın benceb Boşanıcam demeyin amaa..

Vallahi anlamıyorum bu çalışan kadınların düştükleri bu durumları.ustelik konu sahibi kocasının üç katı maaş alıyormuş.ben bütün gün çalışıp para kazanıcam ve harcamak için adamdan izn isticem yok yaa.o eve bir değil istersem iki yardımcı alırım birinin parasını da o koca musveddesinden alırım. beğenmiyorsa çıkar gider hayatımdan bu ne ya. ay çok sinirlendim.

Acaba ailesiyle işbirliği mi yapsanız. Çocuğa kv bakıyormuş demek ki aranız iyi. Onların bi fikri alın benceb Boşanıcam demeyin amaa..
Onlardan bi şey çıkmaz zaten onlar böyle yetiştirmiş kendileri de çok cimri. Kayınpederde tüm birikimimiz hiç demiyolar gelinin parası acaba gönlü var mı

ailen arkanda maddi kaygın yok ne diye çekiyosun ki? eski konularına da baktım. harçlık alarak her şey için ikan etmeye çabalayarak ömür geçmez.

Eski konunuzu da okudum. Kendi paranizla adama kole olmussunuz resmen. Calismayip evinde oturan kadinlar bile sizin kadar taviz vermiyor. Neden bu kadar taviz? O kadar calisip para kazanacam ama kanser olan babam icin ameliyat parasi veremiycem??? Nicin calisiyorsunuz, kim icin calisiyorsunuz o halde? Elin oglu yarin zora geldimi miktir olur gider. Keske de gitse sizinki. Bu da iyi yere dukkan açanlardan.

Ya şu hemen boşaaaaaan boşaaaaan lütfen boşaaaaancıları da ben anlamıyorum!!!şiddet aldatma kumar saygısızlık olmadığı sürece o kadar kolay mı boşanmak!!!hele de çocuk varken!konh sahibi arkadaşım sizin birikimlerinizin eşinin babasında olması dışında hepsinin aşılabilir sorunlar olduğunu düşünüyorum.yani zamanla eşinin esneyebilicepini ümit ediyorum.yani boşandığınızda sizin çekeceğiniz sıkıntılar dışında bebeğiniz çok etkilenecektir.nasıl bir baba?eğer iyi bir babaysa diğer sorunlar zamanla aşılabilir diye düşünüyorum

daha önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi.
artık gidin o evden ailenize sıgının eşinizin hayatında nerede oldugunuzu görmeli
eşiniz sizi kaybetme acısını yaşamalı öyle blöf yaparsanız o da her defasında boşan diyebilecek kadar kolaya kaçar.
kadının kazancına hiç bir yerde el koyacak bir öge yok ki bir de k.babanız yönetici gb davranıyor.
siz oglunuzu düşünüyorsunuz endişeleniyorsunuz ya eşiniz düzelmez ise oglunuzda eşinin canını yakacak tıpkı babası gb tıpkı dedesi gb.
eşiniz kaybetmeyi hak ediyor

Ablacığım şu forumda maddiyat ile alakalı konu açıpta haklı olan nadir kişilerdensin, hemde sonuna kadar haklisin.
Allah yardimcin olsun.
Senin ve evladın için hayirlisi ne ise o olsun.

Linkini verdiğin konuyu okudum da afedersin ama adam seni yolunacak tavuk olarak görüyor. Sense dul olmak zor mu diyorsun. Bir kere eşleri ölenlere dul denir, boşananlara değil. parami elin adamına yedireceğime boşanırım çatır çatır ben yerim, faturaymış kiraymış gözüm görmez. Sen o kaptırdığın paraları zor görürsün ki eşin olacak adam ev alsa bile kendi üzerine almaz, anasının babasının üerine alır. Yani her türlü senin paralar uçmuş olur. Bence zararın neresinden dönersen kardır. Ama tabii sen bilirsin gene.

Şimdi napıyorsun biliyor musun eline bir kağıt bir kalem alıyorsun ben bu adamla yoluma devam edersem mutluluklarım ve mutsuzluklarım ne olacak boşanırsam mutluluklarım ve mutsuzluklarım ne olacak diyorsun hangi taraf ağır basıyorsa ona göre hareket ediyorsun.
Büyük bir ihtimal benden büyüksün ben 19 yaşındayım. Şu anda boşanıyorum. Avukat falan hepsini hallettik. Üzülüyorum,özlüyorum da yalan değil ama alışkanlıktan geçecek inanıyorum.

30 yaşındayım ben senin çocuğun var mı? Sevgiliyken defalarca ayrılmayı denedim 1 hafta sonra içimde bi boşluk yoğun bi üzüntü özleme falan başedemeyip barıştım hep ama sonuç hep aynı. O aşamada zayıf kalmaktan bocalamaktan korkuyorum. Çocuğum ilerde arkadaşlarına imrenirse, okuldan gelip sürekli arkadaşlarının babasıyla yaptıklarını anlatıp, niye boşandın diye üzülür beni suçlarsa diye korkuyorum. Ya da biz birlikte çıktığımızda anne baba bir arada görünce başkalarını kötü olursak ne bilim duygusal bir insanım. Ama dediğin gibi alışkanlık belki de bi süre sonra çok daha mutlu olacağım

Alışkanlık.
Çocuğum yok.
İnanın hiçbir çocuk kötü babanın eksikiğini hissetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…