aradigim sanatci :D

Ya adını hatırlamıyor, soyadını bilmiyor, adamı tarif edemiyor, şarkı sözlerinden bir iki birşey mırıldansaydı, ee o da yok, sabaha kadar isim saysak nafile, adamın adam olduğu bile meçhul belki kadın.
Romantikse Orhan Ölmez olabilir, Orhan'la Cem akraba mı onu bilmiyorum ama

Üşenmedim, müzik ve sanatçı listelerini inceledim.
Türkiye'deki bütün Cem ve Cenk'ler...
Cem Adrian
Cem Akgün
Cem Altıntaş
Cem Bayoğlu
Cem Bezeyiş
Cem Çelebi
Cem Tekin
Cem Özel
Cem Karaca
Cem Köksal
Cem Özkan
Cenk Yüksel
Cenk Han Alkaya
Cenk Eren
Cenk Taner

Artık bunlardan biridir herhalde...:ssz:

bence bu sayılanlardan biri ama ismi bile bilmiyor:52:

Üşenmedim, müzik ve sanatçı listelerini inceledim.
Türkiye'deki bütün Cem ve Cenk'ler...
Cem Adrian
Cem Akgün
Cem Altıntaş
Cem Bayoğlu
Cem Bezeyiş
Cem Çelebi
Cem Tekin
Cem Özel
Cem Karaca
Cem Köksal
Cem Özkan
Cenk Yüksel
Cenk Han Alkaya
Cenk Eren
Cenk Taner

Artık bunlardan biridir herhalde...:ssz:

C

Bak google'da gece gece arama yaptım,c harfi ile başlayan erkek şarkıcılar diye ahanda bunlar çıktı,seç beğen birini:ssz:

Youtube cenk eroğlu yazın ve şarkılarını dinleyin

Tam tivi nin tarzı

Budur ya :1:

cahit, cemil, ceyhun
falan da olabilir.

hep böyledir zaten bu tarz şeyler,,,öyle sanırsın halbuki alakası yoktur:52::52:

Ya adını hatırlamıyor, soyadını bilmiyor, adamı tarif edemiyor, şarkı sözlerinden bir iki birşey mırıldansaydı, ee o da yok, sabaha kadar isim saysak nafile, adamın adam olduğu bile meçhul belki kadın.
Romantikse Orhan Ölmez olabilir, Orhan'la Cem akraba mı onu bilmiyorum ama

Erkek olduguna eminim mune :)):27:

Bulacammm ya survibor topigimde paylasmisimdir kesin:23:

Onlar cem ve ali,iki kişi.
Bizim zamanın kral tv cileri bilir.

Duymak istiyorum,duymaaak istiyorummmm en ünlü şarkıları.

ben de kendi kendime duymak istiyorum duymak istiyourum dıyorum acaba hangi sarkı dıye meger emre aydını aklıma getırıyormusum:52:

Tweety,
kaçma ortaya bir konu attın sabaha kadar burdasın, millet google samimiyeti ilerletti senin yüzünden, gerçi google bile isyan edecek senin kriterleri bir söylesek, valla bunu mu demek istediniz demeye bile mecali kalmayacak

Son birini yazıyorum Cüneyt Tek mi? O da değilse Raga Oktaydır artık, artık seç birini paketleyelim

Tweety,
kaçma ortaya bir konu attın sabaha kadar burdasın, millet google samimiyeti ilerletti senin yüzünden, gerçi google bile isyan edecek senin kriterleri bir söylesek, valla bunu mu demek istediniz demeye bile mecali kalmayacak

Son birini yazıyorum Cüneyt Tek mi? O da değilse Raga Oktaydır artık, artık seç birini paketleyelim

cok güldüm yaa:52::52::52:
ajdara ne dersin tiviyyyy

Back